aningens besviken

Nehe, det blev ingen simning idag heller. Mummy kände sig lite krasslig (yeah right!) och tyckte inte det var så lämpligt att bada då. Visst jag kunde gått själv men ja...ni vet varför jag inte gör det.

Måste dock berätta om min mamma. Älskar henne över allt annat och hon är verkligen världen bästa men det finns nog ingen i hele universum som är så träningskygg som henne. Hon har alltid en ursäkt för träning. Alltid finns det något som stoppar henne. Aja, hon har ju lyckan att inte hulla på sig för det men lite träning och bygga lite muskler skulle inte skada sparrisen.

På tisdag ska det hujeda mig bli simning om jag så ska behöva gå själv.

I hate this fucking Sunday

Slappardag, familjedag, bakishäng, fixardag....Ja, söndagen har många syften men för mig är den en enda lång jävla plågodag. Finns inte någon annan förbannad dag som känns så oändligt lång och innehållslös som söndagen.

Vilodag?! Yeah, varenda annan dag är ju liksom inte vilodag för mig.

Ah, skönt det kan vara att få ut sig lite positiv energi.

en liten vit.

Ibland, inte ofta dock händer det att man så gott som måste dra en liten vit lögn. Känns inte bra i magen när man behöver göra det och ngt gnager i huvudet.

Gjorde det idag och nu sitter jag och funderar på om det kommer ha några förödande konsekvenser. Efter mycke tänkande och en del magont kom jag fram till att den chansen är ganska mikroskopisk.

Jag ville ju bara vara lite speciell.

förbannade apelsiner.

Tänkte bara upplysa alla om att det finns två sorters apelsiner, onda och goda. Givetvis lyckades de onda hamna hemma hos mig och det känns jävligt surt!

En varning alltså, de onda apelsinerna finns där ute!

Njutning väntar.

Som jag skrev igår så skulle min älskade Titti och jag boka ngn sorts minisemester idag. Tanken var att vi skulle ta en spakryssning och bara njuta.

Vi pallra oss ner på san och trotsa regn och rusk för att komma in på *piiip*resbyrån och få höra att jag är för ung för att åka på kryssning. Vad fan är detta? Visst var det en liten egokick att få höra det med tanke på min enorma åldersnoja men vad ska vi nu göra.

Gick en sväng på stan för att fundera lite, vi passa också på att shoppa lite (är inte barnkläder underbart!). Bestämde oss för att fundera lite var för sig och höras senare.

Hann inte vara hemma på lugna gatan länge innan Titti funnit lösningen. Vi ska på tjejweekend, shoppa, äta gott, bada och bara njuta. Den 12/10 åker vi och jag kan inte vara lyckligare för stunden. Har jag något att se fram emot. En liten belöning om jag ska orka med rehab 3ggr/veckan.

Julmarknad låter ju också lockande. Resenär kanske är framtidsyrket för mig?

image93

Dags för skryt!

Alltså helt ärligt så är jag en ganska ödmjuk person och allt som ofast inte så skrytig/divig/självgod. Idag kom dock Storebror hem och höjde mitt själv förtroende till skyarna. Jag bakade nämligen äkta brownies igår och skickade med honom några stycken hem. Jag lät helt enkelt bror och svägerska vara försökskaniner då jag inte äter det jagsjälv bakar.

"Helt djävulskt gott, himmlen i form av ett bakverk" var de vackra ord han använde. Att höra det från honom betyder ganska mycke måste jag säga, då han har ätit en och annan kaka i sin dag.

För den fina komplimangen skicka jag givetvis med honom några nya hem.

image92


för det är vi fan i mig värda

Imorgon ska jag upp tidigt och käka frulle(ny vana), duscha och fixa till mig för att sedan pallra mig till stan. I kyrkbacken har vi bestämt träff och sedan ska vi gemensamt marschera mot resebyrån och där ska minsann en resa bokas. Vi ska iväg så är det bara. Vart, när och hur¨återstår och se men iväg ska vi.


En semester för själen

 

Nu händer det grejer.

Varit och tränat idag. Kanske kan det vara så att det går lite framåt, fast skönt är det ju knappast när en 2 meters jätte häver sig på min fot även om han är ganska fräsch.

Sen vart det en sväng på stan med mummy. Alldeles för längesen, riktigt mysigt. Investera i en badräkt som kanske ska invigas imorn. Nu gäller det att ligga i för att vi ska få lite resultat.

K A T A S T R O F

Dagens möte kan sammanfattas med orden som följer, "positiv godisskål".




