saralara

Pratade nyss med min älskade lilla Sara. Om några timmar styr hon kosan mot arlanda för att där sätta sig på ett plan mot San Fransico. Tre långa månader ska hon vara borta och njuta av snön i Californien. Lyckas pärla är hon och all lycka önskar jag henne.

Saknad som alltid.

fall flat on your ass.

Nä, jag gjorde inte det, men det var ruggigt nära. Kanske borde lyssna på denne någon som kom med idéen om dubbar. Fast det ser ju ganska töntigt ut måste jag säga, tror hellre jag tar risken för ett riktigt drutt på rumpan. 

Isn't fucking great.

Och vaknade gjorde jag i morse också. Låg länge och drog mig innan jag till slut gav efter för mitt kaffesug och pallrade mig upp. Tittade ut genom fönstret och upptäckte att snön var borta men det var inte precis så att jag jublade åt ersättningsvädret.

När jag som bäst satt där och sippade på mitt ljuvliga kaffe så slog det mig som en köttyxa i huvudet att det är ju faktiskt torsdag idag! Dagen blev genast så mycket roligare helgen plötsligt så mycke närmare.

Nu är det inte långt kvar!

träning utan motivation

Gaaah! Fuck it, vad jag är pisstrött på träningen nu. Ingen lust och ingen motivation alls, irrar omkring uppe på rehab som en zombie och plågar mig igenom programmet. Jag vill inte, men jag gör det ändå.

En liten ljusning kom dock idag. När det var som tråkigast och segast dök en riktig hunk upp. Ojoj, kommer han fler gånger kanske motivation smyger sig tillbaka.

Så lite behövs.

10 långa månader

har idag gått sen det stora skedde. Det som har kommit att förändra mitt liv så mycket mer än förväntat. Lärdomen av detta måste nog ändå vara, inget blir som planerat. Men ingen idé att blicka bakåt när det inte går att få det ogjort.

Framtiden är min!

Tidig morgon.

Usch, vad hemskt! Klockan ringde "tidigt" i morse och det var bara att pallra sig upp. Jag var inte färdigsoven och det var iskallt utanför sängen så jag fick verkligen plåga mig upp.

Plågar mig upp gör jag därför att jag ska till ngt stora rädslor här i livet, that's right...TANDLÄKAREN! Usch, nu har jag ont i magen, huvudet och fryser lite. Borde kanske ringa återbud, jag vill ju inte smitta tandläkaren om jag håller på att bli sjuk.

Jaghatartandläkarenjaghatartandläkarenjaghatartandläkarenjaghatartandläkaren

Fantastisk lördag...

..nykter!

Ja, jag var det och så Anna men övriga favoriter var nere i tratten igen. Från vad som var tänkt som en liten spelkväll med bara några fina till en fantastisk mat/dryck/gitarr/handbollskväll med några av mina absoluta favoriter här i livet. Hela "Halmstadgänget" lyckades stråla samman och good goush så kul man kan ha då!

Tack för en underbar lördag!

Helena.Marcus.Anna.Ahlin.Drougge.Börje.Frasse.Arvid.





Dagens visdom

Du kan inte både ha kakan och äta den.


Snälla, mena det du säger och säg det du menar så blir allt så mycket lättare.



förbannade jävla rövstorm!

Vem fan har retat upp han däruppe nu?! Vem är jag den ansvarige för att vi håller drabbas av en jävla storm? Det är fan inte människligt att må såhär. Nä, usch går och gnäller som en 80-årig gammal kärring, ge mig istället lite grekisk agustivärme och jag spinner som en katt igen.

fuckface!

Så har det då börjat igen. Rövare och banditer ska man aldrig blir fri?Lite sömn men framförallt otäck sömn. Vaknar kallsvettig och livrädd. Plötsligt är jag där igen. Vill bara få vila, lugnt.

Jag hatar mardrömmar!

I'm off.

Usch och fy vad allt bara känns off. Vill bara vara hemma och helst slippa att träffa någon, för jag orkar inte prata om varför det känns såhär. Jag vet ju vad det är men hur ska jag någonsin kunna förklara?

Tänk vad underbart det skulle vara att gå i dvala en månad eller två. Bara njuta av sömn och lugn. Ingen stress och ingen hets... Låter så lockande.

Jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte.

I morgon

ska bli en riktig fixaredag! Tanken är att jag ska både städa, tvätta, promenixa och massa annat tråk som jag alltsom oftast inte orkar. Inget annat står på schemat imorn så jag har inte några ursäkter att slippa undan, bara bita ihop och ta tag i skiten. Nu ska ska det fan i mig bli gjort!

- Sällan pissar tuppen konjak.

det är väl så det är

Jag har kommit på att jag helt och hållet saknar karaktär. Inget jag säger eller bestämmer migför tycks jag hålla och nu är det dags igen.

Januari skulle bli vit men redan den andra var jag djupt nere i tratten igen. Ah, okej efter det gällde det iaf. Hållit det fram tills nu och känt mig så nöjd. För bara en kort stund sedan vart dock en kryssning bokad, i januari!

Har någon hört talas om en torr kryssning?

lögn.

Okej, jag ljög. Jag kommer dock aldrig säga om vad. Skulle bli alldeles för jobbigt om sanningen kom fram.

