saker som går över styr

Uppenbart är att det där gick aningens för långt.
Jag har ingen direkt förståelse för det.
Det finns saker man inte gör, det var en av dem.


Nu måste jag städa upp röran...

uttråkad som få

Men så ringde söta Tittibus och vips så blir det en kalas fredag.
Vin på terassen, vem tackar nej till det liksom?!


igelkottar, taxihemlisar och försvarsmakten

Så kom då onsdagen då Hinkens och min festsommar skulle börja. Herre gud är väl det som närmast kan beskriva gårdagskvällen. Jag skrattade så att jag tjöt mer än en gång. Hinken klappa vår igelkott och jag tror han drog på sig löss, Titti och Helena provade på pissoaren, jag samlade poäng för kiltbärande skottar,  helena bar hatt på dansgolvet, Marcus förkunnade om försvarsmaktens rang och en stackars taxichaufför fick nog höra mycket mer än han egentligen ville.

En otroligt lyckad kväll med fantastiskt fina vänner.

Nästa onsdag åker vi igen!

prisa herren, det är onsdag!

Hell yeah, idag smäller det mina vänner. Helojna, Kungen, Empa, Titi och alla er andra idag kör vi för fullt för det är ändå bara torsdag och vad vore en torsdag utan en rejäl bakfylla?!

Bra grundning, grillning, fotboll och tokdans, är det inte som bäddat för en kanonkväll så säg.

Botten upp!




Partypeople, hell yeah!

dagens fråga

what the fuck?

tanken var ju...

...att idag skulle da hink och jag starta vårt sommarschema.
Om detta kommer att ske återstår att se.
Hur länge våra levrar orkar återstår också att se.
Fortsättning följer...

en lantfest

Så har midsommar passerat och gissa vad. Jag var frisk, kry och hade fantastiskt roligt.




Grillning, snapsvisor, insektsrack, våghals, sprit, öl, vin, sill, spontandans, nakenbad, kubb, paj, busringningar, toalettfnitter mördarblickar, potatis, hemlisar, spyskålar, favoritkadetter, midsommarkransar, stenmurar, bromsspår, strippning, halkning, hästskratt, sängdelning och bakishäng. Det är sådant man delar med goda vänner.

  

 

what to do?!

Ojoj, nu är det många järn i elden på en och samma gång.
Varför ska alltid fiskarna börja simma samtidigt?
Vad vill jag och framför allt vad ska jag göra?

det slår aldrig fel

Det slår ta mig fan aldrig fel!

I morgon är det midsommarafton och gissa vad? I dag när jag vaknar är ganska så klubbad och har feber. Jag som äntligen hade hoppats på att få fira en fin och rolig midsommarafton utanför hemmet ser nu planerna gå i stöpet. Vet inte när sist jag var kry en midsommarafton så jag borde väl inte direkt bli förvånad men hoppet är ju det sista somverger en sägs det ju.

Update: pillrat i mig lite medicin och plannerar för en sväng på stan och ladda om jag mot förmodan skulle vara frisk imorn.

Snälla, snälla håll era tummar.

dagarna de går och går...

Tisdag morgon var det då och jag har varit vaken ett par timmar och faktiskt hunnit uträtta en hel del. Just nu sitter jag dock och funderar över om jag ska styra kosan mot norpan eller linkan för att shoppa lite. Norpan är ju faktiskt bättre att shoppa i men linkan är ju några mil närmare, beslutsångest!

midsommar på landet.

Oh, det verkar verkligen som om jag kommer uppleva min första skapliga midsommar på ruggigt länge. Jag håller tummarna, cross my fingers och breakar alla tänkbara legs för detta ska gå i lås.
 
Nubbe, klänning och stövlar och jag är redo för svensk midsommar!

sure thing

är ju att det råder total bloggtorka hos den axénska tösen för tillfället. Saker har hänt som liksom tagit musten ur mig och jag sorlgligt nog liksom tappar lusten för det mesta. Bara jag som kan rädda situationen dock och det är det jag har för tanke att göra.

Så vad har då hänt sedan sist? Jo, i onsdag tog Caroline och jag bussen och begav mot Sveriges framsida (yes, Göteborg) för en liten minisemester. Vi blev upplockade på station av hennes bror där vi också så snällt fick bo. Liseberg, shopping, fotboll och mycket annat hann vi klara av innan jag tyvärr hastigt och lustigt fick bege mig hem en dag för tidigt. Inte alls kul och hemresan var en riktig plåga.

Gårdagskvällen blev dock lyckad och fin även om en uns bitterhet forfarande gnagde i mig.



heja, heja, heja, heja SVERIGE!

