Stora jag.

Hanna har blivit stor. Hon bor i egen lägenhet, har egen bil, betalar sina egna räkningar och gråter många och stora tårar över sitt krasa kärleksliv. Varför ska hon alltid sätta sig i denna skitsits?!

H & H (Hanna och Helena) har vissa planer på att dra till sthlm i slutet av veckan. De vill gärna hälsa på sin vän Crillan som valt att byta underbara Motala mot Märsta. Lilla H* tycker det vore underbart att få komma bort lite och tänka på något annat men det är nästan farligt nära Mr. D


Mr. D, vad vill du? Snälla dissa Lilla H*antingen rakt av eller berätta för henne hur du vill ha det! Hon klarar inte av ovissheten, det är den som får hennes tårar att rinna och hjärta att blöda. Hon har visat mod och sagt vad hon vill även om du inte vill detsamma, men nu vill hon ha svar.

Hennes egna lägenhet då. Där trivs hon som fisken i vattnet och inflyttningsfesten som ägde rum i helgen som var vart alla tiders. Mycke sprit, många falska toner och alldeles för mycke tandpetare på golvet gjorde det till en minnesvärd kväll. Tack till alla er som kom och hjälpte till och inviga lyan. Ett speciellt tack till kvällens karaeoke monarker, Kung Mika och Drottning Helena.

Här sitter hon nu hemma hos Mummy som alltid är en klippa och orkar med lilla H*. Om bara regnet ville ge sig skulle hon ge sig ut på en promenad men nu ser det mörkt ut. Hon hoppas starkt på att hennes kompanjon H kommer och håller henne sällskap ikväll även om de inte vissa några program om avskurna könsorgan på tv just denna kväll.


* Lilla H som nu blivit stor