gahh!

Varför är vissa människor så fly förbannat sega?!
Bra, bra, så jävla bra!

sicken underbar fredag

Efter mycket om och men kom äntligen den efterlängtade fredagen. Klockan 07.00 ringde klockan och du stutsa fröken. H ur sängen. Vanliga morgonruntin, hinka kaffe och glo på nyheterna skedde på ren automatik, en snabbvisit av mor hann jag också med innan jag hoppa på campus bussen. Skolan gick som en dans, underbara seminarium och en buss tre timmar tidigare än väntat hem!

Fick med mig Tilde hem och vi gav direkt på glöggen. En liten stund senare kom veckans favorit, Carro! Hon tog ett spontanbesök hem till slätten och ett erbjudande om en kväll på flamman gick helt enkelt inte säga nej till. Några drinkar, massa parfym och en och annan skamlig hemlighet senare begav vi oss mot kvällens höjdpunkt. F.d. klicken, numera LG hade bestämt sig för att unna oss ett litet restaurangbesök efter en tung vecka. Tapas åt, vin dracks och allt mellan himmel och jord diskuterades.

Vid halv tio tackade jag, Carro, Linn och Tilde för oss och lämnade lkpgpinglorna kvar med vasitt glas rödtjut. Vi hade siktet inställt på flamman men en liten avvikare för att fiska upp lillkillen. Framme vid flamman såg jag en spylång kö men mitt humör var på topp så kasta mig in i den. Hamnade bredvid ett gäng glada norrlänningar som på det bestämdaste ville lära sig östgötska och kan man tänka sig någon bättre lärare än mig?!

Hux flux var vi inne på flamman och tokdansandet kunde ta fart. En öl över mig, en bergsprängaretango och lite trevliga möten senare var det dags för mig att se till att mina småttingar fick komma hem och nanna. Carro och jag gav cykeln ett försök ca. 20meter men kom sedan på att vi är ju taxitjejer!

Hemma i ekkällan hade ett långt ,härligt och efterlängtad H&Cprat. Man får dem för ofta längre men de är banne mig värda att vänta på!

Jag är så nöjd att jag nästan spricker!




denna torsdagen i mitt liv!

Ligger nu i min fantastisk sköna blå soffa och vilar ögonen på mammas pojkar, slänger dock då och då ett öga på min fantastiskt fina julstjärna som jag satt upp i fönstret. Så himla mysigt det är när man äntligen får börja plocka fram julpyntet, njuta av glöggen och ge sig hän åt julbaket!

stek helt enkelt

tentan är gjort, kortis i norpan imorn och gymmet efter det.

JAG GILLAR'T!

Upp på hästen igen.

Ja, om några timmar ska jag ge mig iväg för att åter igen ge den där HEL-tantan ett försök. Konstigare tenta för man leta efter men jag ska göra mitt bästa och hoppas det går vägen denna gången. Jag skriver från ett till halv sex så skulle du råka ha en tumme att hålla eller tanke till övers sänd då dessa gärna till mig!



Here we go again.

abstinens

I kväll lider jag faktiskt av lite abstinens. Abstinens av vad kanske undras,jo av livet som det en gång var, bekymmersfritt och lekande lätt.

Kan dock även än i dag kännas så och det finns vissa som får det att kännas så och det är nog egentligen dem jag har lite abstinens efter...

 
Ett par av töserna som orsakar abstinens!


veckan börjar med tisdag

Så är i alla fall det för fröken H. I går var det skolfritt vilket innebar att jag kunde spendera hela dagen åt HEL-studier, det gjordes i sängen! På kvällen passade jag på att åka hem till mor och far för att hälsa på det lilla nytillskottet. Nej, jag har inte fått syskon (tacka gud för det!) utan en liten nya kattunge har införskaffats! Signe heter hon och är ett charmtroll utan dess like.

Denna dagen bjuder då på en kort tripp till norpan för ett basgruppsmöte och sedan hem och plugga det sista inför morgondagen. Ja, men vad fan ge mig ännu ett misslyckande och mitt år är gjort!


Välsignad december står för dörren och livet väntar.

kämpar i motvind.

Precis så det känns som jag gör. Inget vill sig riktigt gå min väg, någonsin! Det får mig dock inte att ge upp ut jag ger mig på det igen som om jag aldrig hade misslyckats förut. Mina misslyckanden stärker mig och gör mig visare och vis bör man vara vid min ålder så jag säger bara; MER MISSLYCKANDEN TACK!


helgen som gått

ännu en underbar helg har nått sitt slut och jag ska alldeles strax krypa ner under täckena. Har varit en helt fantastisk helg även om den inte blev alls som jag hade tänkt mig. Helgens stora plus var att jag fick träffa alla fina pojkar! I övrigt har helgen bjudit på lite av varje, löfte om totala uppdateringar, vilse i lkpg, drinkförvirring, morgonpromenad i helt fel utstyrsel och lite lassemys. Inget direkt att klaga på.


I dag gjorde föresten Signe entré i familjen axén, kommer snart bilder!


motala

Man vet att man är gammal när, man vaknar innan klockan ringer. Så givetvis gjorde jag det, var bara gå upp och hiva kaffe innan jag pälsa på mig, hoppa på cykeln och begav mig mot gymmet. Första passet på två veckor kändes må jag säga. Lät som en gammal jakthund med lunginflammation när jag begav mig därifrån.

Well, dagen har i alla fall varit lyckat. Nicke har gaddat sig, jag har klippt mig och lite glögg har stulits.

En lyckad dag kort och gott!

Allt är bara till låns.

I dag fick Asta somna in.