Fest igår, hur tänkte vi då...

kom då äntligen lördagen och Caroline med den! Så jag har längtat efter min Tjällmo. Brunbrän kom hos staplandes från den silvriga merca och belägrade min lägenhet.

Vi begav oss ut till Maxi för att inhandla lite godsaker till vår lilla återföreningsfest. Där träffa vi Mr. Highmountin som man inte sett på vad som känns år och dar. Växla lite ord med honom och begav oss sedan målmedvetet mot vårt stora mål, GODISET! Tyvärr var begäret lite stort och vi köpte alldeles för mycke.

Hemma på D-street mådde både jag och Carro otrligt dålig p.g.a. vårt sjukliga godisbegär. Så vi bestämde oss för lite slapp i sängen. Där växla vi erfarenheter och gud..... Jag menar hur kan du jämföra stora programmet med det?! Vi måste göra något åt detta gumman.

Vi hade lite förhållandemys med och fick agera Hannes....haha, vad gör man inte för att hålla handen. Kvällen smög sig framåt och vi prova kläder, frisyrer, smink och alkholhaltigadrycker...supernice! Vid elvatiden bar det av mot harrys och fan vad vi var pepp!

Hade kalaskul där även om det nästan var lite väl mycke folk och Carro fick ett smärre värmeslag (tjejen har precis kommit hem från thailand och australien!) Kvällen sprang förbi och oops plötsligt var klockan två. Hög tid att bege oss hemåt. Hemma gav jag Carro en macka och ett glas mjölk och sedan somna hon sött i min soffa.

Vaknade vid 07.30 i morse av att någon rev i skafferiet efter godis. Jag säger bara, bakishunger. Pallra mig upp efter ett tag och fixa lite morgonmat åt oss och sedan la vi oss och titta på tv. Vid tiotiden hördes några skumma ljud, vände mig om och fann min vän sovandes och snarkandes.

Vid ett vaknade törnrosa till och vi bestämde oss att dra ner och titta på julskyltningen en sväng. Vi ville ha fet bakismat. Haha, Caroline hittade iaf sin älskade korv och dagen var gjord!

Tack för en underbar helg och jättefina presenter min älskade lilla gumma!
Min Carroabstinens har botats!

Lite pencilin stoppar inte en sann partpingla

Aa, var ett tag sen jag vet... Men har vart lite ur form och känner mig sanningen och säga inte helt fit än. Hmm, sen sist då....Har inte hört något från hockeyludret till fuckface men det var ju kanske väntat. Har faktiskt kunnat börja släppa det lite och öppna ögonen och se vad som erbjuds i övrigt :)

Vart redigt sjuk i söndagskväll och då var det inte bara bakfyllan. Pinsamt värre var det dock  hos farmor och farfar när lilla H höll på att däcka vid mindaggsbordet. (Bakfull yngrekvinna nere för räkning) Nu var det tack och lov inte bara det som gjorde att jag mådde kasst. Hade åkt på något av de mindre trevliga sjukdomarna som cirkulerat i fam. Axén de senaste veckorna.

Måndag vart då Hanna hemma även om hon vart väckt sådär otäckt tidigt o det ville att ho skulle jobba. Näe, lilla H skulle vara hemma och vila upp sig så hon var kalas på torsdagen då hennes vik. skulle börja.
Nu var det så att hon tyckte inte riktigt att hennes tillfrisknande gick lika fort som hon planerat så på tisdagen begav hon sig till Brinkens VC för att få några wonderpiller. Dotor W tyckte dock inte att lilla H var tillräckligt sjuk för sådana och skickade hem henne med lite hostmedicin (vem tar de mig för?!)

Onsdagen kom och kände väl mig knappast bättre men tänkte att jag var iaf tvungen att försöka. Så börja lite lätt med ett besök hos grandpäronen och avancera sedan till lunch med pappsen. Efter det var Hanna slutkörd!

Hemma på D-street ringde telefonen i ett sedan. Alla mindre roliga samtal! Samtal 1. Mitt vik. är framflyttat (pissolga!) Samtal 2. Doktor W, jag var visst sjukare än hon trott. Samtal 3. Radiotjänst i Kiruna.  Kunde lilla H's kväll gå mer åt helvete.

