konsten att penetrera en bok.

I fredags trotsa Helena och jag både snöstorm, vårt kassa lokalsinne och våra magra plånböcker för att dra in på lite galej i Linkan. Ahlin ställde upp och agerade värd för kvällen och efter lite irrande i den stora staden kom vi fram till den nystädade lägenheten.

Kvällen höll hög klass och efer en helt klart lyckat förfest med muffinsgömmning, vinspillning och grupptoabesök begav oss Helena, Johanna, jag och alla grabbs in mot stan, närmare bestämt Platens. Där skakades detrumpa, dracks en del och även en och annan diskussion ägde rum.

När H1:s fötter började värka och vi som var justerade började känna våra begränsningar beslöt vi oss för att det var dags dra vidare. Ihandlade lite nattmat innan vi satte oss i en taxi mot den inte längre så välstädade lyan. Efter lite mat i magen, skratt och retningar slockna vi alla tre.

Kvällens höjdpunkt: I won the bet for once!


Lördag innebar givetvis också utgång men kan inte säga annat än att det vart en jävla besvikelse. Vill ni veta mer om den så rekomenderar jag Helenas blogg. Hon har orkar beskriva eländet. Förfesten var dock lovely hemma på Nicelgatan. WebcamTP och erbjudanden om både det ena och det andra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback