vårtermin

Då har termin två börjat för mig på AT-programmet. Både skönt och aningens tungt att vara tillbaka i skolan. Skönt att fortsätta resan mot ett legitimerat yrke, tungt då min skuld kommer fortsätta växa då det blir få timmar jobb.

Det vankades nya basgrupp och ny handledare idag och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vara lite nervös. Dock hade jag oroat mig helt i onödan dåå såväl gruppen som handledaren verkar så gott som klanderfria.

Flickorna i klicken och jag spann vidare på vår utkvällsidé som vi kläckte för några veckor sedan. Vi kom på att vi troligtvis ska slå ihop den med drinkkvällen vi pratat om. Nu är bara frågan, vad ska man bjuda på för drink?! Tips mottages!

Hipp hipp hurra!

Måste ju få berätta att mitt lilla världsfina fadderbarn blir ett halvår idag! Tiden går så otäckt fort och det var en redig krabat som var här i fredags och pussattackade sin stolta faddermor! Jag är så himla glad att jag har den där förbaskat goa ungen i mitt liv!




lyckliga jag!

Tror få människor är så lyckligt lottade som jag, jag har nämligen så otroligt fina nära och kära som förgyller mina dagar. I fredags hade jag en underbar dag, som förgylldes av tre av mina mina absolut bästa vänner kom hit och galejade.

Kvällen kunde börjat bättre då Herr H kraschade några flaskor i hallen, skummade öl och slog i foten men efter det var kvällen enbart lyckad. Mer sådant mina vänner kan jag lova!

Älskade, älskade ni!


kung av verifikationer

Herre min jävla gud! Idag är jag så förbannat nöjd med mig själv, jag har nämligen kört klart alla verifikationer på jobbet! Detta är inte det lättaste kan jag lova och det krävs en hel del detektivarbete men jag fixa det!

Att min chef sedan sa att jag är guld värd värmde extra gott i hjärtat!

mental note

Jag har några sådana jag måsta adda till mitt mine speciellt från i fredags. Den viktigaste kanske trots allt är att akta sig för drinkarna på Norgegatan, för tro mig de är farliga. Hade en mina bästa kvällar i fredags med mina hjärtevänner. De är flickorna hela dagen, alla dagar. Vi är så otroligt olika men ändå så lika, vi delar både skratt och tårar och det är väl det man kunna med sina bästa vänner.


här ska det firas!

Oh, i kväll är kvällen som varit så efterlängtad. Ska ut med två av världens bästa. Grundanledningen till att vi ska ses är för att vi ska fira Tessan som fyllt 25! Det har dock kommit upp så mycket mer att fira, desta mer anledningar att skåla alltså.

Nu piff, sedan restaurang med flickor!


En lyckans tös, det är jag det!

Tenta är gjord

Efter en minst sagt frustrande början på det början på det nya året och framför allt en småfarlig färd till skolan i walle med flickorna så kom vi dock till slut fram till nkpg och skrev tentan. Den kändes bra att skriva den, över alla förväntningar måste sägas.

Nu återstår bara det viktigaste, tentaöl (läs vin) med järngänget!


-By the way, 1/6 av fröken H:s utbildning är nu avklarad!



2009

Alla tyckdes skriva en liten sammanfattning resumé av 2009 men det kändes inte riktigt jag. Jag är dock riktigt nöjd med året och kan vara ett av de bästa än så länge. Två saker blev jag extremt stolt över och utöver det hände massa spännande, roliga saker som är tacksam över.

  • Jag är så himla stolt över mig själv att jag tog mig i kragen och började plugga till slut.

  • Min finaste vän Michelle blev mamma och blev faddermor till prinsen, så stolt att jag nästan spricker. Jag fick äran och förtroende och det betydde så fantastiskt mycket. Han är glädjekällan i livet!

Min lilla prins och jag :)

Tjolahopp tjolahej!

I dag är det sista rycket innan tenttan som gäller och trots att jag sovit kasst i natt och det blev alldeles för några timmar stutsa jag upp ur sängen när klockan Nu har det pluggats ett par timmar och jag ska nu bege mig mot gymmet. Mest för att att träna mina klena armar och låta hjärnan bearbeta något annat än min tentaångest ett par timmar men lite för att vila ögonen på hockeyhunkarna också. Efter det blir det lunch med världens bästaste mams och sedan direkt tillbaka till böckerna.

Det där med hockeyhunkar är banne mig lite skumt. Hockey är bland det värsta jag vet att se på men trots det gillar jag jag hockeyhunkar... Inget mysterium precis och jag vet precis vem som skyldig till detta.


things I don't like.

Det många saker man inte tycker om här i livet och vissa är värre än andra... Nu tänker jag spy lite galla över idiotiska ting, saker som skader och rent ut sagt är farlig, varför?! Jo, för jag har sett vad de kan göra. Tyck att jag är en moralkärring för all del, eller till med så att jag har dubbelmoral men jag står för vad jag tycker iaf...

1. Solarium - Hur dumma är människor rent ut sagt? Att säga att det är det "enda" farliga man gör är INTE någon ursäkt, kanske något sorts självförsvar men ingen ursäkt. Solarium ökar risker drastiskt för cancer!

2. Rökning - Ja, jag tror faktiskt alla vet hur farliga cigaretter är. Inte nog med att det förstör kroppen för den som den som brukar dem, de förstår också för omgivning då också passiv rökning är farlig och ökar risken för bl.a. cancer.

3. Micro - Har alldeles nyss fått min första och kan absolut inte påstå att jag gillar den. Den strålar maten och tar bort mycket av näringen. Jag använder den endast i krisfall och skulle aldrig i mitt tänka tanken att laga mat i micron eller än mindre värma barnmat i micron.


Det var nog min moralläxa för denna gången. Gilla det eller ej, men det är mina åsikter!


jag gör det igen

När man mår som sämst brukar jag omge mig med de som betyder mest. De som vet hur jag är då men ändå finns kvar, de som skulle offra sin högra hand för att måendet aldrig skulle dala.

- Jag åker hem över natten, blir ompysslad och hämtar nya krafter. Åter i källan söndagkväll!

back in school

Ja, då har man lyckats avverka dagen på kåkenhus i norpan. Efter lite problem att ta sig in i bilen och senare nyttja säkerhetsfunktionerna kom vi i alla fall i väg. Fyra frusna, trötta men taggade lkpgtöser. Sophie höll stadigt i styrhjulet, Linn och Elin mös i baksätet och jag jag satt fram och halvsov.

Dagen har bestått av det ena rollspelet galnare än det andra och jag skulle dessvärre ljuga om jag sa att vi hade skådespelartalanger i klassen men underhåller de gör de.

En timma tidigare än schemat sagt fick vi åka hem och det var verkligen guld. Väl landad i ekkällan har inte mycket aktivitet bedrivits. Jag har skrivit reflektioner som skulle gjorts för bra länge sen och lagt ut lite böcker på anslagstavlan men i övrigt har verkat ungefär som en överjäst degklump. Legat i soffan och inte fyllt något bra syfte.

Nu blir det snart världens skönaste säng, synd bara att den är tom.


slut på det roliga

eller roliga kanske är fel ord. Slut på det mindre tråkiga. Julledigheten har väl inte varit den mest lyckade för min del, inställd operation, dålig farfar, bruten fot, influensa, ledont och massa plugg.

Det som gjorde det något mindre tråkigt är att jag fått slippa åka till nkpg och att faktiskt annandagen var lyckad i år...

Men, men i morgon är det tillbaka och träffa klassen för lite seminarium lett av universitets dummaste fårskalle.



      Bjuder på en liten bild på fårskallen


För böveln!

Det är faktiskt HANNA-dagen idag!

Ett grattis är väl det minsta jag kan begära!




Mm, så förbannad blir jag utan ett ynka grattis! ;)

tusen saker som är roligare

än att plugga!

Ja, då var det årets första tisdag och vad tänker fröken H göra på den tror det? Jo just mycket riktigt, hon ska plugga även denna dagen. Hade kanske haft högre grad av motivation om jag visste att detta var sista dagen av hårdplugg men ska hålla på långt bort till den 14:e.

Tack jo, jag vet också det att det är självvalt men det varken förbjuder eller hindrar mig från att gnälla! Jag gnäller, gnäller, gnäller. DEAL WITH IT!

Säljes

Jag är redo att auktionera bort Signe till första bästa skambud. Den söta lilla skapelsen kan lätt låta dig luras men innanför den lilla kattungen döljer sig satan själv. Hon är högt och lågt, river och biter, äter och skriker och aldrig, jag menar verkligen ALDRIG lugn.



hey y'all

Gissa vad? Jo, jag har en måndag i sängen. Mysigt kanske kan tänkas men så tusan heller. Jag är omringad av böcker, anteckningar, kompendier och datorn. Datorn som tidigare varit en ganska omtyckt följeslagare men som jag mer och mer börjar hysa hatiska känslor för.

Tentan är nästa station och jag kan tyvärr inte hoppa av tåget innan dess, för nee hoppa av i farten är inte min grej. Det är bara att hang in there!

Övrigt då, min högra fot och halv vad är fortfarande paketerat i ett gips och jag hoppar alltsom oftast fortfarande runt på ett par kryckor när jag ska ta mig någonstans. Har dock upptäckt "släpande-fot-stilen". Inte det vackraste sättet att ta sig fram på men jag har händerna fria vilket innbär att jag faktiskt kan bära med mig saker.

Näe, tror bestämt jag tyckte jag hörde MOHO ropa mitt namn. Back to the books!

2010 är här!

Och jag vet det är helt gruvligt längesen jag visade några som helst livtecken här. Men vad att säga annat än att riktiga livet tar sin tid att leva och att jag inte har det minsta dåliga samvete för att jag inte kluddrar dumheter här.

December. december vart tog du vägen?! En sådan förbannat trevlig och lyckad månad som denna är nog sällan skådad.

Lite av allt bra som skedde i välsignade december: rapport klar, G på tenta, julbak, kravall, mys, glöggmys, dumma strapatser, snö, emma fick stependium, julfest i åtvid,prinsmys, julafton,annandagsbal, mera mys och mycket mer!

Kan väl bara komma på två ruggigt dumma saker som skedde i december: min lilla fossing bröts och jag fick fira nyårsafton med tidernas nyssigaste influensa.

Kontentan av detta - MER DECEMBER ÅT FOLKET!