om några timmar

är det valborg. En av världens mysigaste dagar, speciellt om solen skiner. Ska sova så länge jag förmår imorn så jag sedan kan vara pigg och galeja natten lång, in på småtimmarna.

Tokfest i Linköping på valborg!

29:e april

Hipp, hipp, hurra!

Det är Marcus födelsedag!

- Grattis!

jag vet...

Fy satans jävla helvete vad dåligt jag har mått det senaste dygnet.
Jag har svettats, frusit, skakat, gråtit, haft huvudvärk, varit ljuskänslig, irriterad och framförallt gråtmild.
Nu när jag vaknade efter att ha få sovit några timmar efter en helvetes natt känns det dock ganska så mycket bättre, och jag hoppas att för var timma som går kommer jag känna mig ännu lite bättre.

Låt mig för alltid vara stark och aldrig fastna där!

underbar lördag.

Gårdagskvällen var den bästa på mycket länge.

Varför?

Sara. Helena. Cristin.


jag längtar.

Ikväll är det utepremiär på harrys här i stan. Kanske inte låer mycket för världen och oftast brukar inte jag heller vara någon stor fan av just denna kväll men det hade varit lite kul att hänga på flickorna ikväll. Min älskade lilla Sara är ju hemma och det är rent ut sagt tragiskt att jag inte kan skaka rumpa med henne ikväll.

Visst jag kan gå ut nykter och man kan ha kul då men oftast är det lite surt om man är den enda i sällskapet som skippat alkholen. Ska iaf snart sticka iväg till herrefallsgatan och mysa med flickorna en stund innan de sticker ut för att svänga de lurviga.

Det känns verklige skittråkigt att inte festa men jag har iaf en ljusglimt att se fram emot. På onsdag är det nämligen Valborgsmässoafton och då vankas det minsann fest. Emmapemma, Hinken, Drougge, Ahlin (?) och många andra undrbara männsikor ska jag fira in våren med. Ska bli så kul, jag ska ta mig fan grilla, le och dricka rosévin om det så är åskoväder precis ovanför mitt huvud. Inget ska hindra mig då!

hipp hipp hurra

Hipp, hipp hurra för världens bästa paps födelsedag!


finkänslig

finkänslighet har väl aldrig varit ett av dina utmärkande drag,
men även i dina mått mätt så var det lågt.



Du ska veta att det sved ordentligt, speciellt just då.

nya tag

Ja, jag tog mig till slut igenom onsdagen och det med bravur måste jag säga. Begravningar är väl aldrig något man ser fram emot men inget avskräcker mig heller. Jag ser det som en av de naturligaste sakerna i världen, vi föds och vi dör. Solen sken och jag grät men på något sätt kändes det ganska skönt en då. Det är så oerhört befriande att gråta!

I dag är det redan torsdag och som vanligt på torsdagar ska jag snart pallra mig iväg till gymmet för att plågas lite. Tänker inte ljuga och säga att jag tycker det är roligt, men det är jävligt skönt sen när jag kommer hem.

I övrigt i dag så måste det planneras lite för morgondagen, världens bästa paps fyller nämligen år och givetvis ska det firas med pompa och ståt.

Näe, nu är det banne helvetesgymmer som gäller så kanske jag kan njuta av solen lite när jag kommer hem... då borde jag slippa undan cancertimmarna med :)

ciao!

om en vecka

då är det minsann Valborgsmässoafton, det ni!

en stilla stund

Denna dag kommer mer än en tår fällas.



tisdag igen?!

Galet vad veckorna springer i från en nu alltså. Det är nu när solen skiner och man känner relativt pigg och fräsch som det inte hade gjort något om dagarna sölar lite.

Jag menar känns som nästan som förra tisdagen var typ igår. Jag minns den tydligt det var då jag fick cykla brinkbackarna upp i ren och skär ilska och jag tänkte ringa och bombhota kommunhuset. Uppenbarligen har det tydligen gått en vecka sedan dess då det står tisdagen 22/4 i kalendern.

Aja, ny tisdag och det är inte direkt lockande. Känner på mig att något jobbigt kommer att hända, eller jag vet redan ett par jobbiga saker som ska hända. 1. Jag ska pallra mig i väg till gymmet.  2.  Jag ska leta fram begravningskläder till morgondagen.


Hoppas förgyller dagen på ett bättre sätt än jag!

sliten

Jag är sliten i kropp och sinne.
Vill åka bort och bli ompysslad.
Spa känns väldigt lockande,
likaså Grekland eller Portugal.


Vart ska jag finna mina nya krafter?


dagens fundering

saknar verkligen vissa människor ryggrad helt?


enough is enough!

Solen skiner och allt är underbart. Eller nåja...inte för mig dock.

Det sägs att var man är sin egen lyckas smed och jag har verkligen försökt skapa lycka för mig själv.  Tyvärr har det inte gått särskilt bra och jag har idag beslutat mig för att prova något nytt. Jag menar sämre kan det ju inte gå.