Natten till torsdag blev allt annat än behaglig, febertoppar muskelvärk och hosta gjorde att sömnen varken var god eller tillräcklig. Klockan halv sju ringde Blåmesen och undra om jag kunde jobba?! Igår kväll sa det att jag inte skulle det....MAYOR förvirring! Tackade artigt men bestämt nej med min bristfälliga röst. 

Mummy och jag fick pallra oss ner till VC på förmiddagen och (tjihoo!!!) jag fick magiska piller. Knapra dem i 10 dagar och sjukskriven och sedan är jag så gott som ny till Carro kommer hem.

Blir inget malmö denna helg heller nu när jag är kras...ska iaf partaja med Madde lite, vi hade ju så kul förra helgen. Men du gumman måste vara rädd om dig när du klättrar i träd (farligt att skada, du- vet-vad.. ;)

dissar eller dissad?

Vakna tidigt som vanligt igår, men hade inte mycke till röst. Tror bestämt det är min käre far som hade smittat mig. Så var bara att grunda med kaffe och thé för att få tillbaka lite av rösten. Vid tiotiden dök mummy upp för att göra Motala med mig.

Leta som tokar efter något fint till far och till sist fann vid det vi sökte. Jag hitta också lite saker. En fin randig tröja som hade RÖTT i sig!!! Jag vet inte riktigt min grej med färg men ibland måste man bryta gamla vanor. Sprang på en jättesöt kläning på H&M också som jag bara var tvungen att ha, jag menar står det Lilla H på kan man inte annat än att köpa den.


Efter att ha vart hemma i föräldrahemmet en snabbis och bättrat på rösten lite med mer kaffe bar det av till Medevi med mamma. Där väntade julmarknad, premiär för året...mmm, inte länge kvar nu. Marknaden stod väl inte riktigt pall för förväntningarna kan jag ju säga men inte mycke att göra åt saken. Fick iaf med lite gos ostkaka hem.


Mich kom vid sjutiden för att grunda lite innan vi drog vidare till en förfest där jag inte kände en människa. Efter den drog vi vidare till en ännu värre fest. Jag vet inte den bästa början men sån tur var rädda Madde och Jenny mig med att dyka upp vid harrys och slå mig mig följe in. Vid det här laget fanns det ingen röst kvar, inte ens tequila rose eller staropramen tycktes hjälpa. Måste bara säga att Jenny fick något riktigt läckert på kroken. Du kan nog leva gott på hans pension..haha. Just det, glömt att säga...Jag hade min klänning på mig. Jag menar shit, Lilla H i klänning bland folk. Efter harrys bar det av mot "med eller utan" för kaffe och baguett. Hade vid det här laget ingen röst kvar och trött som satan så tog min baguett och vingla hem.

Haha, vet inte hur det gick till men hade spår av beguett i hela köket imorse när jag vakna imorse. Nu sitter jag hemma hos mor och far och väntar på släkt middag i gamla stan.


my tummy hurts

05.45 var klockan när den ringde imorse. Okristligt tidigt, men inte mycke att göra åt saken. Ska man ut på landet och jobba så är det bara att bita i det sura äpplet och gilla läget. Tack och lov så infann sig min planeringskänsla igår kväll innan jag skulle lägga mig. Gjorde matlåda, la fram kläder, packa väska och till och med ladda kaffebryggaren (jag vet sjukt förberedd och du är säkert imponerad). Efter att ha irrat runt en sissodär 45minuter slängde jag mig i pärlan och begav mig ut mot slättaböndernas hemtrakter.

Haha, allt man kunde göra var att skratta. När jag dyker upp ganska så vaken på förskolan vid sjutiden så finner jag den smått skumma (inte på det äckliga sättet) manlige barnskötaren med ett, ja ETT barn. Så där satt vi ett bra tag, ett barn, två personal. Jävligt smidigt Varv!

