Oslo here we come.

Om sissodär nio timmar kommer lilla söta Helena och hämtar mig och min feta väska. Vi puttrar ner till station för att sätta oss å ett tåg som tar oss till första etappen i Örebro. Vidare därifrån blir det buss mot grannlandet i väst.

Oslo, watch out, H1 och H2 är på ingång.

klä granen

Som den julfanatiker jag är har jag i sann julanda klätt vår utegran. Ja, den som ska stå inne får vänta ett tag tycker till och med jag.

Minilampor i mängder, massa glitter och fullt av rödahjärtan, kulor, stjärnor och spiror har jag prytt den med och tillmin hjälp har jag haft ett tvättäkta julterrorist, Asta. 

image144
Asta julterrorist. Mission: sabba julgranen.

vän [ världens bästa ]

Mitt liv är lite (läs: en jävla) bergoochdalbana för tillfället. Höga toppar då pirret i magen känns helt underbart till djupa dalar då jag tror världens håller på att falla sönder och samman. Jag är helt enkelt ingen lätt människa att ha göra med för tillfället och jag är förundrad över de som faktiskt står vid min sida fortfrande.

Inne i en period då jag hatar vardagarna och nästan bryter ut i gråt varenda söndagskväll då jag vet at ännu ett helvete på fem dagar väntar. När det känns som värst och jag näs inill är redo att kasta in handduken finns det någon där som alltid lyckas locka till ett leende.

Hennes tokiga kommentarer, hennes galna idéer och våra fantastiska minnen gör ju att man inte kan låte bli att dra på mungiporna. Så lyckligt lottad man är som har denna söta lilla blondin (läs: partyprinsessa) som sin vapendragare.

Tack Helena för minnena, planerna och idéerna som gör mina dagar lite lättare.



Jag antar utmaningen.

Fem vanor/fakta om mig själv. Here goes all or nothing...


1. Jag är en julfanatiker

2. Jag festsnusar

3. Jag tycker att vin blandat med mineralvatten smakar skit

4. Jag är ett stort fan av Oprah.

5. Jag har bara ett tabuämne med min mamma

konsten att penetrera en bok.

I fredags trotsa Helena och jag både snöstorm, vårt kassa lokalsinne och våra magra plånböcker för att dra in på lite galej i Linkan. Ahlin ställde upp och agerade värd för kvällen och efter lite irrande i den stora staden kom vi fram till den nystädade lägenheten.

Kvällen höll hög klass och efer en helt klart lyckat förfest med muffinsgömmning, vinspillning och grupptoabesök begav oss Helena, Johanna, jag och alla grabbs in mot stan, närmare bestämt Platens. Där skakades detrumpa, dracks en del och även en och annan diskussion ägde rum.

När H1:s fötter började värka och vi som var justerade började känna våra begränsningar beslöt vi oss för att det var dags dra vidare. Ihandlade lite nattmat innan vi satte oss i en taxi mot den inte längre så välstädade lyan. Efter lite mat i magen, skratt och retningar slockna vi alla tre.

Kvällens höjdpunkt: I won the bet for once!


Lördag innebar givetvis också utgång men kan inte säga annat än att det vart en jävla besvikelse. Vill ni veta mer om den så rekomenderar jag Helenas blogg. Hon har orkar beskriva eländet. Förfesten var dock lovely hemma på Nicelgatan. WebcamTP och erbjudanden om både det ena och det andra.



nu igen.

nu har jag gjort det igen. Varför?! Ja, du jag vet inte riktigt, jag hadeinga misstankar och var inte orolig men på något sätt känner jag ett behov av att göra det då och då. Skulle för mig vara en katastrof om jag någon gång kom på det för sentoch därför kanske jag verkar lite i förebyggande syfte.

Aja, nu är det gjort och det visade för mig rätt. Nu kan man njuta av helgen till fullo!

Dags att vakna Helena, jag kommer snart!

Fältet ligger öppet

För några dagar sedan upplyste jag min lilla älskling om att fältet (läs:åkern) ligger öppet, jag menar verkligen öppet. Nu tänkte jag även upplysa alla er andra, fältet är fortfarande öppet. Så vad väntar ni på?

Imorn är det fredag och då vankas det fest hos vår räddare i nöden, Ahlin. En stor eloge till honom som kickstartar vår helg på ett förhoppningsvis underbart roligt sätt.

