gaskar upp mig

Nu har nog tårarar fällts. Tänker från och med nu bli en obotlig optimist och inte ägna mer en högst tre tankar i veckan på gitarren som fått mig att fälla tårar. Tre tankar är faktiskt inte så mycket och kan passa på när jag ser något hemskt på nyheterna eller ledsam film :)
Hur jag  börjar min optimism, jo men givetvis med det bästa jag vet. I morn hoppas jag på lila faran och drar mig till tandläkaren för att laga inte mindre än två tänder!

Är inte livet underbart så säg?!

det är över nu.

efter ett ganska udda samtal så är det nu över, slut, finito, borta, kvar är bara minnena.

- Du är ju typ ett pärlhalsband och jag en gitarr liksom.

busonsdag

Snart kommer Emma och då blir det bus för fröknarna Axén och Ljungberg... Ojoj, så kul vi ska ha :) Kan dessvärre inte avslöja vad vi ska göra då det är en överraskning, lär berätta om ett tag!

grötmåndag

Japp, då var måndagen åter igen men fortfarande inget sommarlov i sikte. Sitter med min mugg med kaffe och så som sig bör, en tallrik med gröt och försöker peppa mig själv att snart pallra mig till gymmet. Gymmet är egentligen dagens höjdpunkt då jag imorn ska till pissNorpan. Jag kan inte med ord beskriva hur skoltrött jag är nu och vill bara ha SOMMARLOV!

fixargustaf!

Yeah! Har haft världens bästa Gustaf här på snabbvisit som hjälpte mig bryta(såga) upp låset på min cykel. Eftersom jag klantigt nog tappat bort nyckeln. Kände mig lite som en cykeltjuv och fick nästan en liten kick av buset... Näe, jag tänker inte starta en karriär som brottsling men jag säger bara att lite bus i mellanåt livar upp saker och ting! :)

we're back!

Helena åt kvistar, gödsla naturen och hiva skumpa.
Hanna tappa karaktären, drack sig dyngrak och blev sentimental.

- Ja, som ni förstår hade vi en grym kväll!

snälla, snälla, snälla

Kan vi inte stanna tiden ett tag, bara för en liten stund?

en tyst fundering.

- När kan du få mig så lätt?

sicken duo!

Det blev ingen gyllene trio ikväll, dock kommer en oslagbar duo synas på något rökigt dansgolv i lkpg ikväll. Titti fick nämligen förhinder, så Helena och jag har själva ansvaret för att riva murar ikväll. Tror dock inte detta innebär några större problem för någon av oss. För vi ska nämligen dricka skumpa och det är som spenat för Karl-Alfred!



ganska förbannat nöjd trots allt!

Cykelnnyckeln är tappad, jag har en rapportjävel att skriva, IBU likaså men ändå är jag förbannat nöjd! Jag fick nämligen precis reda på att jag fixa mina anatomi&fysiologitenta!

Hell yeah, fuck yeah!


bittersweet.

Sommaren står för dörren, skolfritt, underbara vänner, mysiga resor, spontanfester, fotboll på torget men något annat närmar sig också. Något som känns mindre bra men liksom inte går att undvika.

- När sommaren kommer åker du.

sicken dag

Idag har det banne mig gått i ett. Kaavrt i sju ringde klockan och då var det upp och äta gröt, vidare till gymmet där en liten olycka skedde, men som vi alla vet gör de det lätt :) Efter det har jag hunnit med både ortopedtekniska, plugg med Tilde och en tur till Tranås och checka ut fröken Annas utställning. Nu blir det snart sängen för imorn blir det pissnorpan även om jag helst skulle slippa :(

hoppas, hoppas, hoppas...

på fredag väntar jag åter igen finbesök från motala. H1 kommer in och myser men jag har förhoppningar på att även Titti slår henne följe. Tror vi tre skulle ha tokkul då det var längesen vi tokade runt som gjorde förr i tiden. Och nej, vi har inte blivit för gamla för tokeri!


Har ni sett något så fint?


ny design.

Har ni sett vilken ruggigt fin ny design jag fått här på bloggen. Precis som jag hade tänkt mig men är alldeles för vilsen för att fixa själv. Konstnären finner ni här. Stine är väldigt talangfull och framför allt lyhörd för hur man vill ha det och knåpade till jag var nöjd! Besök henne vet ja och se hur duktig hon är!

Tummen upp idag går helt klart till pokerfrugan!

fältstudie.

Inne på tredje koppen kaffe och snart är det dags att bege sig. Idag står fältstudie på schemat vilket alltid är intressant. Anledningen till mina mängder kaffe är att jag måste vara tokalert idag gällande vad min handledare gör då hela rapporten ska bygga på det, hell yeah!

Hur spenderas andras måndag?

utmärkt lärare.

Hittar du mig på krogen vid halv tvåsnåret så vill jag bara upplysa om att jag är en extremt kompetent språklärare. Språket?! Grötigt och bred östgötska av bästa klass såklart! ;)

jag slår upp portarna...

... och hälsar välkomna till B&B Ekkällan.

Snart kommer stamgästen nummer ett och förgyller en annars ganska grå onsdag med sin närvoro. En blond liten bit från Motala och jag ska ha ett kanon dygn, kvalitetsttid vankas.