Idag var det äntligen dag. Dagen D var kommen, dagen majoriteten av Sveriges befolkning har väntat på!

Matchen tittades på tillsammans med fina flickorna då vi åtnjöt en bit mat och lite gott vin. Helt fantastiskt trevligt även om jag inte kommer återvända till den restaurangen den närmsta tiden. Tack flickor! ♥


  

Göteborg på tapeten

I går tog jag och pärlan en liten impulstur till Tjällmo, där min älskade lilla Carro stod med öppna armar, redo att besegra mig i kubb.

Vi tittade på pojkfotboll, räknade ut fultal, filosoferade kring framtiden och s disskutera vi min eventuella joining till Götet.Känns ganska lockande måste jag säa då det inte finns för mycket som håller kvar mig här hemma. Ska bara växla några ord med Anderso (min rådgvare) innan jag ger grönt ljus. 


 

karlkräk

Det finns verkligen människor och då framför allt karlar som jag skulle kunna tänka mig att rispa med en brödkniv, knuffa i ett brännässlesnår eller matförgifta utan att få något vidare dåligt samvete.

Kanske gör det mig till en dålig människa men det är smäll jag är redo att ta då.

farmor vill ha många fack

Dåligt med bloggande sedan jag kom hem, tycker inte riktigt jag har något att skriva om. Kom i alla fall på något kul att skriva om från Mams och min Turketresa (mm, enligt oss heter det Turket, inte Turkiet!).

En dag förra veckan när Mams och jag var ute på vår dagliga shoppingrunda kom vi på att vi nog skulle ta och köpa en fin handväska till min farmor som satt hemma i tråksverige. Vi började leta och gick från affär till affär. Vad som nämnas bör är att många av försäljarna kan skaplig svenska och faktiskt riktgt bra engelska.

Vi kom in i en butik där vi varit många gånger förr och där vi mer eller mindre enbart prata svenska med försäljaren med enstaka ord på engelska. Mamma och jag börjar leta väska och försäljaren följer ljer oss hack i häl. Jag hittar ganska snabbt en röd skinnväska som jag tror min farmor skulle uppskatta.

- Mamma, titta den här då. Den tror jag faktiskt farmor skulle gilla.

- Näe, näe farmor vill ju ha många fack [fuck]!

Jag mer eller mindre snubblade ut ur butiken hysteriskt fnitttrande, försäljaren stod stum och visste inte vart han skulle titta åt och mams rodnade som en tomat och började på tafflig engelska börja förska förklara sig.


Ja, tänk så lite som kan göra min dag!


image258

Min lilla Mams som tror att farmor vill ha många fack!



I'm in love!

Ja, det är ta mig tusan sant. Jag är upp över öronen förälskad i Turkiet. Har nu varit hemma i tre hela dagar och jag riktigt vantrivs här hemma och önskar att jag kunde vrida klockan tillbaka.

Vet inte riktigt hur jag med ord ska kunna beskriva min underbara resa men, ska väl ge mig på ett försök.

Lördagen den 24/5 satte sig mamma och jag strax innan lunch i pärlan för att bege oss mot Arlanda. Allt gick som på räls tills vi kom till Linköping, då började Pärlan bråka. Satan i gatan, jag såg Turkiet försvinna i fjärran. Mammas never var dock av stål och vi besluta oss för att köra tills det brast, nonstop. Det höll!

Efter fyra timmars flygtid, två timmars transfer var vi vid tvåtiden på natten framme i Alanya. Hotellet var över all förväntan och läget perfekt. Mitt i smeten men ändå riktigt semester lugn.

Hela veckan har tempraturen legat stra under fyrtio grader och jag kommer faktiskt inte ihåg när jag sist mådde så bra. Vi stifta nya bekantskaper, prova främande mat, drack gott, gassade i solen, plaskade i vattnet, fnittrade i oss raki, dansat magdans och lärde oss aningens vulgära servettvikningar.

Kan i ärlighetens namn säga att vore det inte för mina älskade vänner och min fina familj så skulle jag fly tråksverige för fantastiska Turkiet vilken dag som helst! Tänkte nästan låta mamma tacka ja när hon blev erbjuden femtio kameler för mig. Allt för att få stanna ett litet tag till.







I'm in love with Turkey!


honey, I'm home!

Jaha, då kan man bara konstatera att en vecka går ruggigt fort. Jag är hemma i tråksverige igen och i ärlighetens namn känns det inte alls lockande att falla in i vardagen igen.

Har nu varit vaken cirka trettioåtta timmar och ögonen går i kors. Utförlig blogg om mitt semesteräventyr kommer imorn eller när jag nu vaknar. 

Mer Turkiet åt Hanna!

peace out!