final weekend 2oo7

Vila skulle det ju då göras helgen innan nyår efter några alldeles för hårda dagar. Gick ju sissodär och massa galej på nickelgatan två dagar i rad.  Går med ord beskriva vännerna, upplevelserna och händeleserna så jag jag tänker inte sabba det genom att ens försöka.

gurksvälj. apa. vad. carola. toaposer. rumpknull. sibylla. ligga. snabelA. bus. väntan. vodka. vodkadrinkar.
videoblogg. vodkablandningar. salt. ketchup. bhfyllning. bakishäng. världens-bästa-helena.

annandagsbal.

Så var det åter igen dags för den magiska annandagsbalen på harrys. Den som alla ser fram emot och då verkligen alla är ute. Dessvärre var inte mina förväntningar på kvällen alltför höga och jag hade ingen riktigt feeling för galej. Att år efter år få spendera alldeles för lång tid i kön och för att sedan komma in till ett toktjockt harrys kändes inte alls lockande.

Hade lovat att stå för förfesten så kunde ju inte riktigt dra mig ur, och tur var väl det för så idiotkul jag hade igår var det enormt längesen jag hade. Blev en riktigt tjejfest + världens bästa Marcus i Brinken. Vi drack drinkar, måla naglar, spela dumma spel och tog toalettbilder. Vet inte riktigt vart mitt omdömme var i går, då jag hamnade mitt i en spankingsession. GOOD GOUSH! Aja, var väl inte bara jag som hamna i skumma situationer då Carro sög av en gurka och Titti imitera en knubbsäl.




Harrys var verkligen helt perfekt, dans natten lång med många de finaste.





Caroline.Helena.Marcus.Emma.Therese.Sara.Lisa.Tessa.Hannah

Once again please!


tänkte bara berätta

...att årets toabild är tagen, och här kommer resultatet.

image160

julafton.

nu har den magiska dagen passerat och den blev verkligen så fantastisk som man hoppats på. Dagen spenderades med familjen och kvällen natt med pinglorna.

Goush vad jag älskar julen.

Julfest med de kära.

I lördags vankades det julfest i Åtvid med några av de finaste av vänner. Vi packa pärlan bokstavligen smackfull och satte fart mot Frasses villa. Julmat åts, nubbar dracks och massa galna saker skedde.ALlt var bara så fantastiskt kul som man hade hoppats på.

Kan detta förhoppningsvis bli en tradition?

fanfanfanfanfanfanfanfanfan

Varför gör jag såhär?!

och kryddar med johannesört...

ja, jag brände det inte själv utan det skulle jag tro skedde på något skumt ställe i Ryssland, men johannesört är i alla fall mitt brännvin numera kryddat med och på lördag ska det ut på resa med sikte på julfest.

Haft en underbar dag med helojna idag då vi plöjde tornby i jakt på de perfekta julklapparna och på spaning efter vänner (  som inte alls fanns där).

Resan in till linköping blev närpå farlig då jag började läsa frågekorten ur ett nytt spel jag skaffat. Helena skratta så hon nästan körde av vägen och på mig spruta tårarna. Kanske kommer spelet till användning i helgen?

Lägg dig på golvet med armarna indragna vid kroppen och låtsas att du är en övergiven säl.

propaganda.

I dag har jag haft en underbar dag med lilla älskade Emmapemma i grannstaden. Blivut utsatt för en hel del press om att välja linkan som framtida hemort. Pluggi lkpg, går det verkligen?

rövbil, vörtbröd och finfin knäck.

Förbannade skitbil, nu visar Pärlan sitt sanna jag och pallar inte besiktningen. Underbart med sissodär 4ooo och punga ut i dess redan så sparsamma tider. Helt jävla underbart!

Förutom att gått och surat över fittbilen så har jag gjort lite nytta i köket idag med, vilket uppskattades av resterande familj. Vörtbröd som jag blev riktigt nöjd med och förbannat seg knäck.