Men seriöst nu, fältet ligger öppet. Vi bor för fan på slätten!

skrattretande

Idag var jag på stan för en kaffe med världens finaste Helena. Befinner mig en klädaffär med relativt mycke folk när hon svassar in, hon får syn på mig och mer eller mindre skriker ut

- Fattar du hur längesen det var vi sågs nyktra?!

Hoppades att golvet skulle öppna sig och suga ner mig djupt ner. Detta hände tyvärr inte och kvar stod jag och kunde inte annat än att idiorskratta.

Inga leverprover den närmsta tiden, tack!


julmaniker.

Om ni inte märkt det så börjar det faktiskt lacka mot årets absolut bästa högtid. Yeah, that's right julen står för dörren.  Om ni inte visste det så är jag en helt pissjobbig julfantast.

Ja, jag erkänner jag hade inga problem när ikea tog fram sina julsaker i slutet av september och ja, jag erkänner jag har redan börjat spela julmussik, köpa julklappar och satt igång julbaket.

Jag försöker att låta bli att pracka på andra min julhysteri (iaf till december) då jag försöker ha förståelse för att alla inte älskar denna högtid lika som jag.

På söndag är det julskyltning.

festprostituerad

är det så man kallas när man kan tänka sig att göra nästan vad som helst för lite galej till helgen. Nu är man djupt nere i träsket och krälar, kanske dags att resa sig?

Invecklade relationer

I natt hade jag en väldigt intressant konversation med en vän. Vid försökte reda ut de olika sorters relationer och band det finns i vår "umgängeskrets". Vi började.... Efter ett tag gav vi upp då det blev allt för pinsamt och det lät mer eller mindre som en ormgropp var på tapeten.

Det man inte vet har man inte ont av.

Var inte jag sjuk?!

Efter mycket tjat, övertalning och mutor så bestämde jag mig för att ge lördagskvällen en chans. Jag kunde ju knappast må sämre med lite alkhol i blodet och i favoritvännernas sällskap.  Efter att ha tagit det lugnt stora delar av lördagen, blev det när mörkret föll dags att bege sig mot Nickelgatan.

Kvällen vart galet kul, allt mellan himmel och jord disskuterades redan på förfesten. Där dök  lite sällsynta själar (petter, alexandra, johan) också dök upp. Marcus och jag bytte fakta från respektive läger och vissa oklarheter löstes. Vi drack öl, titta lite fotboll, lekte finn fem(läs: 25) fel och mycke annat galet.

Vidare på Harrys balla jag och min vapendragare ut en aning och alkholen kanske tog befälet över våra arma själar. Kul hade vi i alla fall och gratis drack vi. Sådan gillar vi, killar med cash!

image138




Efter litet matstop på DK så leta vi upp en taxi med för en av oss välkänd chaufför. Resan hem vart väl för några av oss lite smått pinsam.

Hemma igen i det fina huset, gällde det att komma på sovkonstelationerna. Efter någon tillkännagett att denne var taskig i kistan och hade ett oerhört fint hål i kalsongerna så föll det på min lott att dela säng med denne. De andra två begav sig uppåt och parkerade sig i dubbelsängen på övervåningen och vi intog de vibrerande/höj/sänkbara dubbelsängen på nedervåningen. Mycket kul man kan ha i sådana och tack och lov förtvå täcken!

Innan jag somnade hann jag med ett riktigt hysteriskt skrattanfall, då min käre sängkamrat kom på ett nytt användningsområde för en soda stream. Jag skratta så tårarna rann.

Tack ni underbara för tjatet, övertalningen och mutorna!

Välkommen hem till mig, vill du ha naturell eller med citron?

Vän med en kändis,

eller kändisar rättare sagt. Pojkarna M1 och M2 hängde i kanal lokals soffa och sändes ut i länet en fredagskväll. Helt klart kändisstatus!

halsont, feberfrossa och en sabbad helg.

Varför ska det alltid hända mig? Varför ska jag alltid bli sjuk när jag har något planerat och framför allt varför kan jag inte bara får en "vanlig" förkylning som alla jävla andra?!

I onsdags var jag så duktig och pallra mig i väg och träna, viss kändes det lie extra segt men trodde det berodde på sista tidens träningsfusk. Hemma igen kändes väl kroppen sådär, muskel- och ledvärken var ganska påtaglig men gick fortfarande ignorera ganska bra.

Efter ha skällt ut mamma på telefon utan någon som helst anledning började hon ana ugglor i mossen. Japp, min mamma känner mig bättre än mig själv så när hon kom hem från jobbet konstaterades det ganska snabbt att min hals var i riktigt dåligt skick, min kroppstempratur ganska hög och min mage ganska tom. En tänkbar förklaring till utskällningen kanske?!

