Ibland blir jag bara så trött på skiten...

Vet att hundratusentals människor har det så mycke värre men ibland så känns allt bara så orättvist. Att något så bagatellartad som vädret ska komma i min väg. Jag vet att alla har sin problem och de är värst för dem men just nu skulle jag verkligen vilja vara någon annan. Någon vanlig....

Men finns inget att göra förutom att gilla läget och hämta kraft från morfars ord; "Han ger dem som tål"


Tack vännerna!

I lördags var det så dags för den SISTA festen på d-street. I en relativt tom lägenhet skulle de festas hårt. Jag, Helena och grabbarna grus. Jag hade införskaffat skumpa för det väldigt högtidliga tillfället och fyllt på med lite andra goda drycker. Sen (som vanligt numera) dök ängeln upp och väldigt snart därefter kom linköpingspågarna följt av Hinken och Börje. Någon mer var också med men till hör inte gänget så...Näms inte!

Som vanligt fylldes kvällen av galna upptåg, lekar, dans och ett och annat avslöjande. Vidare på harrys tokdansa vi till stängning och därefter skaffa de hungriga lite käk. Hemma i värmen igen vart åter igen kringflyttning av sängplatser. Som sagt är snäll eller enbart dum? Jag deala bort sängen, IGEN! Men, men den här gång så var det nog värt det. Någon är inte lika frustrerad längre. La mig med resten av grabbsen ( Börje, Drougge, Ahlin) i det andra rummet. Vi försökte och snacka lite med Ahlin titta på p-rulle. Hade fått lite golv mellan Drougge och Börje. H1 hade åter igen lånat ut sitt täcke, så även om jag låg på golvet var det relativt varmt. Helt plötsligt när vi låg där och prata så  nästan överröstades vi snarkningar. De två jag sov mellan hade slocknat. Vi gjorde vårt bästa för att fortsätta pratet men efter ett tag rann även det ut i sanden och innan jag slockna hann ja tydligen byta sovplats. Vet inte vad man ska säga om det. Vi lämnar det helt enkelt.


Blev väckt tidigt väckt tidigt men det lämnar vi också. Eftersom vi flyttat de mesta ut min lägenhet gav jag mig ut i snöstormen i jakt på frukost. Var dock lite tidig så fick gå några varv i min uteliggarutstyrsel innan de äntligen öppna. Fick lite småkonstiga blickar inne på Östenssons men what the fuck. Hemma igen och hela gänget var vakna. Börje hade lite funderingar kring min bortamatch ( de andra hade drivit lite men grymt bakfulle stackarn). Hade riktigt bakismys och njöt i fulla drag. Sista nu! Marcus stack tidigt som vanligt och tyvärr var jag nästan tvungen att köra ut resten (mot min vilja). Det var dags för flyttstädning. Innan de åkte blev det dock en riktig gruppkram och den värmde ända in i hjärtat. Haha, bilarna i rondellenvar dock lite nyfikna på vad vi pyssla me.

Vännerna som gjort de senaste helgerna oförglömliga!



Helena, Ängeln, H1.... Finare människa får man leta efter. Ställer upp i vått och torrt (men roligast i vått). Vilka äventyr vi haft och mer ska komma.

Marcus alltså bara så omtänksam och klockren. SKönt att ha någon som är så ärlig i sin omgivning. Det uppskattas verkligen!

Börje (Emil) Snäll så man inte tror det är sant. Även om jag oftast åker på spö när vi ses.

Drougge,  alltså vilken kille! Skiter i att vi inte är vänner enligt H1 regler. Ser honom verkligen som en vän. En sån vän som alla vill ha.

Ahlin har aldrig träffat någon som driver så hårt om allt och inget. Frispråkig med en jävla övertalningsförmåga. Kan sina saker...

Frasse har bara kroppsligt vart med en gång men funnits med på telefonlinje och vart stor inspirationskälla för mig och Helena.

Tack för stunden, återkommer senare!



 


svek

- Visst känns det så hemskt när löften bryts. Det gör ont och ondast gör det nästan när man bryter löftena till sig själv.
 - Det stavas S J Ä L V D I C I P L I N, Hanna. Skärpning!

- Försiktigthet är A och O pojkar, lär er det tidigt!


Viloperioden närmar sig...

Nu är det mindre än en månad kvar och det är med blandade känslor som "the great one" närmar sig. Vet den här gången vad som väntar mig och det kanske gör till en idiot som ger mig in på det igen. Att säga att helvetet närmar vore att uttrycka det milt! Törs in riktigt tänka på vad som väntar.