På kvällskvisten blev det kaffe och lite fun med den hemvändande Ängeln. Underbart att ses i nyktert tillstånd då och då även om vi fundera på glögg ;)

Karaktär är A och O och dessvärre saknar jag det så gott som fullständigt.
.

one done, so many left

fixat ännu en klapp tack vare detta underbara intenet. Var en lite svår nöt att knäcka men tror den kommer gå hem. Men en julklapp är som en piss i mississippi.

Skynda, skynda.

dan' före doppardagen + en vecka

Good goush och kors i arselet. Det är redan tredje advent i dag och julpaniken smyger sig på mig. Fuck, jag som tyckt att jag varit ute i god tid känner nu vilket självbedrägeri jag ägnat mig åt. Hur fan ska jag hinna?


vilse i pannkakan

Inbyggd gps i Hanna vore nog något. Aja, nu har jag varit totalt lost i linköping och allt löste sig till slut så hopp finns nogäven för mig.

enough is enough!

Fuck, jag blir så förbannat trött. När ska det vara slut, liksom finito på riktigt? Jag är så sjukligt trött på detta daltande när det är som gjort att allt blivit som det blivit från första början.

Realitycheck please, nerds!


image159

samtal

i dag har jag samtalat och kommit fram till att självömkan är något man inte vill eftersträva. Faktum är att det är ganska sorgligt och patetiskt. Det lockar varken till empati eller sympati utan mest irritation. Endast man själv kan undvika att hamna i det träsket.

Valet är ditt.

lucia

Oj, vilken nostalgidag. Var lite småsugen på att sätta klockan på sex i morse och gå upp och titta på lucia på tv i morse men jag tog mitt förnuft till fånga och skippade det.

Men lite depp måste jag erkänna att jag är för att jag inte får dra på mig ett lusselinne och sätta kronan på huvudet och terrorisera familjen med min ickeexcisterande sångröst. Förr brukade mamma tvinga upp mig på okristeligtid och tvinga mig lussa för näsa och kära, tror tyvärr inte det skulle vara så uppskattat längre.

Ljusets drottning är kommen.

kvacksalvare.

ja, en sådan har jag varit hos i dag. Var lite skeptisk innan och om möjligt mer när jag gick. Vi lov att spendera en hel timma där och punga ut 550 spänn. För vad? Ja, det jag inte riktigt men mamma säger att jag måste ge det tid och våga tro på det. Tro fan att jag tänker tro på det om de kräver en halv förmögenhet av mig.

tveksamt med återbesök, ytterst tveksamt.

snart stundar fredagen.

Då har den här lilla hemska måndagen också snat gått. Dagarna i december har något magiskt som vilar över dem och gör att de spriner iväg, ja de ta mig fan gör sitt bästa för att kuta ifrån dig.

Hunnit med en del dock tack och lov. Lite julklappar köpta, fått presenter och byggt benmuskler så over all en ganska bra dag.

Så underbart skönt att ha något på schemat var dag denna veckan, gör ju att man får lite struktur och diciplin i vardagen vilket jag verkligen behöver.

Viktigaste dagen den här veckan är ju givetvis fredagen då det ska galejas med flickorna. Var så toklängesen vi gjorde något i ihop så jag blir nästan gråhårig när jag försöker komma på när det var. Jag bäddar för galen kväll och hoppas att mina pinglor vill ligga så. 

Dagens fråga: Vad köper man förjulklapp till en främling för ca: 25 :- ?

image158
 

I'm back in the game

Har haft en liten formsvacka när det gäller min julklappsshopping men nu är jag åter i högform.

Mams och jag packa oss iväg tidigt i morse och styrde kosan mot Östergötlands metropol. Affärerna hade precis fått upp låsen när maggie-lou med dotter styrde forcerat in i så gott som var affär för att känna och titta på allt.

Efter inner staden begav vi oss mot Tornby där vi upptäckte att några fler än oss hade för idé att julshoppa just denna lördag. Inhandlade en del där också innan jag fick vi panik av folkmassorna och bestämde att vi skulle lämna staden.

