girls night out!

Sista semesterdagen för denna gången är det idag. Lite tråkigt men dagen ska det göras det bästa av och vad passar då bättre än att få in två av min favoritpinglor för att ha en liten avslutningsfest på min semester ;) Ni vet väl att man bör fira alla tillfällen som ges!



Dessa två pinglor skådas vid min sida ikväll.

prinsmys

Idag ska jag äntligen ut på landet för att träffa mannen(läs pojken) i mitt liv, min underbara lilla Thias! Han blev ju hela ett i lördags och då jag var i Turkland då så hade jag ju ingen möjlighet att närvara, men vi gör om och gör rätt och låtsas att det är den 24:e idag istället. Han fantastiska mor hann ju också bli 25år när jag var i Turkland och hon ska givetvis också firas :)





semesterdag

och bror och jag valde att ta en utflykt till väl kända marker. Några tårar fälldes, ett bad avverkades och ett mängder av djur skådades.

- J e s u s, I miss Kalbo!



burrebuffe

I går vankades den numera traditionsenliga burrebuffe i Tjällmo! Mycket tokeri, småbarn och skvaller avverkades innan gröna faran förde mig hemåt igen :)


turkiet baby!

Hade en helt underbar vecka i Turkiet som bjöd på 7 dagar med tempratur över 35grader, strålande sol, god mat och mycket mycket mer.




Snälla, snälla ta mig tillbaka.

I en bar på... ...

I en bar på... - Arlanda sitter jag och njuter. Vinet i handen och snart kliva på planet till Turkiet. Livet när det är som bäst :)


and my mama said...

- glöm inte att packa solkräm!


Nu är det inte många timmar kvar innan vi far och skulle nog ljuga om jag sa att jag inte har lite, lite resfeber.


Hej semester, hej hej semester!

kom nu flickor

Haha, jag arbetar på ett litet kontor där det i princip endast arbetar kvinnor/tjejer/damer/tanter med undantag för en prick vi har inne på ett mammavik. Jag tillsammans med Emma utgör de yngsta på jobbet och efter oss kommer han på 27år och sen sticker åldrarna i omgångar upp till 66år. Härlig spridning som nig hör.
Idag skulle vi tappra som är kvar på kontoret i värmen bege oss ut på lunch ihop, "killen" tyckte det gick lite för långsamt och ropade "kom nu flickor så går vi!" Kan säga att det äldre gardet njöt till fullo av den kommentaren.

just want you to know...

på lördag lämnar jag Svearike för sydligare breddgrader.


det var en gång...

Helgen som var bjöd på bröllop i världsklass. Min absolut äldsta och en av min bästa vänner blev fru Lindén under pompa och ståt och Emma, Rikard och jag fanns där och firade med dem.




Gudomlig kväll, djävulsk bakfylla.

nu är det på riktigt.

det satt långt inne men nu är det över.

taggade till tänderna! Bilen är packad oc...

taggade till tänderna! Bilen är packad och snart far vi :)


S K Å N E L A N D

I morgon förmiddag plockar jag i omgångar upp finfolket och vi styr kosan i gröna faran mot Skåne, Helsingborg. Där ska vi fira lite tjällmotösen och hennes fina flickor som också dem klivit in i vuxenvärlden och fyllt 25 :)

Snälla, du som styr där uppe. Låt det inte bli för varmt under vår bilfärd ner i morgon för då lär jag vara full som en alika innan vi är framme ;)


Bjuder på lite bilder av mitt ressällskap och födelsedagsbarnet;



blogg på is....

Ja, inte blivit mycket bloggande på sistone. Någon får mig ur form och är jag är trött på det, som mamma säger " Värsta visshet är bättre än ovissheten". Jag ska bli vis inom en väldigt snar framtid och ta mig framåt därifrån för jag är trött på dessa katt och råttalekar, jag är 25år gammal för fan och nu är det slut med det här!