Förmiddagen flöt på över förväntan, mycke tack vare min jämnåriga jobbarkompis E. Efter lunchen fick jag försöka att läsa för döva öron och munnar som vägra sluta tjabbla. Gah, kan bli galen för mindre! Pracka på ungarna 100kilo kläder och tvinga ut dem i kylan. Okej, kanske var jag som frös mest men ändå. Ungarna började så sakta droppa av när vi var ute och då kom dagens höjdpunkt. Lilla L skulle förolämpa pappa men visst mycke väl att det fanns vissa ord man inte fick säga. Efter en stunds funderare kom den, kommentaren som knäcker det mesta; "Du är, du är SNORIG!" Ja, du bara i barnens värld!

Klockan tre tackade jag för mig och önskade resterande trevlig hem och drog till söderns höjder. Där svida snabbt som tusan om och begav mig ut på en timmas. Men for fuck vad hände?! Fick så djävulskt ont i magen, knappt att jag palla ta mig runt. Illa var det, när jag kom hem kröp jag upp i sängen och tårarna rann.

Fick meddelande från söta H som sitter hemma i skåneland alldeles själv. Hon ville att jag skulle komma ner och hälsa på. Skulle jag givetvis vilja men ikväll var det inte till att tänka på. Aldrig i helvete att jag skulle palla sitta på ett tåg ner till Malmö. Tyvärr ser det också mörktut för morgondagen, alldeles för höga biljettpriser. Man kanske ska vara ute i lite bättre tid.

Haft lite kontakt med Mr. D idag. Vet inte alls vad jag fick ut av det. Knepigt, varför fortsätter jag när jag bara blir ledsen. För vad får jag ut av det förutom mer magont? Kanske räcker nu? Kanske dags för lammkött igen?

Aja, imorn ska jag på julmarknad i Medevi med världes bästa mamma! Och alla som känner mig vet att jag kommer njuta, för jag är en riktig julfanatiker ut i fingerspetsarna.

Kanske lite utgång med? Wanna join?

vemod

Uh, klockan ringde halv sju och det var bara att gilla läget och pallra sig upp. Efter mina två standardkoppar kaffe och lite fruita styrde jag Pärlan mot landet, närmare bestämt förskolan Blåmesen ( Kasst namn jag vet. Bäddar för mobbning) Var väl inte på mitt bästa morgonhumör när jag kom ut men efter att fått en kram av lilla W precis när man kom innanför dörren värmdes både hjärta, huvudet och själ upp en aning. Efter att försökt leda nio smått förrvirrade barn i ringdans sjungades björnen sover var det dags för lunch. Tack och lov att jag inte åt idag, maten var inte lämpad för den männskliga rasen.

Slutade tidigt idag och det var riktigt skönt...man behöver de dagarna ibland. Begav mig till VC Brinken i förhoppning om att få en liten spruta men nehe, jag var för tidig. Satan i gatan, får man vänta till måndag och hoppas att man inte insjuknar i någon äcklig barnsjukdom till dess. 

Vidare ner till "The hellhole" (ja, jag menar Motorcaféet). Hade bestämt med min ex. chef att jag skulle hämta lite lön. Satans, skit, röv! Kossan har låtit mig jobba för 65:-/h. Ah, ni läste rätt, under existensminmum för f*n. Det kommer dröja om jag någonsin sätter min fot på det där stället igen. Hoppas hälsovårdnämden kommer på ett litet oväntat besök.

Hemma på D-street slängde jag i mig lite käk och kolla posten innan jag svida om för den dagliga promenaden som lyst med sin frånvaro den senaste dagarna. En timmas promenad gör vem som helst på bättre humör, speciellt en vacker höstdag som denna.

Måste bara berätta om posten idag. Fick brev om min tjänstepension?! Hade man inte åldersnoja innan så vart man ju rynkig bara av att titta på kuvertet. Good Gush! Jag ska ju gifta mig rikt och aldrig mer behöva tänka på pengar än mindre pension. Tack och lov så lova pappa att hjälpa mig.