Så inatt är det fullbelagt men välkommen med bokningaförfrågningar ;)

dagarna de går och går

Och så har tisdagen i staden N också passerat. Underbart då jag för det första inte är något större fan av tisdagar och för de andra så dröjer det till mitten av nästa vecka, helt fucking lovely!

I morn hoppas jag på en produktiv dag, ska börja med att jobba lite då jag har en helmassage inbokad på morgonen och sedan har jag banne mig tänkt hinna med studier och gym och kanske, kanske något trevlans på kvällen med...

a bit bored

Är ganska trött på sådana här söndagskvällar. Tror jag måste få till en ändring men tyvärr blir det nog inte som jag vill ändå. Ibland måste man gå genom jobbiga saker för att det ska bli bra till slut har jag hört och det är nog där jag är nu. Jag måste göra något jobbigt!

smått skadad.

Mördartentan är gjord, UK överlevde jag med nöd och näppe men nu då!? Var så sjukt länge sedan jag hade en ledig helg, om ens en da då jag inte hade plugg att ägna mig åt. I morgon börjar en ny kurs, en liten 7,5p:are men idag då? Vad ska jag bry mitt lilla huvud åt i dag?


!

- Tips mottages gladligen om söndagsaktivitet!


för jag är en sur sill

Kvällen blev minst sagt lyckad. Efter lite grillproblem satte firandet av tentaskrivandet i gång på riktigt. Vi drack drinkar, hade djupa samtal, knäckte skumpa och kluddra på overallerna innan det var dags att bege sig mot campus. De flesta hoppade på bussen men Elin och jag var tappra och hoppa på hojarna och cyklade.

Efter lite kringelkrokande, vilseprat me T1:or och allmänt irrande fann vi några av the long lost. Tokade runt ett bra tag innan jag fann lite annat roligt folk. Kall, trött och kissnödig tyckte jag att det var dags att dra sig hemåt men den tanken delades inte med någon annan så jag bleev kvar ett tag till innan vi till slut hoppade på cyklarna och lämnade ett kokande campus.

Klockan var 14.30 när jag satte fötterna i Källan igen för att mötas av ett smärre akos efter en vild förfest. Nu är det städat, jag är duschad och har kurat ner mig i soffan under täcke och med massa kuddar och har absolut inga planer att röra på mig!

En sur sill i sin fina AT-overall

it's done!

Hell yeah, fuck yeah!

- Tentan är gjord och snart åker overallen på.



Djupt inne i dimman kanske vi ses på valla ikväll!

Oh, det närmar sig...

I morgon bitti på en helt okristelig tid ska jag packa Walle full med töser och styra kosan mot staden N. Där ska vi skriva monstertentan som gå helt fantastiskt (eller inte), efter den trycker vi in oss i gröna faran igen och drar tillbaka mot vackra Lkpg. Korken ska upp, alkholen in och den fina AT-overallen på för sedan vankas det UK.

Har haft en riktigt bra tentauppladdning känner jag från igår kväll till lunch idag, tentastressen och ångesten försvann som gott helt :)

Nu kör vi sista rycket!


live @ HUB

Jo, tack pluggandet går ganska fint bortsett från att min plats var ett mindre strategiskt val eftersom jag konstant får sitta och kisa för solen. Tyvärr orkar jag inte flytta mig heller för jag har fått tag i ett tvåbord men nyttjar det själv, yeah! Fritt fram för att breda ut sig och ha allmän oordning, fröken H i ett nötskal!

Har egen berättigad rast nu fram till ett sen är det tillbaka till böckerna!

Over and out!

dan före dan, före...

tentadan!

Har avverkat min morgonpromenix, pillat i mig lite gröt, hivat kaffe och tagit på mig ansiktet och är strax redo att bege mig till HUB för lite seriöst tentaplugg, Planen är att sitta till tre, helst fyra för att bara behöva köra ett kortpass imorn. Ikväll ska jag till Emma och plocka upp biljetten, efterlängtat att se henne. Efter det blir det också ett trevligt återseende!

Känns som en bra onsdag detta!

Hur er onsdag ut, lika underbar som min?

På fredag firar vi med skumpa, ni vet att det är obligatoriskt efter tenta va?!



har jag berättat...

- att jag har världens bästa granne?!

Det är sant faktiskt, sen jag flyttade till Källan har mitt liv berikats på världens bästa lillkille. Han är räddare i nöden som öppnar dörren åt mig när jag tappat nyckeln, han är solskenet som lockar till skratt när allt annat känns grått, han har bagarbertasblod i kroppen och bakar fantastiskt gott och framför allt är han en alldeles fantastisk vän!

Lillkillen och jag!


back in källa(r)n

Joho, då var fröken H åter tillbaka i Ekkällan. Plugg upp till öronen men det känns förvånandsvärt bra, mycket tack vare my partner in crime, Tilde! Pluggandet blir kul, givande och förståligt när jag slår min jättehjärna ihop med hennes.

I morgon vankas det heldag i norpan vilket känns ruggigt hemskt faktiskt. Har tappat den lilla kärlek jag kände för staden N och jag har svårt att tro att den kommer återvända :( Ge mig ett sommarvacker lkpg utan campusbussar och livsgnistan kommer tillbaka :)



Vårvackra motala är inte helt fel det heller...



på mammas gata...

där befinner jag mig sedan igår. Gör mitt bästa för att trycka in massa kunskap och samtidigt behålla förståndet.


Ikväll ska jag på en efterlängtad dejt med motalas bästa blondin :)