På vägen hem titta vi även förbi lilljul. Jag försökte varna mams men hon ville inte lyssna så vi åkte dit. Lika besviken som förra året lämnade vi brunneby ganska snabbt.


- honey-lou

stolt, så stolt

I dag har jag varit iväg på lite spännande äventyr med min pärla. Givetvis misslyckades jag totalt med min kartläsning men hitta rätt till slut ändå. 

Tänker inte avslöja vad vi pyssla med men spännande var/är det.


Så stolt över Pärlan min. 

diffrent ain't good

I bland är det så jävla svårt, det gör så förbannat ont och man vill så gärna ändra på allt. Detta går inte. Jag vet det, men även jag måste väl få drömma...


oslo [oschloo]

I fredags ringde klockan ruggigt tidigt och jag pallra mig upp ur sängen, packa klart det sista, fixa looken, gjorde matsäck och käka frulle innan Helena dök upp utanför min port strax för åtta. Vidare åkte vi till station, fixa tågbiljetter och konka oss på tåget mot Örebro.

Tåget fick stå ut en lång timma med förväntningsfulla och lite smått galna H1 och H2 innan vi hoppade av vid station numero två i Örebro. Där väntade en dryg timmas väntan. Där spenderade vi givetvis med kaffe, lussebulle, skvaller och toabesök. Underbark hur trevligt man kan ha det en fredagsmorgon på stationen i Örebro.



Tiden gick snabbt och hux flux fick vi brått till bussen. Helojna konkade på våra idiotunga (läs: sprittunga) väskor och sedan hoppa vi ombord. Fem långa timmar på en tråkig väg till Oslo väntade oss men det märktes inte på vårat humör.

Resan gick över all förväntan och timmarna flög iväg. Nämnas bör dock att Helena lider av extrem tullskräck. Trodde verkligen hon skulle ange sig själv när tullen gick på bussen och släppte lös hunden. Mitt lilla hjärta blev så lättad när de släppte iväg oss att jag tror det var utav ren och skär lättnad hon somnade och sov sista biten. 

Väl framme i ett regnruggigt Oslo klev vi av bussen och möttes upp av vår alldeles egna solstråle, Sara som väntade på oss. Är henne evigt tacksam att hon var i tid för omväxlings skull. Hon vet när det gäller vår Sara. Usch, tanken på helojna och mig irrandes i Oslo är ganska skrämande.

Efter lite konkande på väskor, jakt på glödlampor och toapapper hamna vi äntligen hemma hos Sara. Packa ur mat, sprit, godis och annat konstigt ur min väska och vips kunde jag flytta den själv. Efter lite skvaller och kramkalas slängde vi ihop lite käk och satte oss med ett glas vin, som blev två och som till slut blev FÖR många.



Tanken var att vi bara skulle ha en myskväll och slappa efter en lång resa, det var alltså tanken. Så var då Jocke med och vina med oss och han skulle vidare på galej och tyckte absolut att vi skulle med. Efter en snabb överläggning och en lång klädgenomgång pallra vi oss i väg till en norsk studentlya för lite förfest och en nostalgitripp till 70-talet. Vi hade det ruggigt kul och stundtals fick jag agera tolk åt Helojna som hade lite problem med det norska språket.

Vidare in till stan efter att ha plankat i kollektivtrafiken begav vi oss in till stan och ett ölhak där det krylla av svenskar. Det var ungefär lika många norrmän där som det var möss på Åvik efter Helenas framfart. Resan tog ut sin rätt och vi lämnade sällskapet för lite nattemat ganska tidigt.  Med lite mat i kistan var vi redo att leta reda på en taxi och åka hem och sova gott, oh så gott.

Givetvis fanns det ingen taxi för de tre motalapinglorna så vi fick traska i spöregn, snålblåst och för min del högklackat en bra jävla bit utmed Oslos gator. Mådde mindre bra när vi äntligen kom fram och bädda snabbt ner mig och sov sött i Saras och Fridas sköna soffa.