Kommande natt blev ett helvete. Med feberfrossa, jobbig ångest och svullen hals kan jag säga att det inte blev allt för många timmars sömn. Fy fan vad jag hatar nätterna när man är sjuk, allt blir bara liksom värre när mörkret faller.

Blev VC igår det det konstaterades att det givetvis inte var någon "vanlig" förkylning utan det behövdes pencilin för att rida ut denna storm.

Har nu fått i mig tre kurer av mitt wonder pencilin, haft ännu en natts helvete och får fortfarande bara ner flytande föda. Allt känns sådär lagom pissigt men värst av allt är nog att jag sabbar helgens planer. Jag skulle ju vara sambo med mitt hjärtegryn. Typiskt mig!

Jätteledsen Helena, verkligen!

Lever för helgerna

Ja, så är det nog faktiskt har jag kommit fram till. Vardagarna är liksom bara färdsträckor som handlar om förberedelser för helgen. Tragiskt eller helt jävla fantastiskt vet jag inte men så ser det ut i alla fall.

Helgen som kommer är det åter dags för galej och förberdelserna är i full gång. Ny tema fest på g, svart-vitt /fotboll är det som gäller. Intressant eller hur? Tips på svart eller vitt bål?

Ikväll blir det iaf lite vardagslyx då jag är bjuden till världens bästa Titti på tvmys! Betty och hemmafruarna står på schemat, lovely! 

Galen fest

Så har då vår efterlängtade halloweenfest varit och den var helt enkelt underbar. Folk verkade nöjda och framför allt berusade. Hände så mycke galet så kan inte beskrivas ord.

Det som skedde i Åvik, stannar i Åvik.





Shoppaday

Så var snart torsdagen också slut och vi är en dag närmare lördag. Känner mig överlag riktigt nöjdmed dagen, känner att vi åstakommit mycket och samtidigt haft ruggigt kul.

Vaknade tidigt imorse utan att någoon klocka ringde. Brydde mig inte om att försöka somna om då jag hade en hel del att göra på lista idag utan knapa mig upp och satte igång och stöka i köket. Mycket vart gjort och både dusch och kaffe hann avklaras innan det var dags att stuva in sig i Pärlan och sätta fart mot Helojnas gata.

Idag var det alltså dags för stora inköpsdagen.Allt för lördagen skulle klirras, mat, dryck, dekorationer, snacks, insekter you name it.  Hann med en hel del affärer och kom relativt snällt undan, jag menar är man billig så är man ; )

Nere på staden passa vi på att avnjuta en thailunch då våra magar börjat kurra efter det intensiva shoppandet. Maten var helt klart godkänd och min Helojna fick mig att bryta ut i hysteriskt fnitter mer än en gång. Värst var nog då hon blanda ihop jodnötter och curry. Mm, inte lätt när smaklökarna och färgsinnet busar.

Efter en snabbvisit i godisaffären åkte vi brinkbackarna upp och och parkera utanför hus 15 på lugna gatan. Sprang några vändor med alla kassar innan vi fått in allt vi shoppat. Kylen är nu full och mitt rum ser ut som ett smärre systembolag.

Innan vi packa ihop för dagen gav vi oss också i kast med bordplacering och placeringskort. Är faktiskt nöjd med vad vi åstakom. Kan bli lite pinsamt i helgen men vad fan, man lever bara en gång.

Gör om, gör rätt!

I dag gjorde jag allt i rätt ordning. Först kaffe, sedan bak och oj vilket bra resultat det blev. Nu återstår bara sissodär fem bak till lördag.

Ett steg i rätt riktning.

Nyår.

Tro det eller ej, men nyår närmar sig med stormsteg. Jag hyser någon sorts hatkärlek för nyår tror jag bestämt. Samtidigt som det är nåog magiskt och otroligt roligt så är det lite ångestladdat och upphåsat. Man måste hitta den perfekta festen, man måste vara med rätt folk, det måste vara årets bästa fest, man måste ha den bästa klänningen. Många måsten alltså.

Detta år tänkte Ängeln och jag vara ute i god tid så vi har redan nu börjat bearbeta terrängen. Som det ser ut nu så är planerna iaf att vi ska lämna Motala.

Några tips och idéer?


