personer att lita på.

- Om man skulle gå vilse, du har jag fått reda på att man ska fråga människor i uniform eller sådana som liknar farmor. Det är nämligen personer man kan lita på.

snart så

Ja, jag biter ihop och härdar några veckor till. Sen när tentan väl är skriven får jag sätta mig på flyget norrut för att hälsa på norrlands bästa blondin! Dags att göra Umeå igen med andra ord, denna gång ska jag dock hålla mig ifrån cyklar, diken och andra dumheter som kan ha skett sist!


hälsning #2

Oh, i går när jag kom hem låg där ett litet kort och väntade på mig från mina andra lilla blondin som är ute i vida världen och far. Sicken tur att de är mindre än två veckor tills jag får träffa henne upp i Umeå för nu börjar det kännas att de befinner sig alldeles för långt bort.


fredag är ändå den dagen som känns bäst

Fick världens bästa gäster på middagsbesök igår. God mat, lättdrucket vin, illaluktande glass och massor och åter massor av skratt delades!


God mat, fint sällskap och lämpligt pojkvänsmaterial(iaf om man frågar mamma).

special delivery!

Jag fick en avi i måndags om att jag hade ett paket att hämta. Singapore stod det på avin och jag blev glad när jag då fick en stark misstanken om vem paketet var i från.


När jag hämtade paketet på Hemköp var jag riktigt sugen på att slita upp paket direkt där och då, men tack och lov fick jag någon skum föraning om att jag inte borde göra det då det stod skrivet "special delivery" på paketet.

 

Väl hemma öppnade jag paketet när jag var innanför dörren i säkerhet. Det första jag får upp är brevet som syns ovan. Vad var det min käraste Emma såg och tänkte på mig tänkte jag frågande och tittade ner i paket och fann...

 

 

Ja, vad ska man säga. Emma ser en träsnopp och tänker på mig :)


H1 <3 H2

Vi kommer alltid hålla ihop i vått och torrt!
Men mest i vått...

att falla eller ej

det är dagens stora fråga!
Vänner och hjärtat säger ja, ja, ja!
Skallen, ekonomin och plugget säger nej, nej, nej!

Vem skriker högst?!

förvirrad

i lördags blev jag om möjligt ännu mer förvirrad än vad som anses som normal när man heter H. Alltså det är mysteriet taxibilar som förbryllar min lilla hjärna. I bland är de vita fast de liksom är svarta och ibland är de svarta fast ändå ser man en vit bil. Det finns söta bilar som visar sig vara otäcka fiskar, det finns trevliga men äckliga, det finns snabba och billiga men då framkallar de visst illamående och sen har vi de som tar betalt i form av telefonnummer i stället för kontanter eller kort....

-  Jag tror nog ändå att jag gillar svarta som är vita bäst ändå, även om det är uppenbart att de andra även kan fungera som färdmedel.


Vem var det som sa det?!

I fina vänners lag är det lätt att man slappnar av lite och kanske inte alltid tänker på vad man säger, så var fallet igår...många gånger!


13.07 - Det är dumt att lämna!

13.30 - Jag får inte ut den!

13.31
- Helena! Du är den enda som inte har målat naglarna så du får ta ut den!

13.44 - En snopp går ju inte snurra ihop flera varv som en kanelbulle...

20.39 - Jag har ingen plats i BH:n, den är stupfull.

21.19 - Jag har så svårt att kissa på uteställen och göra andra saker också.

21.36 - Jag vill ha lite runt huvudet också!

21.50 - Var fan är mina musiker?!

23.41 - Jag håller på att ligga av mig!

03.53 - Jag tar vad som helst, bara jag får ligga!


Vem var det, vem var det som sa det?!





källianska maffian

Har känt mig lite som en del i maffian i natt när jag flera gånger funderat på ett pris lämpligt på mina grannars huvud, lite hot á la Sopranos och kanske en död råtta i brevlådan för det är INTE okej att störa fröken H:s nattsömn natten innan två viktiga kvällar!

Nu är jag ju givetvis för feg för allt detta och på sin höjd jag kanske sätter upp en småsnäll lapp i porten där jag ber dem vara lite tystare.


ett nytt jag

Jag jobbar på en ny Hanna.

En Hanna som inte kastar sig in i saker utan att känna,
en Hanna som inte låter sig lekas med
och framför allt, en Hanna som inte grubblar sig grå över saker hon inte styr över.

a walk in the park.

Ja, ungefär så skulle man kunna beskriva min promenadseger igår.
(Om man pratar tvärtomspråket alltså)

kanelbullens dag.

Men jag blev utan men är glad för det.

Jag skrattar nämligen då jag tänker på vad någon sa att denne
hävdade att en kroppsdel låg ihoprullad likt en kanelbulle.

jag undrar jag,

hur mycket crack Jarlsbergs ledning var höga på när det godkände reklamsloganen "för smaken sitter i hålen".

för jag är inte som du

Phu, då var man hemma i Källans lugn efter en smått hektiskt dag med mummy i m-city. Intensivt som alltid när jag och mummy går på stan, gnabb blandas med tokskratt och lite kända ansikten.
Efter en pinsam sönderkokt pastalunch i ett romantiskt socialdemokratiskt folkets hus lokal blev det tokjakt på något schysst att plocka med sig hemma innan m-city slog igen dörrarna alldeles för tidigt.

Nöjd med dagen ja, men plötsigt har en insikt kommit. Motala kommer alltid vara hemma men jag är inte Motala längre för ack vad mycker känns fel där.

H2 saknar sin hälft!

Efterlysning!

Söt liten blondin med med skinn på näsan saknas i lkpg.
Sågs sist i källan när hon hämtade lite kvarglömda grejer.
Bär oftast kläder i som bär färgerna svart och vitt.
Helena som hon heter lyssnar stundtals också till namn såsom;
Ebba, bloggen, helojna och framför allt H1.



Har ni sett denna slättatös i lkpg så hör av er!

pratar med mig själv

eller nåja svär för mig själv och det högt! Ursäkta men vilket förbannat trams med egna lärandeplaner på VFU:n. Alla ser ju ändå mer eller mindre likadana ut och är extremt stryda av lärandeplanen. Onödigt pissigt tjaffs jag ägnar min extremt dyrbara tid åt en fredagskväll åt!


Lite galenskap håller mig klok.

T G I F!

Kors i taket och jisses amalia fredagen kom till sist även denna veckan. Var aningens olydig och passade den sista föreläsningen. Jaja, ibland måste man vara lite olydig för att inte att inte bli ett av Guds gullebarn.

Just denna fredag har jag en liten uns saknad som ligger och värker i magen. Favorittöserna som båda begett sig till Asien för alltför lång tid är det som spökar. Avis, ja men mest av allt saknar jag mina älskade godistokiga blondiner! tgif