Lördagen hade vi tänkt gå upp tidigt och startat dagen med glögg, pepparkakor och eftersom det var den 1:a december även lite julkalender på tv:n. Dock tog gårdagen ut sin rätt så försov oss en aning och pallra oss först upp vid lunchtid för att upptäcka att regnet fortfarande öste ner och jag mådde mindre bra efter den nattliga promenaden så vi valde att ställa in den planerade julmarknaden och det blev bakisslapp i soffa med film.



Dagen gick och vips var det dags at börja fixa inför kvällen. Fyra pinglor som ska duschas, sminkas och kläs, det tar sin lilla tid vill jag lova. Vinet flöda liksom skvaller, fantasier och fnitter. Grymt kul hade vi och roligare blev det då tre grabbs slöt upp och joina vå förfest.

  
     




Efter att jag hade sabbat en flaska och blivit aningens för berusad hoppa vi in i ett par taxi och drog in för att shake some as. "Yatzi" var det som gällde för kvällen och även här krylla det av svenskar. Kul hade jag och det fanns stunder då jag stod med mer än två ölflaskor i mina händer. Efter ett bra tags dansande och en spark av min bästa vän (inga namn nämda) blev jag lite smått hmm, trött kan vi kalla det och begav mig ut för en nypa luft. En nypa blev dryga timman och till slut bestämde sig Helojna och jag att det var dags att leta efter något ställe att värma oss på och mätta våra magar. Sällskap slog oss ett par trevliga grabbs som började prata om efterfest.

Pratet blev löften och löftet utvidades från att handla om efterfest till att inkludera mat. Det bestämdes alltså att det skulle beges till en lägenhet på efterfest. Vi påbörjade en enorm promenad som jag aldrig trodde skulle ta slut. 300m blev en kilometer och runt hörnet blev till andra sidan stan. På väg hann vi med det mesta, jag halka, Helena låg på rygg mer än en gång och vi missa Oslos bästa kebab. När vi äntligen, äntligen, äntligen var framme hade jag nästan gett upp hoppet. Helena pilla i sig några köttbullar och sedan somna vi alla lite runtom i lägenheten.

Vaknade nästan morgon vid niohugget och insåg att det kanske var läge att börja promenaden mot vår väninnans bostad. Tack och lov för Robbans lysande lokalsinne. Efter en ralativt kort "walk-of-fame" stod vi äntligen utanför Saras dörr och ringde på. En yrvaken fröken Franzon släppte in oss och marschera sedan raka vägen in till sängen för at slokna fram till kl. ett igen.

Söndagen gick helt i bakfyllans tecken och inte allt för mycket blev gjort. Vi besökte dock både julmarknade och fick en ny chans på Oslos bästa kebab. Somna ganska tidigt på söndagskvällen då jag mådde mindre bra efter alldeles för lite sömn.

Otäckt tidigt upp för att kunna ha sällskap med Sara och Frida till station. Två timmars väntan och en frukost på station senare satt vi äntligen på bussen mot Örebro. Sov stora delar av resan vilket var fantastiskt skönt. Hann med tåget i Örebro och i samma stund som vi hoppa på det började hemlängtan smyga sig på. Vi ville hem. Efter mycket tjat om mat, resor, one-nights och annat konstigt rulla äntligen tåget in i lilla Motala.Vi var hemma!


Kan narkotikahundar känna av olika mängder alkohol?


nordens längsta gator.

Hemma igen från grannlandet i väst. Haft det lovely och en liten resumé bör dyka upp under morgondagen. Tänkte bara ge er en liten sneak peak. Jag har gått de längsta 400m i mitt liv och min min bästa vän sparkade mig avsiktligt på mitt opererade ben. Det var en minst sagt händelserik helg,med tolv långa restimmar.

stay tuned, fortsättning följer.