Jag gav det en chans till, men den togs inte emot så väldigt väl. Nu är det dags att prova en annan väg.


smutsiga händer.

Jävlar i helvete!

Eftersom jag är en stor motståndare till cancergrillar ( även kallade solarier) så försöker jag hitta andra sätt att få lite färg på min kropp. Brun-utan-sol har jag ganska dålig erfarenhet av då man frå en dag till en annan kan se som man är just hemkommen från två veckor i Thailand. Fula ränder och förstörda kläder och är också vanligt förekommande. 

Näe, istället brukar jag använda sådana lotions som sakta men säkert bygger upp en färg. Det kommer lite pö om pö och känns därför mer naturligt. Har dock precis köpt en ny sort som jag tyckte verkade fungera finfint. Jag har inte upptäckt några fula ränder och jag känner mig lite brunare. Lite ja, mina handflator har dock sugit åt sig rejält och nu ser det ut som jag inte tvättat händerna de senaste två veckorna. Äckligt!


Blir väl att gå med hanskar till det har gett sig I guess...


sista chansen.

Nu har jag suttit och funderat här ett tag om ditt och datt. Funderingarna har gått kring studier, hårfärg, om jag ska  fortsätta äta kött eller ej och mycket, mycket mer.

Har ägnat mer tid åt ett visst och kommit fram till att jag ska ge det en sista chans, sen får det vara bra. Jag är ingen ängel men jag förtjänar dock bättre än det här. Jag är fan tjugotre år nu och man lever inte för evigt. Jag har upplevt det fina förr och jag vill faktiskt göra det igen.

Alltså en chans till, sen slår jag in på en annan väg.

lördagskväll

Efter en heldag i shoppingens tecken ligger jag nu proppmätt i soffan och försöker hitta något värt att vila ögonen på ikväll. Kanske blir till att sätta på någon gammal rulle, efter ha ögnat igenom tvtablån känns inte kvällen så jätte lockande. 

Fan, vad jag också vill vara i radonvillan med de andra. Varför ska det vara såhär? 

Saknar mitt festfolk! 


e-tuna!

Jaha, efter många om och men är jag nu på plats i brors lägenhet. Satte mig i Pärlan efter träningen och styrde kosan mot Eskilstuna. Här ska jag i ensamhet spendera helgen och samla tankarna och krafterna.

Eftersom kroppen strejkar för tillfället missar jag Ahlin's stora galej i radonhuset och det svider ganska rejält. Hade mer än gärna spenderat lördagen med det fina festfolket på Hästskogatan. En fest där kan så gott som inte bli misslyckad.

Dagarna här uppe ska jag bara ta det lugnt. Njuta av ensamheten, shoppa, gå och mysa i strumplästen alldeles för länge, hinka i mig kaffe och vem vet kanske blir det lite bakning också. Kort och gott, jag ska göra sådant som får mig att må bra.

Vart går vi härifrån?

sicken torsdag!

Nyss hemkommen från diverse ärenden och satt mig med en lugnande kopp thé.  Efter knappt sovit något i natt av flera anledningar så somnade jag ordentligt vid halv nio i morse för att sedan väckas av mobilen klockan tio.

Fick pallra mig upp fast att jag kändes att det fattades mig många timmars sömn. Nojiga jag hade något viktigt att göra efter frukosten och jag var lika nervös som alltid. Det som inte fick hända, hände och jag blev om möjligt ännu mer skräckslagen, var detta ett tecken?!


Med magont av nervositet pallra jag mig dock iväg till gymmet. Att sura där någon timme skingrar tankarna om inte annat. Min lilla olycka tidigare i veckan kändes av när jag satte mig på cykeln, min arma rumpa!

Efter dusch och lite uppfräschning var det dags för dagen höjdpunkt (el grande ironi). Jag skulle besöka min gamla arbetsplats och framförallt träffa min gamla chef. Efter mycket skvaller och skitsnack kom vi till slut fram till en plan över min hur sommar ska se ut.

Väl ute i friska luften igen drog jag en lättnandes suck, då var det äntligen avklarat! Nu skulle jag bara shoppa lite förnödigheter innan jag fick åka hem och vila.

Hemma i huset skyndade jag mig att göra det som gick snett i morse, allt för att lugna mina nerver. Good Gousch, det gick vägen denna gång och dett gick som jag ville. Magontet och alla inbildningssyntom släppte på en sekund.

Så nu sitter jag här med min kopp thé och njuter av friden.


inte världens smidigaste

Ibland är ja sådär pinsamt klantig så man inte riktigt tror det är sant. Jag liksom lyckas med det som borde vara omöjligt för ingen är så oförsiktig.

Idag var det dags igen, jag gjorde något så idiotiskt så resultatet av handlingen var faktiskt inte annat än väntat. Jag tänker inte berättavad jag gjorde för att jag vill inte sjunka i folks intelligentskala. Summan av kardemumman är iaf att jag har väldigt ont och snart kommer ett stort blåmärke pryda vänstra delen av min rumpa. Inte så jättekul!

fan jävla skit helvete

Nu vill jag ta mig fan inte ha det på det här viset längre. Det står upp i halsen och jag har mer än fått nog. Jag orkar inte längre vara positiv och glad.