Har ändå änglarna med mig den här gång. Även om de inte alltid kommer vara på plats så kommer de att stärka mig. Min många och långa Peptalk jag haft med den sötaste av änglar (H) har helt klart hjälpt. Att ha någon som orkar lyssna är så obeskrivligt skönt. Är lite rädd att det inte kommer vara det samma efter sommaren. Tyvärr vet jag att jag inte kommer vara den mest aktiva i att hålla relationer vid liv. Har man tur kanske det trots allt kommer bl flytt till halmstad eller Kalmar till hösten. Skulle vara så obeskrivligt kul. Som sagt: vi är inte galna, vi har bara grymt kul ihop!

Har under senaste tiden försökt göra det bästa av tiden. Kanske var en sådan bra idé alla gånger ( vissa vet vad jag menar) men jag har haft kul. Hoppas jag sparat tillräckligt med kraft för att orka nu. Fått många nya vänner och till och med fått ett nytt "gäng". Hoppas de är kvar i höst!

Alla min änglar är värda guld men en har funnits och lyssnat mer än jag tror någon annan skulle orka. H, du är en riktig ängel även om bara jag kan se vingarna. Ska hinna med en skånetrip innan jag går in i den riktiga dimman. Jag lovar!

Näe, nu vart det lite väl mycke stora och seriösa ord. Det är ju FEST imorn! And the gang are coming. (Fan, vi måste komma med något tuffare namn än halmstadgänget, Börjes bitches pharhaps....haha)


förkylt värre..vi smittar varandra

Shit, skulle vara i värsta flyttartagen nu men istället ligger jag hemma med vad viss kallar radon hosta och andra förkylning. Måste iaf bli bra till helgen då det ganska nybildade gänget har sin sista samling innan jag går in i den riktiga dimman.

Hoppas att alla dyker upp och inte förkylningen stoppar någon. Den går ju runt hos oss.

Vill inte att Ängeln ska åka hem.

Om en månad smäller det.

Upplysningar man fått i helgen!

- Min toasits sitter löst!.

- Pojkar gillar att spänna plastfolie i toan.

- Helena är INTE lösaktig.

- Marcus skulle hellre ligga med Linda Hammar än J.G

- På statöil kan man göra ett test som kan visa gött.

- Jag har en sann vän i Marcus som ser till att jag klär ordentligt.

- Öl och färs rimmar inte.

- Ja, tack till senap och ketchup innefattar inte senap.

- Pojkar klär finfint i spets.

- Byxlös efterfest är underskattat.

- Ny förståelse för Frasse.

- Ny fest på lördag!

Till helgen blir bra!

Lördagen hade äntligen anlänt och det var dags för uttflyttningsfest på D-street. Halmstadgänget skulle komma tidigt på käk och vi skulle kolla foton och dela ångesten över helgen innan. Tiden var 5-6 när gänget skulle komma. Helena skulle komma efter fyra men innan fem för att hjälpa lilla mig. Vid 17.20 dök den lilla söta upp med sin flyttpackning och snart därefter kom Hinken. Därefter följde lite svordomar över Börjesson och lokalisering av linköpingspågarna innan alkoholkonsumeringen kunde börja. När den väl satt igång var det dock omöjligt att få stopp på den och kvällen hade börjat.

Ganska snart dök mina kära vänner Emma och Therese upp och kompletterade sällskap. Anna kom också och Halmstadgänget var komplett för kvällen. Namnlappar delades ut under kvällen och sjalar bars av de flesta. Vi vile ju att det skulle synas att vi hörde ihop när vi väl var på Harrys. Innan det var dags att bege oss dit dök pinglorna upp en sväng med lilla söta Robin me. Var nog inte riktigt deras melodi men kul att de titta in. Tack för pressen tjejer, synd att den krossades bara.

När timmen var slagen för harrys pälsa vi på oss,  tog lite färddryck med oss och började den långa färden. Nere vid porten tackade vi både Anna och Robin för sällskapet innan vi skildes åt. (hmm, vad hände där. Inte bara jag som gillar lammkött)

Innan vi nådde vakterna på Harrys hann vi hälsa både på Prällen och bakomaten men sen kom vi äntligen in i värmen! Var längesen jag hade så kul ute i Motala men med partyprissarna och pinglorna kan man nästan förvänta sig det. Helena och jag tokdansa, ja Helena till och med prova ett kick-move. Kunde kostat våra partyprissar lite slagsmål och då främst Drougge som stod närmast till. Våran "sköld" för kvällen såg dock lite övermäktig ut och den oäkta människan våga inte utmana ödet.