Hur fan kan en godisskål vara postiv för mig som inte äter godis men älskar det?


image91

Yra höns

Idag har jag haft en underbar dag med Titti. Som två yra höns började vi på IKEAoch efter ha fått i oss lite kaffe (cola till Titti) kunde shoppingen ta fart. Min kompanjon som "bara" skulle ha tidskriftsamlare fick ett kvvitto på betydligt mer men ska det vara fint så ska det.

Vidare åkte vi till Stadium för leta efter något lämpligt till simningen vi ska börja med. Hitta inge bra men jag vill passa på att avråda alla, svar badräkt går inte ihop med vita leggings.

Aja så lätt gav vi inte upp. Skopunkten hägra och fy satan vad vi fynda. Jag är faktiskt riktigt imponerad. Titta in lite leksaksaffärer med innan vi satte oss i den pålitliga audin och styrde kosan hemåt.

You know what I mean.

saralara

En av de finaste har lämnat landet och lever loppan i storstaden. Unnar henne verkligen det, som den arbetsmyra hon är. Ska jag vara lite självisk så önskar jag dock att hon vore här hemma. Saknar henne massor nu. Vi har tjaffs och groll med vi är alltid ärliga mor varandra och sådan vänner behöver man också. Inte många jag gråter för, då jag ser det som ett svaghet hos mig själv men med dig kan tårarna forsa. Jag låter dig se mig svag, med garden nere.


Kommer snart och hälsar på dig min stumpa!


förfärligt avslut..

...på en hemsk dag. Vad fan ska jag göra, när ni vägrar lyssna. Vill att något ska hända, nu, nu, nu. Att säga åt mig att ta det lugnt, vänta och snart så är som att slå på käften. För mig är det allt eller inget som gäller. Att göra saker på halvlåga har aldrig varit min grej och jag tänker inte börja nu.

Tankar finns på förändring, STOR förändring. Bara lämna allt och leva.

Fortsätter det såhär går jag under snart.

om du bara visste

Ditt beteende gör mer ont än du anar och orskar floder av tårar.

Snälla, tänk dig för.

it's never easy

When they haven't been in my hell and never have to live the things I've lived. How can I then even start to think that they going to see the same things as I when they close their eyes.


I need M & P now.

kan det vara så...

att det vankas slappkväll i myskläder framför mega tv:n i helgen igen? Grymt kul sist ju.

DAG 2

Dagen började bra och jag tyckte mig ha någon ny inre energi när jag vakna och fan vet om jag inte sov bättre också. Efter att ha sovit ut ganska så länge för att vara mig drog jag på mig träningsoutfiten(!!) och pallra mig iväg till Anders och mina träningskompisar.

Uppe i hallen visa sig åter igen min nya energi när jag bad(!?) om nya övningar. Ojoj, vad jag skrämmande sprudlande då. Aja, straffa sig såklart när jag kom hem och var mer eller mindre död. Märks att man har varit mer eller mindre sängliggande i månader.

Efter dusch och lite tvslapp slände jag i mig lite lunch(kycklingkalops) och satte igång med lite huspyssel. Finns alltid något att plocka med när man äär tillbaka i huset. Något jag faktiskt sakna i lägenheten.

Har hunnit med en liten eftermiddagsfika med min Ängel med. Så underbart skönt det är att hon är hemma nu när allt blev som det blev. Vet inte om jag skulle klarat det annars.

Det finns något livfullt och utmanande när det gäller mod; så tveka inte.

DAY 1

Startdagen avklarad. Måste säga att den helt klart gått över all förväntan och jag mår faktiskt riktigt bra. Jaja, bara fortsätta på samma bana imorn igen.

Winners never stop trying

Bästa lördagen på länge!

Hade en helt fantastisk dag igår med två av mina absolut bästa vänner. Ser dem alldeles för sällan men när man väl gör det så är det så underbart.

Vi började med att avnjuta en god pastalunch(buffé?!) på Bella detta följdes upp av lite lördagsstrosande på stan. Precis perfekt höstdag gjorde ju inte det hela sämre.

När affärerna låste dörrarna sa vi hejdå och skiljdes åt, för stunden. Hem och vila lite innan jag lie senare på kvällen styrde pärlan mot Storgatan och världens sötaste Titti och Robin. Efer lite fifflande med tv:n, svensson, svensson och kanske lite tjaffs drog Titti och jag och köpte thaifood. Riktig lyxdag med andra ord.

Blev massa gott framför tv:n(den enorma!). Kocken var det vi vila ögonen på och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Var faktiskt en besvikelse, men det var inte dagen!

 

One dosen't know your entire life to know you.

00:04

Nu har det börjat!

Wish me luck!

