det vankas

- valborg!

Åter igen ska alkoholen och maten förtäras med grabbarna grus och det ska bli riktigt skönt med en efterlängtad pluggpaus. Först dock några timmar på HUB inte vinet kan korkas upp med gott samvete!


my darling in back

Blänkande svart, ack så tyst så att jag nästan inte känner igen honom är han äntligen tillbaka! Min fina, fina, älskade laptop!

Tack HP-pojkarna för ni lagade min dyrgrip!

på plats

Kristendomens högborg som jag för tillfället befinner mig i fullkomligt kokar denna lördagskväll! HV har precis tagit SM-guld och hela byggden firar.

Själv ligger jag i bingen på mitt underbara hotell och bara njuter efter en alldeles underbar dag som varit fylld med massage till bredden. Nu blir det lite tvmys innan det är det dags för de små gröna att vila innan jag ska upp imorn för åter en dag av massage, snart är jag diplomerad massör :)

Någon som vill boka tid kanske? ;)

gör som björnen och går i ide.

Oj, bloggen försummas mer och mer men har jag dåligt samvete för det.. NEEE!

VFU:n är n avklarad och nu går jag i tentaide fram till den 7:e då jag skriver den stora groteska tenta. När man gör något jobbigt så ska man ha något kul att se fram emot har jag hört och mitt roliga blir på kvällen efter tenta, då vankas det utekravall!

I morgon föresten lämnar jag slätten för några dagar och styr kosan ner mot Smålands djupa skogar, eller rättare sagt Jkpg. Ska utbilda mig till massör (ja, jag vet att det heter massös om man är tjej, men massös låter som någon som också erbjuder happy-endings och har en neonskylt i fönstret ch sådan tänker inte jag bli!). Så då vet ni hur mina kommande veckor ser ut och vart jag är på väg.





tror det är dags...

att säga tack och hej till delar av den s.k. vänskapskretsen. När man fäller mer tårar över dem än delar skratt så börjar det kännas som tiden är kommen.

sakta men säkert...

närmar jag mig gråa hår, demens, käpp, dålig hörsel, sämre syn och taskig smak. Grejen är nämligen den att i tisdags blev jag gammal. Har haft en tuff åldersnoja vecka men i morgon ska in i dimman och fira med de finaste av de fina. Nästa vecka hoppas jag stort på en sen födelsedagspresse i form av en person jag gärna, gärna vill se.

In i dimman var det, festa som de tjugo unga år vi känner oss som!

Närmast hjärtat håller man sina käraste.