...

det gör så ont...

tingelingelingelinge

tåget går....

Midsommar tittade förbi igår. Jag spenderade dagen med några av de finaste här hemma i Brinken. Efter en traditionsenlig sillalunch begav vi oss på en promenix ner till vattnet. Där blev det bad för vissa och picknick för alla. På vägen hem plockades det sju sorters blommor och ett mindre träd omhändertogs av en kleptoman.

Väl hemma igen slöt Carro med sällskap upp och grillen tändes. Gusten drog på sig regnstället och gav sig ut för att bygga midsommarstång. Kvällen blev underbar med många vuxenpoäng, dans runt stången, massa nubbar och härliga samtal.

regn. silla. hallands. tingeling. midsommarprins. kleptomani. helojna. liemannen. västkustwannabe. ordvitsar. goggles. måsattack. stawarsdans. trubadruguss. göteborgspärla. nubbe. M1. kalla potäter. hal vitlök. cakan. muteri. rosé. dunken. kram. vinspill. skogskiss. nattbad. gurris. shoeskav. min alldeles egna midsommarsessa.

  


När tar vi nästa midsommar?
 -jag är ledig på fredag...


tvära kast.

Here goes all or nothing...
- but still it feels like it's only going in half....

måndagsbarn

Näe, det är jag absolut inte. Är ett tvättäkta lördagsbarn och mår därför som bäst när lördagen nalkas. Lördagen som nyligen passerats var den bättre på länge. Först fick jag vakna upp bredvid en blond kaluffs, min kära Carro passade på att dela säng med mig efter en mysig rosékväll och massa skvaller.

Som om det inte var tillräckligt så fick jag också lov att kalasa till det med min kära kolega på lördagskvällen. Vi begav oss ut på gamla marker och vi hade riktigt kul svängde våra lurviga. Dock tror jag det står för oss båda när jag säger 
- Motala, allt är inte förlåtet.

miss my H1

Oj, oj ikväll är en sådan kväll då jag starkt saknar min älskade vapendragare H1 och våra underbara tider på drottninggatan. Vart håller du hus idag? Jag har en flaska rosé på kylning och en dosa i väskan!





I brist på dig får jag väl njuta av bilden....;)

vänner från förr

Oh, igår när jag var hemma hos mor&far passade jag på att träffa min älskade Mich och hennes jättekula. Var jättemysigt att bara ses och tjata lite. Vi luncha på stan och sen sprang vi i varenda barnaffär i Motala och jag blev sjukligt sugen på en bebbe. Fast neee, inte på riktigt bara till lån och så ;) Mich kommer helt klart bli en av världens bästa mammor, det har på känn!

Dagen som nalkas tänkte jag ge mig på en sväng på stan och se om jag hittar lite. Ev. väntar besök av bror snart och ska se om jag kanse kan få med mig honom en sväng om jag har tur :) Annars blir det lugnt och jag har tänkt plocka med mig mams och åka hem till Motala ikväll igen.

I morgon väntar et annat kärt återseende. Någon som var alldeles för längesen jag såg och jag ska få träffa hennes lille gossebarn också :)

Nehe, nu blir det lite youghurt och sen startar dagen (även denna utan kaffe, en vecka nu!)