Hemma hos mina älskade päron

Har spenderat natten hemma hos mina älskade folks. Alltid lika gott att komma hem ( dock inte alltför ofta). Jag blir så ompysslad och gullad med så det är inte sant. Kan verkligen behövas i dagar som dessa.

Kommande kväll ska jag dock i vanlig underbar ordning spendera med Småland.

GhaaaaHH!

Nu blir jag bara så rugiigt trött på min dyra och framför allt helt idiotiska operatör. I går utsatte de klantiga operatören (svart och blå logga och börjar med samma tre bokstäver som Norge gör.) mig och min familj för något ganska så obehagligt. Allt löste sig till sist men inte fan var det tack vare dem!

Nä, nu är det dags för ny operatör, jag vill ha billigt och bra! Några tips?

Underbart!

Hell yeah, i tisdags fick jag veta att jag klarat tenta/exeminationuppgift # 1 galant. Nu känns allt lite lättare och bara att ta nya tag inför nästa.

Firardags på lördag folket!

Ny dag, nya tag!

Nu har jag hunnit pillra i mig fyra doser pencilin och febern är borta, alltså mitt måeende så gott som på topp! Så fort jag fått i mig kaffet ska jag slänga på mig lite kläder och sedan bege mig för att häta Pärlan som står uppe i akilles(fråga mig inte varför) Efter det blir det idare hem till bobergsgatan där det ska bakas och grejea även denna helgen. Smålands familj kommer nämligen upp på besök i helgen och då vill jag ju givetvis lämna ett så gott intryck som möjligt. Ojoj,  är ärlighetens namn är jag faktiskt ganska nervös, hur ska detta gå?!

Håll tummarna för mig så jag ger Östergötland ett gott rykte, allt hänger på mig!

det slår aldrig fel...

I dag är det då inte min dag. Sitter hemma i soffan och gråter och tycker ta mig tusan synd om mig själv. Inget går min väg och idag vill jag banne mig inte vara med.
fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck!

Varför går det alltid såhär?

rotlös...

 hemma, vart är det?
huset jag ser som hemma finns i motala
platsen där jag har mina grejer ligger i linköpings innerstad
stället där jag spenderar mestadels av min tid återfinns i valla
är det då konstigt att jag blir stressad

Whore and glory

Vad det någon som såg melodifestivalen igår? Måns bidrag det som gick vidare till globen? Vad hette det? Personligen hörde jag klart och tydligt och såg också på skärmarna i bakgrunden att det stod " Hope and Glory" Dock hävde mitt sällskap i soffan att det sjöngs "Whore and glory". Nja hjärtat ,jag tror knappast helylle Måns står och sjunger i rikstelevisionen om horor, tveksamt, ytterst tveksamt!

I går var det hjärtedagen och den spenderades givetvis med min smålänning. Efter att numera traditionsenligt blivit väckt tidigt så blev det mysfrukost och sedan en tur på IKEA. Vad gör man inte för den man älskar?

Efter det blev det lite muffinbak innan det var dags för den lilla hemliga picknicken. Dock var destinationen tvungen att avslöjas då smålänningens kännedom om länet kunde varit bättre. Vi begav oss till slut mot Omberg för att titta på solnegång utöver Vättern. Efter några varv runt och en envis kal som hävdade bestämt att man kunde köra upp till hjässan hamnade vi på en perfekt plats precis lagom för att se solen stiga ner. Där satt vi i snön, drack varm choklad och bara hade det gott. Tyvärr var vi tvugna att packa ihop ganska snabbt då kylan höll på att ta död på mig och jag var tok kissnödig. 

Blev  en underbar dag i ett fantastiskt sällskap!

  

Oj så borskämd jag är...

I torsdags eftermiddag när min smålänning kom efter jobbet hade han med sig en stor bukett tulpaner till mig. Jisses, bara så där...gissa om jag smälte totalt.

Fredagen kom ochjag jobba hela långa dagen, när jag kommer hem trött efter en ganska tung dag hann jag knappt slå igen dörren fören det ringde på. Vem kunde det vara? Jag väntade inget besök och oväntade besök är ganska ovanliga på klostergatan. Öppnade dock dörren efterlite funderingar på att det kunde varit radiotjänst och utanför dörren finner jag åter en bukett blommer. Det var ett blombud! En stor röd bukett och i den fanns ett kort som avslöja att även denna var från småland.

   

ack så långt...

Tänk att den korta biten hem till Motala kan kännas ack så lång ibland.
Dagen är en sådan och jag skulle så gärna sitta hemma på lugna gatan mitt i tjatet.
Konstigt att man inte saknar kon fören båset är tomt...

underbara människor.

Jag omges av underbara människor som förgyller min vardag, lyckans mig!

så det kan då...

Då sitter jag här i soffan och ska snart sätta mig mig skolböckerna. Tanken var att jag skulle jobba men efter mitt sjukhusbesök går är jag ordinerat absolut vila tills kvällen kommer, pisstråkigt verkligen men jag har dessvärre lärt mig av egen erfarenheten att det är bäst att förja de kära doktorernas råd.

Så blir att sitta här på mina 22kvm själv hela dagen och begrava näsan i böckerna, men nä jag tänker banne mig inte tycka synd om mig sjlv när jag vet andra har det tuswn gånger värre.

blir det någonsin som man tänkt sig?

februari som brukade vara en sådan fin månad...



I dag är det då banne mig inte min dag, frågan är om det ens är min månad. Jag kan helt klart konstatera att min kärlek för februari i dag blåste totalt. Kanske var det sprutan doktorn gav mig, kanske var det, ovädret som härjer ute, kanske var det problemet med tentan eller så var det att kvällens planer blev  inställda.... Faktum kvarstår, februari har ändrats!


En underbar känsla

Tänk dig potatis och sås blandas i munnen...Spyäckligt skulle jag hävda medans andra hellre uttycker det med orden "en underbar känsla"

finfrämmande

Ikväll vankas det efterlängtat finfrämmande på klostergatan. Min älskade vapendragare H1 ska nämligen komma förbi och jag ska ta en paus studierna.

LOVELY!



livet som student tär..

Fy satan, stter här och tårarna rinner över böckerna. Nävars riktigt så illa som det låter är det inte, bara det att mina linser inte riktigt är vana vid flera timmars läsande i sträck och därmed lägger in en protest i form av tårar och massa svidande i ögonen.

Fuck, idag svider livet som pluggis.

älskade helg!

Jaha, ja då var det åter igen söndag. Veckorna bara springer ifrån mig känns det som men för all del jag klagar inte, längesen det kändes så.

Något jag älskar med helgerna är det faktum att jag kan lägga mig hur sent jag vll och stiga upp när jag sovit klart, inte när klockan ringer. Dock är nu så fallet att jag oftast sover bredvid en pojk med lite konstig sovrytm. I veckorna när man ska upp till jobb och grejer då är han tröttare än tröttast men på helger när man äntligen får sova, ja då är han pigg som en förbannad mört. Detta uppskattas väl kanske inte så jättemycket av mig och en aningens gnäll kan ha förekommit.

I går fick jag dock a sova till nio (kors i taket) och när jag väl klev upp ur sängen möttes jag av en doft av nybakt. Oh my gousch min småland hade smygit upp på morgonen och ställ sig och bakat scones åt mig. Gissa om jag kände mig som en borskämd liten prinsessa.