Imorse när klockan ringde vakna jag med en udda känsla, eller iaf numera ovanlig. Måste ha drömt om C för att jag fick känslan av att han låg bakom och jag ville bara vända mig om och krypa in i hans famn. Lukta på hans hals och känna hans kropp brevid min. Men det var längesen nu... Du lever ett annat liv nu och där finns det ingen plats för mig. Tydligen inte ens som en vän.

Imorn är det redan fredag, ska utt Varv då. Hatar stället värre än pesten men var gör man inte för lite pengar. Helgen blir nog ganska grå, tyvärr. Ingen att ha vinmarathon med nu när H åkt.

Skogen tär...och jag bara svär!

Uj, uj nu jobbat tre oplanerade dagar i sträck och jag kan bara säga att det tär. Blir med andra ord full vecka eftersom jag ska ut till mina gosungar i Fågelsta imorn med och på fredag ska jag till Varv och härja. Positivt denna vecka är dock att jag får ett heltids vik. på 4-6veckor med början den 16:e. Kan bara säga, fan vad nice! Dagarna går och man kan äntligen planera lite.

Vart så förbannat ledsen och besviken i måndags, du behaga knappt säga till mig att du skulle hit. Men det är klart, du hade ju inte tid att ses så varför säga något alls. Förstår inte varför jag fortsätter hoppas, blir ju bränd varenda gång. Fan H, jag skulle nappat på lammköttet i lördags. Iaf någon som ägna lite av sin uppmärksamhet till mig.

H, H, H...fan, vad jag saknar dig! Funderar starkt på att flytta ner till Skåneland så vi kan ha våra tv/prat/mys/tele/vin kvällar var kväll. Är småttdeppad nu när jag är ensam kvar, kan ju lugnt påstå att det vart allt annat än en lyckad start på veckan.

Men, veckan är inte slut än och vem vet vad den bär i sitt sköte. Kanske stöter man på någon fin sate till männsika som kan frambringa ett leende på mina läppar.

Fast du får mitt hjärta att blöda och mina ögon att tåras vill jag inget annat än höra från dig, men jag är för helvete ingen dörrmatta.

Miss H is back, watch out kids!

Gah! Väcktes av min underbara ringsignal vid en sissodär 06.23. Alltid lika underbart att höra någons ljuva stämma fråga, "sover du?". Aja, jobb är alltid lika uppskattat och vart ju trots allt på favorit stället. Problemet var dock att Pärlan var hos doktorn och trixande krävdes för att komma ut till Fågelsta. Men till sist dök jag, Miss H. Satan, vad goa de är ungarna trots allt. Hmm, lite riskigt att jobba trots allt, jag menar sjukdomstider eller sjukdomstider. Lilla H spritar händerna som aldrig förr.

Bror hämtade mig på jobbet och efter en snabbis(näe, en sådan snabbis jag skulle vilja ha) på VC kom jag hem till D-street. Oh yes! Lilla H har gjort det igen, tagit fel på tvättid och står med en tvättunna full utan någon tvättmaskin. God bless my mum, fuskar och tvättar hos mamma idag.

Gav mig för omväxlings skull ut på en eftermiddagspromenad, underbart skönt efter att ha jobbat en hel dag. Det är väl sådana det får bli den här veckan, jobbar ju tis, tors, fre och troligtvis ons. Skönt att ha lite att fylla dagarna med nu när min vän H har lämnat mig.

Igår kväll följde jag med my dear friend Emma på handboll. Sjukt kul att titta på trots det faktum att jag var otäckt bakis och de båda lagen var kassa. Men handboll är ju alltid handboll.

Efter handbollen kurade jag ihop mig i soffan hemma, jag och en stor påse godis. Det fick duga även om jag fick några betydligt bättre förslag på vad man kunde göra en söndag av Mr. D.  Fick även lite söta sms av någon annan som vekade ganska myssugen. Ledsen att avböja men känner mig lite uppbunden(är jag det Mr. D?) Hoppas iaf att jag är det, jag vill tillhöra!

