drar en djup suck och

konstaterar att efter en smått turbulent vecka så är det åter igen fredag. Sitter nyduschad efter åkt med en bastuvarm campusbuss och tagit en ansträngande vals med snabeldraken. Om ett par timmar får jag efterlängtat besök. Det vankas mat, vin och massa prat innan jag tar natt.

Veckan har bjudit på mycket men framförallt många tårar. Dessa är dock nu torkade och ordningen är återställd!

I've made up my mind

you just don't know it yet...

p i n s a m t !

Hade en jättetrevlig kväll igår som började hos Sophie med lite schlager-vin-tjejkväll. Elin var också där och ett par vänner till S. Jag är ju dock inget fan hela den cirkusen men sällskapet gjorde det klart värt att härda en kväll. När spektaklet var över så begav jag mig några hundra meter för att hämta lite grejer hos Anna och så blev det givetvis att jag blev kvar en stund och tjata lite. Där var det tänkte att jag skulle begett mig hem men så blev inte fallet...

Tänker inte dra vad som skedde sen men jag har den helgen gjort något som INTE är okej för någon som strax fyller 25. Inte okej någonstans, blir nästan lite röd om kinderna bara jag tänker på det!


var hälsad, lördag!

Lördagmorgon och jag fullkomligt sprudlar av energi. Om en kort stund kommer världens bästa Mich in med min guldklimp! Jag har paxat att köra vagnen och och hon ska få känna, kolla och prova hur mycket kläder hon vill.

Apropå kläder, jag insåg just att jag borde tvätta eller köpa lite nytt...

Inga matchade strumpor i garderoben :(

snart är det FREDAGSMYS!

YeaH, ska strax bege mig in till norpan för en ganska soft dag. Börjar den med en handledarfri basgrupp där det vankas fredagsmys. Ryktet sa på FB att Elin hade axlat rollen idag, spännande!

I kväll ska jag på kalas, min svägerska blir snart ett år äldre och det ska vi fira ikväll! Sen blir det nog tidig sänggång för jag får världens bästa besök imorn :D Min prins kommer!


Min prins par veckor gammal.

underbara onsdag!

My gousch vilken underbar dag jag hade igår. Jag var schemafri men bestämde mig trots det att stiga upp innan klockan hunnit slå sju. Pimpla i mig lite kaffe och begav mig till jobbet där jag höll till fram till tolv. Då dök nämligen Tessan upp och vi tog en thailunch och tog igen allt nytt. Efter god mat och lite strosande på stan var det dags att säga tjingeling för denna gången. Sprang några varv på stan innan det var dags för nästa dejt, jag hade nämligen äntligen fått till en dejt med världens bästa CAKA! Jisses det var efterlängtat och väl värt allt hetsplugg som följde efter det :)

Mer sådana onsdagar till fröken Axén, tack!

Fredagskänsla

I dag har varit en sådan där skum dag när man varit sådär segt och härligt trött, fnittrat och allt och det liksom känns som allt går i slow motion. Sådan känsla brukar infinna sig på fredagar men konstigt nog är det bara tisdag idag. Kan infann sig känslan pga av pillrena jag fick efter min vurpa igår.

Övrigt har dagen bjudit på ett stillsamt 50-årskalas för min farbror. Var mys att träffa lilla familjen men farfar var saknad.... Konstigt vad tiden går snabbt.

Nu blir det sängen för i morgon väntar en hektiskt men garanterat rolig dag med jobb, lunch med tessan och fika med Cakan!


Linné informerar!

I Stockholm finns ingen naturlig växtlighet...

det är tokigt synd om mig

faktiskt.

Jag brukar inte vara ett större fan av att gnälla men alla har vi våra dagar. Detta har jag att gnälla över idag;

  1. Började dagen med att vakna av tidningsbudet, kl. 04,25! (smyg din jävel, S M Y G !)
  2. Utsatte mig frivilligt att leka arbetsterapeut med publik! (Min karriär som vildvittra hade fått en Oscar i jämförelse).
  3. Min lunchlåda blev aldrig varm så fick äta den fesljummen (Ja, fesljummen är ett ord från de djupa kolmårdenskogarna)
  4. Dundra på min behind på väg till  gymmet, visserligen är det välvadderat men gjorde ont ändå!
  5. Tog av mig mina "bra" skor och hitta inte mindre än tre sjukt stora skavsår. Bra, yeah right!

Ja, som ni ser har jag en del att gnälla över... Till råga på allt så har Nicke fotbollsträning och jag har ingen dejt till Hollywoodfruarna :(



fröken fiffilerare

Så har det åter igen blivit söndagseftermiddag och jag sitter i soffan och funderar över vart helgen tog vägen. Har i alla fal njutit av den även om den gick snabbt. Han få håret klippt och färgat, skrota runt på stan med mor och far, säga hej till farmor, mys med flickorna och åter igen tappa min karaktär.

Det där med min karaktär börjar bli ett rejält problem men det ska nog lösas snart, Emma ska nämligen hjälpa mig med en karaktärskurs! L O V E L Y!

äntligen!

Helt otroligt men helgen är äntligen här. Som jag har längtat denna vecka efter att slippa sätta klockan okristligt tidigt, åka den förbenade campusbussen till Norpan för lyssna på pinsamt kassa föreläsare. Aja, det behöver jag inte gnälla mer om utan att bara glatt konstatera, det är LÖRDAG!

Om ett par timmar ska jag till frisören. Känns som en halv evighet sen jag var där så det är verkligen på tiden. Har ingen aning om vad det blir men jag brukar lite på att frisörerna kan sitt jobb och gissa vad?! Det är bara hår, skulle det bli tokigt så växer det ut igen. En världslig sak med andra ord :)

Kvällen ska jag dock spendera med fina flickor, vin och sen ska vi skråla oss hesa på indie-allsången ikväll!

I've got a feeling....


Ungefär sådär ser håret ut nu...

I start over...

Bloggtorkan har inte inte varit så total som det kanske har verkat har bara skett extremt mycket mycket i mitt lilla liv. Men nu är månaden kommen när jag ska bli vuxen på riktigt och då ger jag också bloggen ett sista försök... Ett sista försök ska det bli med mycket annat den här månaden också, men det återkommer jag om!

Har dock hänt en hel roligt senaste tiden också, alldeles för mycket att berätta, men bilder säger ju mer än tusen ord så här har ni lite att beskåda!




Tack underbara för ni lyst upp upp stunder när det för övrigt varit mörkt...