Näe, nu skiter jag ta mig fan i det här, inget händer ju ändå!

solen skiner, fåglarna kvittrar...

och jag mår inte bra alls. Kan inte riktigt säta fingret på vad mitt största problem är utan skulle nog säga många bäckar små. Känns som få saker vill gå min väg för tillfället och jag inte riktigt har kraft för massa motgångar just nu.

Näe, för fan ge mig istället solsken, glada vänner och en bekymmersfri värld och ag kommer må som en gudinna.

äventyr

Nu är det snart dags för mig att krypa i säng.
Lite tidigt kan tyckas men jag ska ju faktiskt upp tidigt.
Imorn ska jag nämligen på äventyr med töserna Johansson.
En Axénare med fyra Johanssonare, spännande!

Vi styr kosan mot Borås!


det gör ont.

jag lekte med elden och jag blev bränd.

det slog mig

att den kanske är dags att släppa taget och gå vidare.
längtar jag efter något jag inte kan få?
söker jag efter olyckan?



 

vad är lycka?

upplysningsvis

Jag hatar hockey.
Hockeyluder!

avsked.

i dag lämnade någon oss.
jag vill tro att han reste till något bättre.
hoppas gör jag att han nu funnit vila.


sov gott.


att leva i förnekelse

I dag när jag satt och skrev ansökningar kom jag på mig själv att skriva att jag var 22 år. Är det åldernoja och/eller total förnekelse när man man börjar ljuga om sin ålder i offentliga handlingar?

shame on me

Usch och fy vad dåligt det var av mig att förvänta mig det värsta av fredagens frisörbesök. Allt blev bra jag jag fick sitta i hela 70minuter och bli borskämd medan den duktiga frisören Sofie fixade med mitt hår. Hon var så duktig så och jag blev verkligen nöjd med resultatet, över all förväntan.

Så en stor eloge till Sofie på Beutybox i Motala för sin stora talang!

good gousch!

Nu bär det snart av till frissan för att fixa uppsättning. Kommer det inga mer uppdateringar här beror det på att jag blivit utskrattad och tvingats fly staden. Varför är det alltid jag som lyckas med sådan här?!

Aja, senarei eftermiddag tar jag pärlan och styr kosan mot Lkpg där jag ska träffa mina älskade pinglor Emma och Therese. Vi ska ha en riktig myskväll med mat, film och andra andra onyttigheter. Känns som en evighet sedan jag såg dem och det ska bli så förbannat kul trots my hairdo.

otur i turen

Var för några veckor sedan och klippte mig hos min sedvanliga frisör. Allt gick bra och efter ha kommit hem och fått fixa till det själv var jag nöjd som vanligt. Här kan man tro att min frisörhistoria slutar men inte då!

När man kommer in som kund på den salongen som jag klipper mig på så hamnar man i en utlottning av "månadens kund". Man kan vinna olika behandlingar såsom  klippning, manikyr, ansiktsbehandling, sminkning m.m. Låter ju riktigt kul och givietvis ska jag vara med i den utlottningen tänkte jag.

I dag kom telefonsamtalet.

- Hej Hanna! Det är ****** från salong *****
- Hej, hej!
- Jag ringer för att berätat att du blivit månadens kund!
- Oj, vad kul!
- Vad gör du fredag kl. 14.00?
- Nä, inget. Då är jag ledig.
- Vad bra för då får du ditt pris. En festuppsättning av vår elev ****
- Eh, en festuppsättning... Eh, tack då! Hej!

Jaha, då ska man gå få en festfrisyr på fredag klockan 14.00 Sedan ska man gå med den på stan fredag eftermiddag för att till slut sitta med en festuppsättning på en myskväll hemma på fredag.


Oh, vad jag älskar att vinna!

mors kors!

Så har det åter igen blivit onsdag. Ekorrehjulet snurrar i sin vanliga takt och mina dagar flyter på, lika tråkiga som alltid. Största skillnaden idag från förra onsdagen är att jag har lilla Mams hemma. Hon är sjuk och mår inte alls bra.

Givetvis blir morgonndagens planer inställda i och med detta. Hälsan framför allt och det är inget att disskutera! Funderar dock på vad jag ska hitta på imorn. Behöver lite nya kläder, fick pengar i födelsedagspresent och nu behöver jag bara hitta något roligt ställe att spendera dem på. Tips motages gladligen!

Näe, nu är det snart dags att hoppa på den lilla och trampa upp till sjukan för lite rehab.

Vad ska ni göra i dag?

så var det dags igen

Då var det gjort igen och jag kan ännu en gång andas ut.

lördagen har passerat

till mina älskade:

Jag ber om ursäkt

och tro mig,

jag skäms ögonen ur mig!