Klockan sprang iväg och shit! Det var redan dags för nattmat. Drottningkebab stod på kartan men grabbarna ville "hälsa" lite på Prällen först. Pinglorna gick i förväg och inte mycke senare slöt prissarna upp.

När kistorna var fulla började Ängeln och jag sjunga..."efterfest, efterfest, efterfest...EFTERFEST!!!"  Tessan och Emma kände vi det tillfället att det räckte för denna gång och tacka för sig. Vi andra gick över gatan och upp för trapporna till lyan. Alla vinglade men en gick dubbelvikt. Tänker inte ange anledning men gud vad kul.

Väl inne i värmen började EFTERFESTEN! Eller först var vi tvungen att få Macke i säng ge honom samarin och lämna honom ensam så han kunde lösa sitt problem. I vardagsrummet började då den byxlösa festen. Denna gången joina Helena och jag! Shit ängeln jag gjorde det. Snart var Mackes problem löst (haha) men ett nytrt hade uppstått och det var bara att låta honom ligga av det. Jag och Helena gjorde vårt bästa för att hjälpa till (not).

I ett svagt ögonblick slöt jag en deal med Marcus vilket innebar sova på golv för min del. Vi leta upp en halvmadrass och någon att värma mig med. Tack H för att du bistod med ett varmt täcke iaf.

Vaknade på söndagsmorgonen och mådde mindre bra. En efter en vaknade också resten av gänget och Drougge tillkännagav att han åter igen började få känsel i sin haka(glömde jag nämna att jag knocka honom?!). Helt plötsligt var alla uppe och i rörelse. Jag snodde soffan och blev där väl omstoppad. När jag låg där och myste där kom någon snabbt som satan och kryp under filten med mig. "Hej Helena" Hon hade lite problem och behövde svalkas och vi vet ju alla att jag alltid är en isbit (ellerhur Helena och Ahlin?!)

Helt plötsligt var det dags för vår söte trehörna bo att sticka. Han skulle ha sitt redan framflyttade kalas och skjutesen hade almänt. Tråkigt att han stack så tidigt. Vi skulle ha schlagersöndag! Efter ett tag skulle även halmstadbon dra och han packade på sig alla feta snacks för att kunna börja bygga kagge(återkommer med bilder).

Kvar att fira schlager (ja, man firar det) var alltså Helena, Ahlin, Drougge och så moi! Vid ett sådant fesltigt tillfälle måste man skåla och H och jag gjorde det....mer än en gång =) Helt ur det blå väcktes också ideén om att fortsätta festen i Linkan. Fan, vad nice tyckte Ängeln och jag men misstänker att pojkarna inte tog oss riktigt på allvar.

Mellan bidragen disskuterades det hejvilt. Ämnet lösaktig debatterades och även skillnad mellan bekanta och vänner. Man kan vara billig även om man inte är lösaktig. Och hur var det nu... Träffas fem ggr/sova ihop tre ggr och man är vänner fram tills dess endast bekanta.

När linkanboys skulle dra gjorde H och jag vårt bästa för att övertyga dem om att vi tänkte nog dyka upp i linkan senare samma kväll.  De åkte hem, vi drack oss djupare in i dimman. Opps så hade efter-efterffesten blivit förfest. Fnitter, dåliga samtal till föräldrar och farlig färd innehöll denna förfest. 

Hungriga som vi var gick vi och tog oss varsinn 90gr som vi skulle ha till våpr bussförfest. Den förfesten slår nog det mesta; alkohol, mat, dans och poesi. Fatta grejen!

resecentrum stod det flera röda bilar men vi var på jakt efter den rätta. Vi hitta till sist rätt och vi klev in i Ahlins åk. Vidare hem till Drougge där kvällen flöt på. Låtskriveri, vals, rödvin och bloggande är några av de saker som kvällen ägnades åt. H&H kände dock att det hårda levendet började ta ut sin rätt och vi begav oss hem till Hostan där natten skulle spenderas. Efter mycke kringflyttande hamnade vi alla i säng. Vilken natt Helena för att inte tala om morgonen ;) Där missa du något Hostan.

Shit det var dags att ta tag i livet och mottaga den framflyttade baksmällan. Packa på oss kläder och började leta efter resecentrum. Vi var nog båda lite smått full på vår färd för vi gick skrattandes och sjöng i det alldeles för starka dagsljuset. Köpte med oss lite bakismat och satte oss på bussen till verkligeheten. Ville vi verkligen tillbaka, ut ur dimman? H började snacka om hur fint det skulle vara att knäcka en ny och vi var både fulla av respekt för Frasse. 

Efter det är livet tungt, vi är tillfälligt ute ur dimman..... 

