surt sa räven

-när man inte räknas längre...

gnällkväll

En dag som denna då man sitter och förbannar sig över sina numera ickeexcisterande mandlar och tycker det mesta för tillfället är skit hittar man ändå små glädjepunkter. Ett av dessa var helt klart när jag satt och titta igenom Islandsalbumet. Den resan med flickorna var guld värd och jag saknar dem så mycket nu!

Dags att börja fundera på nästa äventyr, pinglor!



andra tider

Saker och ting har ändrats, mycket!
Jag saknar det som varit men gillar det jag har.
Är det något jag måste lära mig leva med, det faktum att jag aldrig är nöjd.
Eller är kanske en ändring ett måste.

Jag saknar er...

söndagkväll

när tvivlet gnager...

och så regnar det igen...

Jaha, då har man en ledig dag och visst fan är det tvunget att regna då! Jag som hade tänkt mig en mysig shoppingdag på stan verkar istället få bege mig mot IKANO och ägna mig åt stossning under tak.

Ingen sovmorgon blev det heller då kärln beslutade sig för att jag skulle skjutsa honom till jobbet. Var bara att kliva upp , kände mig ungefär lika pigg och glad som en mumie som blivit väckt ur sin evighetslånga vila. Anledningen till att jag är så förbannat trött är att den kära kärln har börjat leva fan på nätterna igen. Han låter som en byggarbetsplats och tar lätt upp 80% av den 120cm breda sängen, LOVELY!

Dagen då. Försöker föbrilt få tag i min kärlekskranke bror för lite shoppingsällskap. Annars blir det nog lite målning och städning idag.

By the way...Kom just på att en plågsam vecka väntar så sänd mig lite styrka på måndag och onsdag.

That's all folks!

påläst?!

Snart vankas seminarum och jag kunde ju helt klart varit mer förberedd. Känner mig ungefär lika påläst som en treåring som ger sig på bibeln, översättning det känns INTE bra och stundtals helt obegripligt! Min enda tröst får jag väl se i att resten av klassen verkar dela min syn på det.
Blir dock snart att traska de ca. 200m till hälsana hus och ta sig igenom några timmars dravel! Nästsista sammanträdet med grupen nu, kommer ta mig tusan sakna dem. Finns ena riktiga karaktärer där och en och annan riktigt treclig prick.

På agendan annars står inte mycket, dryga halvdagen jobb väntar i morgon och efter det 4 dagars ledigt.

Nu ska jag hiva kaffe så jag åtminstone är klar i knoppen under de kommande timmarna.

Over and out!

En förfärlig upptäckt!

Ja, i dag är det måndag igen och jag är hemma från jobb. Fossingarna värker än även om det faktiskt blivit bättre och mer botox finns på schemat, men också är jag hemma för att kunna begrava mig i böcker. Har litteratursemunarium i morgon och skulle kännas bra om jag har lite mer kött på skankerna inför det.

Fick nyss mail av chefen som vile veta maj månads arbetstid och då gjorde jag en förfärlig upptäckt! P.g.a. onda fötter mycket plugg och dumma helgdagar denna månad kommer nästa månad INTE bli katig! Fuck fuckaluck!

Det enda positiva mitt i detta oväder ute likväl som inne är att nu är det endast dryga veckan kvar tills operation.

You go girl..

I dag gjorde jag slag i saken och ringde en gammal vän till mig som jag inte pratat med på evigheter. Vi var toktighta när vi var små men ko  i från varandra för några år sen. Mycket har hänt i både vår liv och det var fantastiskt kul att få höra allt nytt om henne och bebben. Japp, hon har blivit mamma!
Som grädde på mousset bestämde vi att det är dags att ses snart!

Japp, fånga dagen...Det är nämligen aldrig försent!


Botox vid en ålder av 23(+1)

Jaha, då var man där, ja givetvis menar jag i botoxträsket. På en pissekvart har man fått i sig lite värmande nervgift och oj vad fräsch man känner sig....eller nej. Jag botoxa(vad är det för ord?!) min ena fot och den vedervärdiga smärta som utlöstes av den injektionen avskräckte mig för all framtid. Visserligen glömdes lokalbedövning bort och det onda kanske blev lite värre än nödvändigt men ändå. Näe, jag tror nog dock att jag ska le åt mina rynkor och se dem som minnen. Minnen från vad de kommit i från. Skratt som delats med underbara vänner, tårar som stärkt mig och bekymmer jag löst och blivit klokare av.

Länge leve rynkorna!

dagens mantra

det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar. det som inte dödar, det härdar.


En sporre

men inte någon av det trevligare slget tro jg det är som drabbat mina arma fötter för tillfället, nämligen hälsporre! Gör sjukligt ont och är grymt besvärande så på måndag är det jag som beger mig till Nygatan för att se till att Dr. Elin gör något åt mitt ajaj.

Ännu en självdiagnostisering klar :)

lyckans lotta

det är jag det. För jag har nämligen utan tvekan världens bästa päron. I kväll fick jag finfrämmande av paps som fixat och donat kvällen lång här hemma i ekkällan. Nu ser det ännu lite mer ut som ett hem plus att jag kommer ha det svallt här i sommar trots att solen kommer bränna in, LOVELY!


Efter några tårar kommer leende...

a silent walk

I kväll blev det en promenix nerför memory lane...

hemma i ekkällan.

Japp, då var man hemma efter en halvdags jobb på hönsfabriken. Jisses, tänka sig att en ensam liten ungtupp ska börja där. Kan inte bestämma mig om jag ska tycka synd om honom eller ej, får nog lov att återkomma om det.

Nu är det då tänkt att det ska bli lite pluggeri innan jag ska iväg på föreläsning. Inte dumt att bo par hundra meter från skolan må jag säga. Jag hinner hiva bra många koppar svart innan det är dags att ge sig ut i regnet.

Nehe, studier var det (just nu studerar jag Oprah, good everyday knowledge).

Over an out!

I'm back...

Yeah, då var flytten överstökad och jag håller vad jag lovar och är tillbaka i bloggsfären. Så vad händer, vad sker? Ja, allt rullar på i vanlig ordning, förutom att jag nu bosatt mig socitetkvateren i lkpg. Riktigt mysigt ställe och när allt är på plats så kommer jag nog trivas som fisken i vattnet.

Nu är det dock lördagskväll och jag har för kvällen bosatt mig i mor och fars soffa hemma på lugna gatan och pojken är i väg på veckans andra galej.

Återkommer snart igen ska bara hämta lite energi här hemma i Motala.