Utmaning

Imorgon ska jag prova på något nytt. Hemligt än så länge men det kommer kräva en järnvilja och en ängels tålamod. Kanske inte mina starkaste karaktärsdrag men jag ska göra det bästa för att leta fram dem till imorn.

Stötta mig nu, innan allt rasar samman.

inget stämmer

        Vad har hänt, sådan är inte jag.


image87


Jag brukade inte vara någon tvivlare.    

                                 


hopplöst läge

vad gör man när man inser att man är kär i någon alldeles för sent?


SÅ duktig så...

Vill skriva ett par rader till min skolflicka som tar tag i stuierna idag. Kommer gå finfint och du vet att vi finns här med peppning och stöd om det känns tufft.

image84
Min duktiga skolflicka

Snälla hjälp oss!

Idag har jag tillsammans med min kära kollega och vän, H1 diktat ihop världens mest störda brev. Tjuter bara jag tittar på det och skrattar så magen gör ont. Vart får jag alla mina idiotiska idéer i från? Alldeles för mycket fritid?

Ni kommer få klarhet i saken om allt går vägen.

130306-7
De glada (läs berusade) festfixarna

En stilla bön.

Snälla, rara, bästa, fanastiska,
välj OSS!

Efterlyses!

Defekt flickas hopp tappades bort nångon gång i början av september månad. Hoppet har senast tiden varit på rymmen några gånger men återfunnits i regel samma dag. Senast det sågs var framtidstron starkt, de stråla av optismism och modet var starkare än någonsin.

Har du sett detta hopp eller tror dig har några upplysningar som kan leda till det, snälla hör av dig!


- Defekt flicka i östergötlands län

I morgon...

är försa dagen på mitt nya liv. Då ska det bli ändring på en hel del och inget tönteri längre. Det är nu det börjar, och ni är mina vittnen. Hård, tufft och tråkigt men once got to do what once got to do.

Älskade GBG

I morgon ska jag återse favoritstaden av dem alla, GÖTEBORG. Något magiskt vilar över denna västkust pärla.


image83

Och det är här jag ska få min skönhetssömn.

The shit is on.

I dag har jag pratat med frisören Sören. Och ljuset är grönt.

Gör som jag boka den tredje november.

icke existerande

Fan vad surt det är när planer grusas, speaciellt de som inte finns uttalade, de icke existerande.

E-tuna.

Sitter här i brors lägenhet i E-tuna och väntar. Underligt hur sakta tiden går när man inte har något att göra. Veckorna i Kalmar bara rann iväg och jag tyckte inte det fanns tillräckligt många timmar på dygnet.

Ledsen alla ni som gillar "days of our lifes" men för mig är det ett bottensträck när jag tittar på det. Tack och lov sitter Titti hemma i Motala vid datorn och underhåller mig lite men jag har faktiskt sörjan på i bakgrunden. Jag måse ta tag i detta.

Tacksam för sysselsättningsförslag!

varför jag stänger av min mobil nattetid.

Anledningen till varför jag förr och även i framtiden tänker stänga av min mobil på natten bygger på erfarenheter och upplevelser.

Visst är det så, att de allra flesta samtal man får då är från någon överförfriskad vän som bara måste ringa och säga vad de har på hjärtat och det har jag verkligen inget emot.

Tyvärr är det så att de mer sällsynta och sorgliga samtalen som etsar sig fast. När telefon ringer nattetid är det som jag fryser till is. Jag vill inte svara, jag vill inte! Jag orkar inte mer.

Nu har telefonen väckt mig igen.

No more phone by night, please?

Halloweenparty goes swedish


Allhelgonafest är tanken.

Intresserad?

Intresseanmälan lämnas som kommentar.


MVH

H1 & H2
(
Festfixare)

back in business

  
   

Morgondagen kan komma att bli intressant.

Vad fan skulle man göra utan dem?

Peppar, stöttar, lyssnar, förstår, tröstar, finns till hand, underlättar och lockar till skratt... i de mörkaste stunder.

Jag har världens mest underbara vänner!

My world would fall apart without them.

och så rinner de igen...

...jag börjar så sakta ge upp hoppet. Det blir nog aldrig min tur. Jag får nog aldrig vara lycklig. Jag får nog aldrig må bra.

Efter fler samtal hem till Motala igår än jag kan hålla räkningen på bestämdes det till sist att Mams skulle ta kustpilen ner till mig idag. Hämta en på tåget tidigt och efter lite konsultation tog jag beslutet. Jag var så illa tvungen att kasta in handduken och erkänna mig besegrad ännu en gång.

En jävligt tung dag.

Vad är motsatsen till en fighter?

Status: NOLLA

misslyckad, besvikelse, usel, sprucken, förfelad, dålig.

ANDRA SORTERING.