Berusad blogg från Drougges lya

Besök ---> http://helojna.blogg.se

Sagt av Ängeln

 - Men gumman jag kan serva dig i sängen (Tack vännen, men nej tack!)

- Men hon är såhär, vad heter det, grådolmig. (Helena beskriver hur en viss person såg ut på nyår)

- Då blir det ju trekant (Helenas slutsats över vad som händer när Mackes lag tappar sin ena hälft)

- Jag kan inte ha killkompisar för jag bara ligger med dem ( Hanna kan ha killkompisar men inte Helena)

- Jag har en killkompis som låg med en buske (Eller var det i? Men du kunde ju hur som haver inte ha killkompisar!)

- Men då kommer jag och ligger med dig Hanna... (Tur att jag iaf vet hur du menar älskling)H & H

Hanna och ängeln!

Vad händer här?!

Vad händer här?!

Helena, Macke, Blom....någon med förklaring tack!

...

..

Halmstad färskt i minnet

Prata lite med de gamla partyrävarna igår och idag. Shit de ser ljust ut, förhoppningsvis kommer halmstadgänget vara samlade på lördag igen. De flesta ska också sova mig...haha märks att de inte vet hur litet jag bor. Me finns det hjärterum finns det sovplats eller något i den stilen.

Har lite mer funderingar kring helgen;

Fråga 4: Hur kan man hamna på en flygplats när man ska till en nattklubb?
Fråga 5: Hur kan man tro att tjejer tänder på sin östgötska när man inte ens snackar östgötska?
Fråga 6: Hur kan man äta så mycke dålig mat utan att kalva?

Som sagt hoppas på svar till helgen.



Tankar på att bli pilot kanske...
Tankar på ett liv som pilot kanske?

130306-6
Vissa tackar aldrig nej till något ätabart eller bara något som går att stoppa i munnen.

Lilla H bloggar igen

Måste bara säga, Halmstad underbara stad!

Fredagen var då kommen och jag skulle till GBG. Nervös och darrandes som ett asplöv gav jag mig på fredagen iväg mot östgötaporten där jag skulle plocka upp min travelingpartner i alla väder, Börje. Hungrig som varg var han så in på närmsta matställe så han fick äta sig mätt och glad på pizza. Tyvärr åt han sig också trött och jag fick sätta mig vid ratten. När vi hade ngn mil kvar till GBG satte min rädsla för främmande städer in och då framför allt att köra i dem så jag tvinga den stackarn och köra. Gousch, jag fick dåligt samvete. Rusningstrafik fredag eftermiddag i Göteborg, PANIK! Hitta till sist rätt och jag tog en taxi därifrån till Hisingen där sällskap väntade. Hade en hel fjärilsfarm i magen men allt gick bara fint. Inte som väntat och men det gick bra iaf. Skumt nu dock.

lördagen haffa jag en taxi och drog mot centralen. Där leta jag upp RÄTT tåg och åkte ner mot Halmstad där partyprissar och prinsessor väntade. Grabbmaffian var snälla och hämtade mig på station och droppa sedan av mig vid Anna där lite tjejförfest skulle äga rum. Kom där på att klockan var halv fyra och jag hade varken ätit eller druckit denna dag ännu. Tack Anna för du gödde mig. Efter att vi piffat till oss och fått ett ex. antal sms av Marcus så ringde vi efter taxi och styrde kosan mot Galgberget. Där väntade grabbs och galen förfest. Shit, har nog aldrig haft så kul på en förfest. Helena och jag slakta killarna i våra dueller och jag vann de flesta brottningsmatcherna med.

Klockan gick och det var dags att bege sig in till stan. Några taxibilar fylldes och vi trodde att alla var med men någon lyckades missa taxin och istället ta sig till flygplatsen. Värre lokalsinne än jag?! I stan fixa Macke in oss på något ställe som hade högre åldergräns än våra unga själar. Hade askul och dansa fram till klockan tre då vi kila vidare till den ökända kebabkungen. Alltid gott med lite mat vid småtimmarna och efter det leta v åter ien reda på en taxi och tillbaka till Galgberget. Efterfest hos Blom. Festen höll på länge och det dröjde innan folk gick hem...speciellt jag. 

Blev brutalt väckta av att några nyfikna människor stod och tokringde på dörren. Shit så många olika  sätt man kan ringa på en dörklocka på. Pallra mig upp och drog på mig lite kläder och gick till adressen som så snyggt stod skriven på min arm. Där väntade väl förtjänade gliringar och ångestfyllda kort!