Sitter nu hemma i Brinken igen, mamma och pappa firar förlovningsdag (30år!) Här blir det finmat och tårta, fuck där gick de nyttigveckan också. Pinsamt dålig karaktär Lilla H. Snart serveras maten, hoppas man får något litet fint tecken under kvällen annars börjar jag tröttna. Det är inte bara killar som vill ha det ofta och jämt, tro mig( även om jag skulle nöja mig med ofta) 

H har störst hål

130306-4

130306-3

130306-3

Hannapanna

130306-2

skamlösa sms.

Alla helgons dag... Drog norrut med min kära mor och far för att åka till mormor och morfars grav och tända lite ljus. Skedevi ligger ju en bit bort, så det tog praktiskt taget hela dagen. Kul att träffa moster och morbror med, gör man alltför sällan. Haha, på hemvägen stannade vi på pappas favoritstopp och köpte lite kaffe för pigga upp mitt humör. Var ju tvungen att vara på topp innför kvällen.

Kom hem till Brinken vid fyra tiden. Passade på att häva i mig en av farmors underbara, magiska mandelkubbar. De kan verkligen lyfta en. Vidare hem till D-street för att vänta på H. En sista fest innan hon åker ner till skåneland.

Strax efter fem kom hon min kära vän och fann mig i minishorts, linne o brillor. Läckert värre... Haha, känn dig hedrad att få se mig så. Vi lagade lite tacos o tryckte i oss, givetvis serverades vin till detta.


När maten var i magen passade jag på att hoppa i duschen och ja, jag rakade benen. Man gör det när man ska ut enkelt, spelar ingen roll om någon ska med hem eller inte. Det är en fråga om känsla!

Sprang runt med turban på huvudet ett tag innan jag hitta något att ha på mig och för att inte tala om vilken frisyr jag skulle ha. Gosh! Hur kom vi på den idéen H?! Jag menar såg ut som jag var hämtat direkt från saturdaynight fever. Haha, stort som satan!

Lii dök upp under kvällen och höll hov. Jäkla rolig tjej faktiskt. Vi tre delade roliga erfarenheter, drack vodka och målade fnaskröda naglar. Haha, Lii uppskattade verkligen att "jag-har-aldrig-leken".

130306-3


Sedan kom telefonerna fram och sms:en ven i luften och vilka sms sen! Good Gush jag rodna mer än en gång om jag säger så. Mr. D vad skriver du!? Och vart kom det dumma påhittet ifrån att vi skulle läsa sms:en högt ifrån? Usch, H och Lii kommer se på mig med andra ögon i framtiden har jag en känsla av.
130306-4

harrys rocka vi fett. Lii var med på en början men drog sedan vidare till Brygget. Synd! Men Helena och jag forsatte och så kul det var... Även om vi mer eller mindre blev grovt antastade av småpojkar...haha. Vilka skräcködlor vi är. Mitt toabesök vart ju också långdraget men H räddade mig som vanligt!

När vi väl bagav oss hemåt kom Helena på att det skulle vart trevligt att få äta frukost med Mickes Pia. Haha, det hade vart kul de. Men hon fick nöja sig med att följa med mig hem o sussa i min soffa.

Även frukosten intogs på D-street och minnen från gårdagen delades och gravades mycket åt. Nu åker H hem till Skåneland och jag blir ensam kvar här Motala. Kommer snart ner och hälsar på dig, var så säker!

cleaningday

Oh, så mysigt det är att dela säng. Ha någon där som ligger tätt intill och värmer. Lite sällskap är aldrig fel helt enkelt. Jaja, visst att det var Asta som var och hälsa på men man kan ju inte få allt på en gång. Lämnade min lilla kicka för den dagliga svängen som idag gick utan några problem som helst. Popnonstop i öronen gör att det går så mycke lättare också.

Fick sedan dra hem till mummy och lämna av kickan. Lagom är bäst och sanningen och säga så skita hon ner ganska så bra.

Från Brinken drog jag ut till M-blommor för att köpa något fint till mormor och morfar. Letade länge och väl för ingen skit duger här. Massa osmakligt fula plastblommor senare hittade jag vad jag sökte och begav mig hem till D-street.

