dags för helg

-men helst nästa helg!

Då ska jag nämligen få finfrämmande av kvinnlig fägring i form av Sötnöt Franzon, Hjärtegullet Johansson och Pärlan Parner. Det har äntligen blivit dags för mig att avnjuta min födelsedagspresent jag fick av fröknarna! Mamma Mia är alltså första anhalten, följt av gott krubb, god dricka och tokig utekväll! Jätteglad för min födelsedagspresent men precis lika stor present är det att få in dessa tre samtidigt för en helg!

lycka i kvinnlig fägring


inte så förvånande

I går hade vi en introduktionsföreläsning till psykiska sjukdomar. När föreläsaren hasplar ur sig lite i alla hast att religioner faktiskt kan ses som en följd till schizofreni/psykos så kan jag inte annat än att småle och tänka, inte så förvånande ändå.

tampong i näsan?!

Ja, det är det jag jag sitter och funderar på just nu. Har efter en allergisk reaktion vid narkosen fått en vänster näsborre som lever sitt egna liv. Jag är tvärtäppt i den och det rinner konstant, äckligt, jobbigt och allmänt störande. Till råga på allt nyser jag minst tio gånger i minuten! Nässpray, allergitabletter, kortisonnässpray och saltvatten har testats men lik fan rinner näsan!

mammas gata.

När fröken H på 25 år var bakis, förkyld och allmänt ynklig tog hon det mest nödvändiga med sig och for hem till sina fina päron i motala. Där har hon har själ, hjärta och kropp blivit omhändertagna i dagarna två och hon känner sig nästan som en ny människa. Mammas gata, det är som balsam för själen det!


rimlig lögn

Något som är mer regel än undantag numera när man ska ut dissuktera vi var våran ålder skulle vara för kväll. De unga gardet tyckte att 21 var en bra ålder, Elin och jag var mer realistiska och kände att 23 kunde kanske vara rimligt.

Viktigt det där med rimliga lögner.

fredag med br[e]udarna

Dusch och min del till vårt tapasknytis är check nu ska bara fixas lite mer innan jag beger mig till skolgatan för en helkväll med breudarna (som riktigt nkpgbor säger). All in, all in, all in!





hörd bön

Herren hörde mina tankar och har nu skvallrat om att fredagen inträffar så snart som i morgon! Detta kommer givetvis att firas! Firandet kommer starta framåt skymningen och bestå av bl.a. tapas, rosévin, fint sällskap, snus och lite svingande av de lurviga!

Jag undrar om min bön blir hörd på lördag när jag ber om att bli av med huvudvärken, mindre troligt skulle jag tro...



Satan i gatan

Känns som hela huvudet är fullt av snor men positivt är att halsen känns aningens bättre. Sitter och funderar om det skulle kunna gå att dammsuga huvudet på snor kanske, jag måste ju trots allt vara fit for fight till fredag och alla sätt är väl bra utom de dåliga....

hej jag heder anna

Halsen värker som om den vore full av taggtråd, näsan är röd, huvudet känns som det ska sprängas och raggsocker pryder mina iskalla fötter.

Välkommen kära förkylning eller jag menar höst!

den som spar, den har

När Helena och jag hade fått nog av draget igår gick vi ut för att finna oss en taxi, givetvis inga problem för rutinerade taxiåkare som oss och vapendragaren fixade som alltid fint pris till oss.

Vår kära taxichaufför delade med sig lite spartips till fattiga student, bl.a. så käkade han kvarglöm mat i taxin för att hålla magen mätt och pengapungen orörd! Osmakligt men ack så ekonomiskt!

lördag igen?!

Attans rabarber vad veckorna går snabbt nu när man börjat plugget igen men, jag gillar det! Veckan har fyllts med plugg, jobb, galej och fina vänner och nu är äntligen lördagen här!
Om några timmar kommer den
HÄR fröken hit, checkar in på B & B:et och korkar upp. Hon ska nämligen göra mig sällskap på studentgalej och njuta framför min lilla crush ikväll, Oskar Linnros.

En bra lördag kort och kort!


piece by piece

nu tar jag henne tillbaka, Melissa som tyvärr fått vara utestängd från mitt liv några månader får äntligen komma tillbaka in i värmen. Jag har klippt hennes trådar till dig och nu är hennes musik min igen!

jag jobbar på det.

När hösten kommer tycks jag alltid känna en förändringens vind blåsa. Mycket jag vill ändra, förbättra och påbörja i mitt liv och hösten känns som den perfekta årstiden att göra det. Denna höst handlar mina förändringar om att ta hand om mig själv, min ekonomi och mina vänner. Låter lättare än vad det är men, jag jobbar på det....


förändringens tid.

prinsen

Uppe i ottan för att barnsäkra hemmet till max. Om några timmar ska jag nämligen åka och hämta prinsen som ska spendera det kommande dygnet tillsammans med sin faddermor då hans fina föräldrar njuter av lite egentid. Resesäng, barnvagn, bilstol, mat, kläder, blöjer, leksaker... Behöver jag säga att mitt hem inte kommer vara sig likt det närmaste dynet?!


Underbaraste prinsen.

Y 0 G A

Och jag är ungefär lika smidigt som Yogi bear. My gousch, avverkade mitt första poweryoga pass igår och jag trodde i ärlighetens namn inte att jag någonsin skulle ta mig ur min säng i morse. Nu blir det träna konstiga saker för att vara aningens mindre stel nästa måndag, för då åker vi igen på yogatåget!

Lite alkohol mjukar upp den stelaste av kroppar.


I'm in L O V E

with my new dyrgrip!

Fuck HTC


Welcome back home SonyEricsson

vakna sverige!

Om två veckor är det val i Sverige och är man svensk medborgare och fyllt 18år så har man rösträtt. Nyttja den! Jag skiter i vad du röstar på eller om du inte känner igen dig till fullo i något pari men något måste väl vara viktigt för dig?! Sitt inte där och säg att du inte bryr dig för vilken regering vi får påverkar helt klart de samhälle vi kommer leva i. Att inte rösta och säga att man inte bryr sig är inte bara oansvarigt, okunningt och rent ut sagt förbannat dumt, det är också att spotta demokratin i ansiktet!

åtta timmar av mitt liv

har idag ägnats åt att vika avier och sedan kuvertera dem.

-Livet på en pinne sa vi, va?!

grötonsdag

Vaknade innan klockan ringde och sitter nu och fyller på min kropp med kaffe och gröt. Förbannat stabil frukost om jag får säga det själv och förhoppningsvis ska den hålla min mage kurrfri några timmar för nu sticker jag till gymmet. Ska bygga gigantiska biceps, tighta till gleauteus och spänna till lite aktiva ligament.

Ciao!