Dagen i övrigt spenderades hos Blom i allra största bakisanda. Vid fyra tiden våga jag ta Pärlan och Börje och köra hemåt.

Underbar helg! Tack alla!

Fråga 1: Hur hamna Helena i min lånade säng?
Fråga 2: Hur kommer det sig att  mina knän är blåslagna?
Fråga 3: Vad hände på toa Anna?

Fortsättning följer....(kanske redan nästa helg?)

Kanske min sista blogg....någonsin

Ah, det är redan torsdag och imorn ska jag göra det. Det är iaf tanken, men kan balla ur bra många timmar till. Vem vet vart det är jag ska, vem jag ska träffa. Yxmördare, transvistit, clown eller kanske bara en helt vanlig schysst kille.  Hur som haver hör ni inte ifrån mig på ett tag kan ni ju börja leta efter en kropp i Göteborgstrakten. Kvinna i 20-årsålder. Axellångt mörkt hår, gröna ögon. Hade vid försvinnandet (troligtvis) på sig mörka jeans, vinröd hoodie, marinblå jacka, röd mössa och lovika vantar.

Aja, överlever jag så ska jag iaf bege mig till halmstad på lördagen där galen fest väntar hos Macke. Ska bli kul o se han nu, var nästan en månad sist. Vi har blivit riktigt taighta partypolers. Även vår galna tranåsvän Börje ska med. Fan, vad jag längtar!

I Halmstad (läs himlen) kommer jag även att träffa mina änglar. Oh, alldeles för längesen jag såg er!

Luder och patrask vad jag hoppas på en lyckad helg med livet i behåll!

Så har ännu en vecka gått....

har mummy fyllt 50. Det var i onsdags dagen D var. I och med att kalaset var bestämt till lördagen vill min älskade lilla mamma inte vara hemma på fylledagen. Så fam. Axén packa in sig i senic:en och drog upp till skedevi och hälsa på mormor och morfar lite. Det var fint, synd att det är så långt bort annars skulle jag var där oftare. Det är så vackert för att inte tala om rofyllt. Vidare åkte vi och shoppa lite kläder, vår roadtrip avslutades med besök på restaurang. På kvällen kom farmor och farfar och vi käka tårta på tårta.

Torsdagen vakna jag pigg och glad och gav mig ut på en promenix. Hemma efter en timma ringde telefonen, shit! Detta fick inte hända. Det skulle aldrig hända mig... AH, nu satt man där i skiten och är väl bara att lära av sina misstag. Tog mig iaf ner på stan och fixa frissen innan jag var hemma hos mummy o bekände mina synder innan jag drog vidare till måstemötet. Pinsamt, skamligt och oansvarigt! Men som en klok person sa, det kunde vart så mycke värre.

Fredagen spenderades till stora delar i Motalas mataffärer eller i bilen. Mycke som skulle fixas inför lördagen. Var ganska kul att vara med mummy, var ett tag sen. Vi ha sjukt kul ihop faktiskt.

Lördag var kommen! Ojoj, stress hela dagen. Spelar absolut ingen roll hur förberedd man är det blir alltid stressigt. Men gud vad kul det var och det viktigaste av allt, mamma tyckte det var jättelyckat! Hade varit snäll att låna ut min lägenhet så skulle natta i brors soffa. Vi tvåtiden dela vi en tax hem, tyckte inte bror var så dragen men oj vad fel jag hade. Han tog sig knappt ur taxin och börja kalva så fort vi kom innanför dörren och så höl det på hela natten. Blev inte mycke sömn för mig inatt.

Dagen har ängnads åt att röja efter festen. Skitgöra men det var helt klart värt det.
Veckan som kommer är ganska oplanerad om man bortser från resade med grabbsen på fredag. Jag och fyra grabbar i pärlan all the way till Halmstad...kan bara säga Good Gusch!

Har hela veckan väckts av söta samtal eller sms vid småtimmarna. Mysigt, har somnat om leende efter det även om grannarna inte gör det. Kanske syns snart då.

Tjingeling!


En dagens...

Dagen uppvaknande: För tidigt
Dagens hår: Nyfixat (besök hos frissan)
Dagens träning: Morgonpromenix
Dagens dusch: Tenisch, efter promenaden
Dagens sorligaste: The telefonsamtal!
Dagens bästa: Min nya friss
Dagens förälder: Mummy, alltid lika fantastisk
Dagens lättnad: Negativt (läs positivt)
Dagens tårta: Mammas smörgåstårta
Dagens dialekt: Göteborgska
Dagens onda: Skoskav
Dagens väder: Svensk slask
Dagens vän: Helena (ängel utan vingar)