Lord! Där väntade en skitig lägenhet och en säng som jag hade planer på att bädda rent (näe, jag hade inte busat som H trodde) Fixade lite käk för att samla krafter inför städningen men sen fanns inga ursäkter. Var bara till att kavla upp ärmarna och hugga in. Fy fan vad jag råhatar att städa! Men nu dröjer det åtminstone till söndag innan jag behöver göra det igen.

Hurra! Fick livstecken från Mr. D igår. Kanske inte är så bränd/glömd/dissad/dumpad som jag trott. *hoppas* Som jag sa till Marre, men det är vår hemlighet.

Var på stan med H idag me. Hur ska det gå när du åker hem!? Aja, hitta ett linne som man kanske kan ha imorn och H fick äntligen ******* ur vagnen och köpte en kalasfin väska. Sen så kläckte hon en onödig kommentar i sista affären vi var i, fick mig faktiskt att rodna. Ohh, det hettade till om kinderna.

Sitter nu i Brinken och väntar på att kocken till bror ska serva lite oxfilé så jag kan åka och mysa med H igen. För ikväll är det mig hon ska mysa med och inte Mr. Big





Lilla H på luftning.

Ack, vaknade och det vita täcket låg kvar. Men som den envisa jäveln jag är gav jag mig ut på min vanliga promenad. Mindre halt idag helt klart men dock ej helt ofarligt. Borde nog höja min livförsäkring. Alltid lika skönt att börja dagen med en uppfriskande promenad även om två livrädda rådjur gjorde sitt absolut bästa för att skrämma skiten ur mig.

Nästan hemma ringde bror, "kan du hämta mig?". Som den goda syster jag är skyndade jag mig hem för att sedan försöka bryta mig in i bilen och hämta honom. Sedan blev det till att köra runt med bror halva dagen. Mindre kul!

Min vän H och jag hade i vart fall beslutat oss för att bege oss till IKANO och spä ut våra redan tunna kassor. Även om shoppinglyckan inte tycktes vara med oss så fick vi lite sysslesättning och good thailunch. Konstigt det blir när du försvinner igen... Du kommer vara saknad!

till självdestruktiva Lilla H. Jag menar, vem skriver "det är lugnt, du behöver inte"?! Good Gusch, vill jag låta som en dum bitch med lingonvecka? Tror bestämt jag bränner mina egna broar...

Helgen närmare sig. Vad som händer är oklart, förhoppningsvis något med flickorna. Kanske lite vin och dans. Något som är säkert är att jag ska upp och titta till mormor och morfar, alldeles för länge sen.

Snöchock!

Ah, snöchock! Vaknade imorse och tittade ut genom fönstret och möttes av ett vitt gamla stan. Good Gusch! Aja, jag hade bestämt mig för att jag skulle ut på min vanliga promenad så det var bara på med varma kläder och stora halsduken, sen ut och traska. Kanske skulle jag tänkt åtminstone en gång till innan jag gav mig ut för fy fan vad det blåste, för att inte tala om hur halt det var. Skulle behövt dubbar. Visst tog turen lite lägre tid än vanligt men min envishet tog mig runt. Och fick en liten trevlig syn i slutet av min runda, problemet var bara att jag såg ut som skit.

Min kära vän H satte sig igår kväll på tåget. You go girl! Som jag sa till dig, någon av oss ska väl iaf ha tur med kärlekslivet. Själv satt jag hemma i min soffa och fundera. Tankarna var många och kom väl inte direkt fram till något men på något sätt känns det bättre idag. Kanske var det min mummy's kloka ord igår men tårarna rinner inte idag iaf.

H och jag har så gott som bestämt oss för att inte bege oss till huvudstaden i helgen. Vad som händer här är dock oklart, är ju trots allt halloween. Kanske blir det förfest hos Lilla H igen. Helgen som var vart ju trots allt lyckad om man ska tro ryktet som går.

Mr. D snälla hör av dig o låt mig veta. Orkar inte detta.

Du och jag ikväll då, H. Du, jag och lost...och inte att förglömma våra telefoner. See ya there love!