Nu är det nära...

Ångest blandas med lycka, tårar varvas med eufori
och magont gnager tillsammans med skallabank.

Tur att sjukan väntar...


B U S

I morgon kväll bäddar vi för bus. Champange, klyftor, vinboxar, fnitter och gökstön.

Låter det inte som en given succé?

glatt överraskad.

Idag blev jag sådär positivt överraskad av en människa, på bästa tänkbara sätt. Att få vet att man finns i en annan människas tankar är nog något av det finnaste som finns. Jag menar då absolut inte bara på ett "romantiskt" vis utan även utav nära och kära. Det är så fint att veta att man har folk i ryggen vad som än händer.


- Tack Maria, du lyste upp min dag!


den sista har passerat.

I går var det dags för Hannapannas sista onsdagsklubb för detta år. ite vemodigt men kunde absolut inte fått en bättre onsdag. Fina vänner närvarande på alla möjliga sätt.

Vin, whiskey, rapar, högläge, bitterfitta, tårar, fultal, sms, tequila, snus, nagellack, 700, skövde, boobisar, pumps, lammkött, vakter, 112, drinkar, öl, bagage,falska namnteckningar, försvunna gamlingar, kamera på vift, 90-tal, nattliga samtal, nysningar ocg givetvis snuskiga hemligheter.

Mer onsdag åt oss!

my love.

Tittilina ,är en människa jag är så glad att jag har i mitt liv.


Inte jag, inte

kyla, svullnad, kryckor, vila - vem har någonsin mått bättre av att ligga på rygg och dra?


Ibland måste man trotsa någon för att själv orka!

fuck it all


I bland gör det bara så ont, som om historien upprepar sig.
Vissa dagar känns mer meninglösa än andra.

femtionio långa år.

I går morse ringde jag till mina älskade farföräldrar och sjöng en liten trudilutt med men alldeles perfekta morgonröst. Varför jag gjorde det, jo de firade nämligen sin 59-åriga bröllopsdag! Galet så änge det är, men tänk viken lycka att finna någon man vill dela återstoden av sitt liv med. Inspirerande är vad det är att se herr och fru Axén!


det har varit onsdag igen.

Och den spenderade vi givetvis på samma sätt som alltid, i glada vänners lag och alkhol innanför västen. Nu återstår endast en onsdag och den tror jag faktiskt ska vara lugn!






detox

Japp, det är det jag utsätter mig själv för nu och det är åt helvete. Tänkte försöka må lite bättre ikväll genom att svepa ett, två, tre  och ja fyra glas åtminstone. Vem behöver en renad kropp när det är så mycket enklare med en berusad?!

två långa veckor kvar

Mm mina veckor är faktiskt långa, skitlånga. Nu har jag iaf kommit ner till två veckor och kan man väl tycka att jag ska härda. Dock försvåras allt när man från och med i dag måste ändra på dagsrutinerna och det gör ont!

Härda var det!

mina tokpinglor.

Sitter och letar lite lägenhet, i eventuella nya hemstäder. Allt känns skitspännande, otäckt, lockande, skrämmande och helt fantastiskt underbart. Slog mig dock att jag kommer vara så homlas långt ifrån mina älskade pinglor, de som sätter guldkant på tillvaron och drinkpinnen i glaset. De man får alla lysande idéer med, slår alla dumma vad med och gör alla fantastiska framtidsplaner med. Kommer ju sakna er något galet mycket hur jag än gör men som Pärlan så fint sa, vi är ENDAST ett telefonsamtal bort.






Aren't they lovely!?

för jävla irriterande!

Min L-tangent har typ slöat till sig och det är jävligt jobbigt. Man måste vara uppmärksam på allt man skriver så man inte uppfattas som en total retard.

Mina drömmars datanörd, var är du nu?

paus

Ja, idag fick det faktiskt lov att bli en paus från vårat annars hårda festschema. Jag har tackat nej till både vinmys, fika och tvättäkta utgång. Allt för att sitta hemma och disskutera framtids planer med min bästa vän.

Har dock hunnit med lite idag ändå, då mams och jag tog gråsälen och styrde kosan mot Oskarshamn (nya hemstaden?!). Efter ett sjuhelvetes jävla bråk på vägen ner löste sig alt och vi hade en riktig kalasdag i sann maggie-lou och honey-lou anda.

Varför ska framtiden vara så svår att bestämma över. Jag vet ju vid detta laget att jag är annorlunda.

fuckalack

Ännu en onsdag har passerat och det långt ifrån obemärkt. Mycket var roligt, dansade gjorde vi mycket, drack gjorde vi ännu mer och mycket gick åt helvete.

Tårar, skratt, kurragömma, pissoarer, motorcykelolyckor, småbröder, massage, tjaffs, finnar, fackalack, kärleksförklaringar, oskyldiga flirtar, spott i glaset, tuggummi under bordet, tjejsnus,taxibekännelser,  älskade plastkort, små snoppar, mera sex, bré östgötska, sura flickor, dumma pojkar och givetvis mycket kärlek, det var ONSDAG såklart!

min agenda

Nu är jag här igen, längtar något så oerhört till något ochfram tills dess går dagarna något så ofattbart långsamt. Idag är det tre veckor kvar och jag vet att det faktiskt inte är så lång tid. Men jag vill, näe jag måste få göra planer!

min vän.

Jag har så många fina vänner men, jag har en vän som förstår.
Han förstår inte mig men, han förstår att ingen förstår mig.
Att få den förståelsen är för mig en stor bekräftelse.

ojoj

Blev ju jag, grabbarna och massa röj i Tranås.
Galet kul, de pojkarna vet hur man festar.
Nu väntar vila innan det är dags för nästa ojoj, onsdag!


Ibland är det så underbart att nästan få det man behöver.


weiiiiiii!

Jag drar till Tranås på fest med grabbarna Grus.
Osäkert när jag kommer hem och vilket skick jag då befinner mig i.
Vi hörs så småningom...

la vie

Önskar att alla dagar i mitt liv kunde vara som denna, lyckliga!
Värken blir så mycket lättare att leva med när man har alla de fina runt omkring.
Nya utmaningar väntar, vare sig jag hunnit hämta nya krafter eller ej.
Jag slår dock så länge jag andas och än låter jag inget knäcka mig.
Även om jag gråter idag så är det en ny dag imorn och många nya dagar väntar.
Hoppet har inte övergivit mig utan är bara på semester.

Jag är lycklig, inte till trots utan tack vare!




 


En man som inte står vid sitt ord.

Dömd, hängd och spikad på korset.

- M. Henriksson

sommarschemat har kickstartat

Jag, då har jag startat mitt extremt osunda leverne. Har ju bara en knapp månad på mig så jag måste ju ta tillfället i akt.  Fest onsdag, fredag, lördag och så igår. Ojoj, tur att jag bokat upp onsdagen med annat än fest för annars skulle nog allt braka käpprätt åt helvete. Tack mina troga partyrävar för det trevliga sällskapet igår.

Jag blev redigt på kanelen måste erkännas.