snart nytt år!

Yes folks that's true, det nya året närmare sig med stormsteg!


Julen har alltså passerat och vi fick faktiskt lite julefrid i det Axénska hemmet till sist. En lugn och mysig dag med de närmsta och faktiskt för första gången sedan jag fyllde arton valde jag att stanna hemma julaftonskvällen.

Juldagen kom och traditionsenligt spenderades den i gamla stan hos farmor och farfar. Konstigt är vad alla kommer samman när det väl behövs, då märks det att man alltid, alltid kan lita på familjen.
Senare var tanken att jag skulle åka hem för en lugn kväll på klostergatan men ödet ville annorlunda. Jag tjatade med mig bror, plockade upp Crillan och irra oss ut till Flemma där vi hämta Gusten. Vidare dök Anna, Ahlin och Rasse upp och juldagen visade sig bli en riktig kalaskväll.

Juldagen satte dock sina spår och annandagen mådde jag enligt mig värre än jag förtjänade. Balen som jag sett fram emot något så oerhört mycket mot fick lov att avstås.

Nu är det lite härliga mellandagar innan det är dags för nyåretsom ska firas in med fina pinglorna tre i Vadstena.

Och efter nyår kommer torsdag, jisses vad jag längtar!

love them!

I bland är jag så underbart glad över att vara en Axén:are!


ynklig

Usch och fy!

Idag har jag fått lov att stanna hemmafrån med underbara jobb för att ägna mig åt att vara sjuk. Inget kul vill jag lova, skallebank, täppt näsa, rivande hals och sprängane öron. Ni kan kanske ana hur gnällig jag är... Stackars, stackars D som fick stå ut med mig igår kväll, jag vet nämligen att jag blir världens ynkligaste när jag blir förkyld nämligen!


Dumma förkylning försvinn!

julfest i åtvid...

"För att slippa besöka STI,
bör du dessa använda när du i henne är uti..."


- Julklappsrim tillhörande okänd klapp
på vår julfest i Åtvid!




ett nytt liv

Jo, tack jag vet... Längesen jag kluddra här, men tiden har verkligen inte funnits. Saker och ting går i ett sedan jag blev lkpgbo och jag älskar det! Det är jobb, jobb, jobb och massa anna kul.

Trodde aldrig jag skulle säga det men jag är faktiskt smått förälskad i min nya lya. JObbet är både kul och utmanande, vännerna älskar jag precis som förr och en fin ny människa har smugit sig in i mitt liv vilket uppskattas mycket!

I lördags blev det hux flux lite inflyttningsgalej här med det fina folket funnet i helena, titti, anna, ahlin, gustaf, börje, kakan och david. Jag hade otroligt kul och jag hoppas resten av folket hade det också.

Nu pågår planeringen för helgen för fullt, det vankas nämligen julfest i åtvid och jag ska stå för matfiolerna :)