ett underbart kaos!

Ojoj, tiden går och inte en stund har jag haft över till att blogga. Mycket som händer i fröken. H's liv nu. Ny stad, ny bostad, nytt jobb och nya människor och allt är (peppar, peppar) helt jävla fantastiskt. I morgon går flyttlasset med alla möbler in till min nya hemstad Linkan, så i morgon blir det min första natt i min lilla men fina lya.

Blir bättre med bloggandet bara jag får finna mig till rätta inne på heliga gatan. Oh, vad jag längtar en ynka natt kvar på lugna gatan och sen bär det av.

Ikväll vankas det glöggkväll med Empan, dock lugnt då jag ska upp tidigt imorn och då bör mitt tålamod vara på topp för en lång dag väntar!

guess what...

yeah, that's right... Ännu en underbar har passerat. Inte ens en enveten förkylning har lyckats rubba mitt underbara humör. Jag har sprungit  på IKEA flera gånger om, druckit årets första glögg, gått på julmarknad, träffat nära och kära och bara njutit av nuet.

Nu är det dock måndag igen men, det gör faktiskt inget. Allt är bara så underbart just nu.

Update: I dag kom lönen :D


lång dag!

I dag väntar en lång dag och det hade jag väl också räknat med men, nu är det så att jag känner inte riktigt att min kropp är på topp (tok, det rimma visst) Men, men nu är det bara att härda och se målet nämligen, kvällen. Galet vad jag längtar!

gott folk!

Tänkte bara meddela att jag tar mitt pick och pack och flyttar till Linkan nu.

Over and out!

if it makes me happy...

Oj, vad tiden springer iväg. Känns som en evighet sedan jag diktade in det senaste inlägget. Tiden går verkligen så snabbt nu och jag riktigt trivs med tillvaron, tar saker som det kommer och gläds åt nuet.

Helgen spenderades till största delen i lkpg där både det ena och andra skedde. Underbar helg kort och kort om man bortser från en ganska väsentlig sak.

Ikväll vankas det lägenhetsvisning i lkpg och jag har stor förhoppningar, jag vill ju bort, bort, bort!

älskade vänner

Klackarna i taket med vapendragaren är alltid ett säkert kort!

att anta en utmaning

Lilla yrvädret H1 har utsatt mig för något av det jag ogillar mest här i bloggvärlden nämligen massa tönt kedjegrejer men finns ju inget jag inte skulle göra för henne så shoot...

De extremt lätta reglerna är de som följer;

-
länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
- berätta sju saker om dig både alldagliga och knäppa
- Utmana sju stycken i sluten av inlägget och länka till dem. Låt dem veta att de blivit utmanade genom att skriva en kommentar i deras blogg.

And off we go...

ono -  jag är jobbigt morgonpigg
 
dos - jag är en stolt och trofast julfanatiker

tres - att inte göra om misstag och lära av de man gjort är inget jag praktiserar i verkligheten då jag ofta gör om dem och sällan lär av de jag gjort.

cuatro - jag fryser så gott som jämnt och ständigt

cinco - min mamma är min absolut bästa vän

seis -  jag precis börjat nytt jobb och jag trivs som fisken i vattnet

siete - jag har en stor hatkärlek till bonde söker fru och tittar på det i smyg


De stackars satarna jag nu utmanar är ; Titti, Sara, Crillan, Alexandra, Michelle, Ahlin och Helojna.


kan inte annat säga ...

...än att mitt lokalsinne har ju blivit bättre iaf ;)

mors kors i taket!

Jaha, då har klockan slagit åtta denna fredagmorgon och mina små gröna är helt uppslagna. Vädret ser härligt ut och bara jag fåri mig lite kaffe tror jag nog att också denna dagen kommer bli finfin. Lite grejer som behöver fixas och donas med men inget besvärligt så räknar iskallt med bra fredag. Eller jo nu ljög jag, har ju även idag ett möte med dr. Jenkyll och mr. Hyde. Kan hända att jag drar en ramsa eller två då men i övrigt ska jag vara skötsam :)

Hur ser er fredag ut?

dr. jenkyll och mr. hyde

Det är vad jag brukar kalla en av maskiner där jag tränar. Ena stunden intar den de egenskaper jag hatar mest av allt och som ger mig en grym träningsvärk och i nästa stund älskar jag den då jag känner att jag trimmar precis rätt muskler. Allt handlar visst om teknik har jag hört ;)


Satans påfund eller en skänk från ovan?!

fortfarande duktig.

I dag är det faktiskt Gustav Adolfdagen för er som inte visste det. Sådana dagar firar vi tydligen här i Sverige med bakelser och då jag vet att min farmor och farfar gillar sådant så passade jag på att köpa ett par och åka ner med till min stackars nyopererade farmor som den duktiga Hanna jag är.




Efter att ha sett hur de såg ut så är jag verkligen glad
att jag inte äter bakelser. Ser ju inte något skum ut!

Ett löfte

Okej, nu har det hela gått riktigt långt. Jag är rent ut sagt sjukligt trött på min boendesituation och  därför redo att avge ett sort löfte till den som finner mig en bra, ja jag kan till och med sträcka mig till ett okej lägenhet. Löftet är villkorslös och evig kärlek. Inte fy skam måste jag nog säga, jag menar jag är ju ganska givmild mot de jag älskar så det kan nog bli ganska bra för dig med [ vem du nu kan vara, min räddare i nöden!]


duktiga hanna.

that's me!


Idag har jag jag varit världens bästa barnbarn som farmor säger och åter igen agerat chaufför/farfarsvakt/assistent/rådgivare när farmor skulle in till US och operera sig. Det blev en riktigt trevlig förmiddag även om mitt tålamod ganska så ofta sattes på prov. De är ju bara för söta ibland, gammelpäronen!  [Reminder till mig själv - träffa farmor och farfar oftare ].


Duktiga Hanna?!

underbart är kort...

alldeles för kort...

sinnesro.

Idag besökte jag en plats jag inte vågat närma mig på flera år. Mamma och jag stannande gick ur bilen och utforskade platsen en bra stund innan vi till slut kände oss nöjda och begav oss vidare. Kändes så konstigt att vara där men ändå så hemma. Det är så yggt och rofyllt men har ändå på på något sätt känts så skrämmande och avlägset.



   




Nu är steget taget och länge dröjer det inte fören jag befinner mig där igen.