Sambolivet lockar

och familjelivet tär. Börjar bli lite småjobbigt att hänga hemma på lugna gatan dag in och dag ut. Är verkligen jättetacksam att mina kära päron löst allt så bra för mig när allt blev som det blev, men jag behöver något eget.

Tyvärr hägrar inget sådant inom den närmsta framtiden utan man tvingas gilla läget och bita ihop. Nästa helg kanske jag dock ska få prova på sambolivet med mitt hjärta. Oh, vad kul det skulle vara.

Hell yeah!

Min paps är fan världsbäst!

Mycket klirr nu till helgen tack vare honom!

image126

Fuck morgonbak.

Idag vaknade jag tidigt och mådde inte särskilt bra. Ingen förkylning eller så utan lite annat som spöka så promenx var inte till att tänka på. Jaha, vad skulle jag hitta på då, sådär på morgonkvisten?

Givetvis ploppa bakning upp i skallen på mig eftersom det finns en hel del att göra till helgen. Så upp ur sängen och ner i köket. Började direkt med mitt bak och allt tyktes gå bra. Receptet fanns där i bakhuvudet och jag körde på som vanligt. När klockan ringde och det var dags att ta ur bakverket ur ugnen såg också då allt bra ut.  Sen hände det, koffeinbrist i min hjärna ledde till att jag blanda ihop två recept och hur man skulle förvalta bakverket när det kom ut ur ugnen. Jag stjälpte upp det på ett galler och det skulle jag VERKLIGEN inte ha gjort.

Ajaj, en enda gegga blev mitt bakverk. Deppade i några minuter innan jag insåg mitt misstag. Baka eller ja, göra vad som igentligen utan en rejäl kopp kaffe i kroppen är förenat med katastrof. Så koka mig rejält med kaffe tog ett äpple och satte mig med tidningen och njöt.

Precis tagit ut bakverk numero dos ur ugnen och allt känns mycket bättre nu. Man lär så länge man lever och nu vet jag mer än någonsin hur beroende jag är av mitt älskade kaffe!

Ny medlem

FFK kan stolt presentera sin nyaste medlem.



Varmt välkommen, Titti!


Fina flickors klubb

Medlemsregister

  

Här syns styrelsen!



Tror du att du har de som behövs för ett medlemsskap så mottages ansökningar gladligen. Desto fler desto roligare!


Grusad söndagskväll

Tänk vad några få ord kan ställa till med. Var taggad för en riktig aktiv söndagskväll med pyssel, planering och städning. Så blir det inte. Nu sitter jag isället i soffan och begrundar hur vidrig man kan bli.

Tvära kast.

Jag ångrar mig, jag ångrar mig djupt.

Vart fan fick jag idéen ifrån att sitta hemma och häcka en lördagskväll. Var inte alla hästarna i stallet för tillfället eller var det bara ett tappert försök att verka duktig.

Aja, här siter jag nu i min ensamhet. Har städat garderoben, druckit massa bubbelvatten, skrivit "göralista" till nästa vecka och nu är jag mitt uppe i festplaneringen för nästa vecka.  Fan vad kul det ska bli med halloweenfest även om viär sissodär en vecka sent ute. 

Måste erkänna det är mycke mer avancerat än vad man tror att vara festfixare. Musik som ska fixas, mat som ska lagas, lampor som ska lysa, dryck som ska införskaffas och personer som man ska placeras. Aja, en hel vecka kvar och det är bara att  ta på sig arbetshanskarna och ta ta tag i det.

Ett litet problem bara. Utklädnad, några tips? 

image121

 

mr right

På hösten saknar jag mr  right extra mycket. Sovmys och tända ljus är ju typ obligatoriskt på hösten. 

Vill ju ha äkta varan.


image120

Adoption

Någon som skulle kunna tänka sig att adoptera mig för helgen?



Lite lite viktig fakta för intresserade!

Namn: Hanna M.

Kön: flickebarn

Ålder: tjugotvå

Hårfärg: brunett (men kan ändras efter önskemål)

Ögonfärg: gröna (stora pupiller så kan uppfattas som svarta)

Längd: 157cm (kan bli längre med hjälp av klackar)

Övriga egenskaper: skötsam/ hjälpsam/städad.


Intresserad? Ring mig!

I'm back in the game

men vad gör väl det när alla är uppbokade eller förvandlats till torrisar. Kommer bli en sjukligt lång helg har jag en känsla av och har jag riktigt jävla röta så får jag väl vara chaffis med. Underbar helg med andra ord.

Varför menar man inte vad man säger och varför säger man inte vad man menar?