Helg

Helgen är så gott som här, men ingen fest stundar. Inget galej, party, utgång eller liknade kommer att ske denna helgen. Andra helgen i rad de är lugnt och jag gillar det fortfarande. Känns verkligen att en vilomånad var på sin plats och jag ska bara gå hemma och slappa. Inget uppstyrt eller seriöst, utan bara ta saker som de kommer. LJUVLIGT!

Astorsdag!

Skit, jävlar, röv, helvete, dubbelfitta, pissolga och faan vad den här dagen börjat dåligt.

Vaknade alldeles för sent och kände allmän stress över det. Gick nere i köket för att fixa lite kaffe och lugna mina nerver. Köket ser ut som ett jävla kaos och det var bara att sätta igång att röja. När det äntligen ser skapligt ut och jag ska säta igång bryggaren så ringer givetvis mobiljävel.

- Ja, Johan jag ska leta efter dina papper.
- Mm, men kolla nu... Jag behöver veta.
- Nu?! Jag har inte druckit kaffe än, fattar du det?
- Ja, men skit i det då. Sista gången jag hjälper dig med något.

Dåligt samvete fick jag efter fått ett klick i örat så jag traskade upp utan kaffe i kroppen och leta papper.  Hitta dem ganska snabbt och ringde sedan ångerfullt upp en bror som var väldigt tacksam.

Nere i köket igen och jag skulle äntligen få dricka mitt kaffe. Vad händer?!  Såklart så ringer det igen. En förbannad far i luren som säger att min skitbil inte gick igenom besiktningen igen, fast vi haft den inne på lagning.

Jaha, kaffet fick vänta ännu en gång och jag fick kasta på mig lite kläder och åka och hämta paps som lämnat in min bil, igen. Status: fortfarande inget kaffe i kroppen.

Efter att ha lämnat papsen på jobbet fick jag äntligen åka hem sätta mig vid bordet med tidningen och en stor kopp kaffe och bara njuta.

Nu känns det lite bättre, men har känningar av att detta rätt och slätt kommer vara en astorsdag!

Ge mig INGET plåster.

Fuck it!

För några dagar sen råkade jag bränna mig på handleden när jag skulle pyssla lite med ugnen. Det gjorde satiskt ont men som den axén:are jag råkar vara, så skulle jag ju absolut inte kyla utan det var bara att härda ut. 

Som alla förstår vara ju knappast detta ett genidrag och det var min mor (som för övrigt inte är en äkta axén:are) duktig att påpeka. Ju mer tiden gick desto ondare gjorde det och desto mer gnällde jag. Mummy hävdade dock att jag inte skulle sätta på något plåster eller liknande då "luftning" är det bästa för läkningen.

I dag skulle jag dock hjälpa farmor som firade 80år och jag kände att ett plåster kunde vara på sin plats för att dölja det nu ganska sunkiga brännmärket på min handled. Farmor leta i skåpen och bjussade sedan på ett plåster som jag smacka dit.

Smidigt H. Axén. Nästa gång kan du ju ha i åtanke att du är allergisk mot plastplåster och får eksem av dessa. Hell yeah, nu ser handleden ännu mysigare ut.

 


skunk

Uschaaaaaan, som en sann östgöte säger. Vårat kylskåp har pajat och det råder smått kaos här. Maten återfinns på altan i förrådet eller i vinkylen. Det lilla som fortfarande finns kvar i kylen har dock börjat stinka och doften sprider sig i hela köket. Det luktar röv rent ut sagt!


Måndag

Satan i gatan vilken fyndig rubrik jag kläckte fram i dag. Fy fan, nu är vi inne i kallla, jävla, pisstråkiga januari. Alla har börjat jobba eller plugga och det är dags att återgå till den mindre magiska vardagen.

Det blir till att härda ut januari, spara cash och vila levern för sedan kommer februari och det går vissa rykten om att den kommer likna 2007.

Vad gör ni för att glamourisera en pissig måndag?

Lägenhet, ja tack!

Detta börjar bli ruggigt påfrestande. Jag vill ha mitt egna ställer eller åtminstonde mitt och Helojnas egna ställe. Orkar inte gå här och nöta mer, det där alldeles för mycket.

Så har du en billig lya som du vill hyra ut till två smått galna men skötsamma töser så hör av dig!

HANNA-dagen

I dag är det faktiskt min namnsdag. I almanackan den femte januari står det faktiskt Hanna och så något konstigt namn som nog ingen människa heter. Tycker jag borde överösas i blommor, pressenter och kanske en och annan puss. Har detta hänt? Givetvis inte, endast en enda människa har kommit ihåg det utan påminnelse.

Meningen med namnsdagar?



Nyktert 2oo8

Knappast! Jag klarade tisdagen på bara kaffe och vatten men när onsdagen nalkades så höll det inte längre.

I bilen på vägen hem efter en underbar dag med Macke och Helena kom vi ju på att det var ju faktiskt onsdag och vi hade en hel lägenhet i linkan till vårt förfogande. Lite samtal ringdes, en dusch i motala avverkades och väskan packades för att sedan dra in mot Linköping igen. Alla var samlade ( minus Drougge) och fy satan vad vi kan festa. Spelar ingen roll att det bara var typ fem andra människor på Platens för när vi är tillsammans finns inget utanför.

Så för att jag festade i onsdags blir det alltså lungt, lugnt, lugnt i kväll. Det blir jag, en filt, en bingolott och ev. lite söta flickor. Ovant, men behövligt!

image187

Nyårsafton 2oo7

Inget upphåsat eller ansträngt, bara en reminder om hur gammal man är.