plask!

Tisdag morgon och jag är uppe och irrar med allt och inget. Inne i mitt huvud är det något så otroligt kaotiskt just nu så några psykbryt om dagen är att räkna med.

Snart, eller nja om några timmar ska jag dock träffa min Pärla som lovat mig att jag ska få ur mig lite ilska idagpå vattenpasset. Fan, vad jag ska boxa vatten.

Vidare idag bär det av till kiropraktorn för att knäcka rygg. Jag är alltid lika rädd när jag sitter där i väntrummet och nästan hoppas på att jag ska bli bortglömd. Ska icke dock förglömma att hur obehagligt det är må vara så går jag ju alltid där ifrån med en mycket bättre och mindre värkande rygg.

Vidare ska jag faktiskt också träffa en syo. Känns nästan som på högstadiet när man fick gå dit innan gymnasievalet och göra de där yrkestestet. Det visade att jag skulle passa som präst, diakon, domare, AD, rektor, journalist för att nämna några. Jag hade en vän som fick yrkesförslaget modell, tycker jag var ganska kul då det var ett teoretiskt test.

Nehe, dags att sätta fart. Kaffe ska i mig och träningsväskan ska packas!

sköna söndag!

Vaknade i morse utan bakfylla, var längesen huvuet kändes så lät och kroppen så oskadad en söndag. Passade genast på at nyttja det fina vädret och mitt prima mående med promenix i skogen. Det var ganska kallt, hösten är ruggigt frisk här omkring.

Sen slog rastlösheten till och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Lyckligtvis lyckades jag till slut få med mig Michelle till Linkan där hon gick loss med kortet. Det blev pjux, kläder, blommor, ljusstakar och säkert till innan vi kände oss redo att bege oss hemåt.

Innan jag dumpade av henne mitt ute i ingenstans bjöd hon på lite thai. Underbart gott men sjukligt starkt.

Tack syster för en underbar dag, hoppas du fick ut lite av den också (bortsett från agritioner)

dagen fundering.

Kan det vara som Sara säger, att man helt enkelt ibland växer ifrån varandra?

Läget ligger lugnt

Har nu beslutat mig att jag blir hemma ikväll. Känns ruggigt tråkigt men faktiskt välbehövligt. Näsan är täppt, rösten är aningens skrovlig, huvudet är tungt, kroppen värker och de icke existerande tänder har börjat göra ont. Bäst är nog därför att jag stannar hemma och tycker synd om mig själv ikväll. Så glasögonen åker på, myssbyxorna hänger fint, varma polon som ska fixa mina hals och mina favorit raggisar som ska värma mina kalla fossingar.

velig som vanligt.

Jaha, då har vi lördag igen och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Mår inte helt tipp topp och därför känns det tidigare planerna lite tveksamma. Samtidigt vill jag givetvis hänga med min Pärla nu när jag får ha henne en lördagskväll, dessutom är det sista uteharrys för säsongen och det lockar ju en aning.
 
Vad att göra?!

systra mi

I dag var jag ju och besökt min lilla Michelin som ju blivit lantlolla. Hon är verkligen en person jag ser upp till här i livet. Någon som gått igenom alldeles för mycket men ändå lyckats bli en sådan fin människa helt av egen maskin. Här har vi flickan med perspektiv på livet, hon som alltid kan kicka upp mig när jag lagt mig ner på golvet och inte vill komma upp. Mich var så gott den enda som fanns hos mig för fyra år sedan och för det är jag henne för evigt tacksam för då var jag i helvetet och hon var friviligt där med mig och höll mig i handen.

Så fina, så perfekta!

hej vad det går!

Holy macaroni! Det är redan torsdagskväll och helgen står för dörren. Vet inte riktigt vad som hänt med dagarna verkligen springer i från mig nu. Helgen är ännu lite luddig men ska med största sannolikhet spendera den med Pärlan som är gräsänka. I övrigt så är det bara lite smått ochgott som ska göras men ska mest bara njuta av den underbara hösten.

I morgon blir det lite rehab och sedan ska luncha med min bror. Vi är inne i en bra period just nu då vi har roligt ihop och det gäller det faktiskt att passa. Rätt som det är kan vi nämligen vara som hund och katt igen, för det är så vi fungerar.

haha, haha

I dag är det bara en vecka kvar tills jag åker och hälsar på Bus. Detta innebär att enligt mina egna normer och lagar får jag idag ta fram väskan och lite smått börja plocka i grejer i den. Detta gäller att njuta av de första dagarna nu då jag de sista dagarna mest kommer svära muttra och mest knöla i grejer i den.

Fick föresten reda på igår att jag kommer ha en ganska udda last med mig. Borde väl dock inte bli förvånad då det är Carros last jag ska släpa.

Nä, nu måste jag lägga på ansiktet och skapa en skaplig frilla för om lite drygt en timme ska jag vara hos Mich.

här händer det grejer...

Ja,min eftermiddag har helt klart varit innehållsrik. Jag begav mig ju om sagt tillbaka ner till vårdcentralen för att träffa doktorn och få reda på vad mitt problem. Vore att ljuga att säga att jag inte var nervös när jag begav mig dit då min doktor lätt kan beskrivas som skräckinjagande. Till min stora glädje fick jag dock veta att hon var ledig hela veckan och ersätter jag fick var så långt ifrån otäck som man kan tänka sig. Jag blev undersökt på bredden och tvären men, nä inte heller han hade någon aning om vad det kunde vara. Nu är det bara att vänta på nästa instans ska kalla mig för vidare undersökningar. I'm a freak of  nature ;)

När jag kom igen beslutade jag mig för att det var dags för lite frisk luft så begav mig ut i skogen på lilla svängen idag igen. Gick bättre än igår och kanske börjar även jag se att saker faktiskt går framåt. Givetvis går det ju mycket bättre om man har lite schysst musik i öronen när man travar i väg också.

Kvällen har ägnats åt att baka (hemlighetsmakeri). Jävla skit, där ska man vara duktig och göra sig till och vad händer då. Jo, givetvis bränner jag mig. Jag kan då vara ett riktigt klantarsle! Vidare har jag lagat tre olika middagar då min familj är ena kräsna jävlar och diskat en massa.

Nu har jag dock äntligen krupit ner i sängen och ska nog snart sluta ögonen för i morgon ska jag upp och hälsa på systra mi. Längtar som en tok att få komma ut och bara finnas där.

bad day.

Usch, idag är det då ingen bra dag för mig. Vaknade i morse och hoppades allt vad jag kunde att klumpen i halsen skulle vara borta, givetvis var den inte det. Efter ännu en livlig diskussion med min mams fick jag ge med mig och pallrade mig ner till vårdcentralen, kände mig lagom dum när jag försökte förklara mina symptom.

Aja efter 90minuters väntan fick jag då till sist träffa disktrikssköterskan som så duktigt konstaterade att jag är svullen över halsen (nehe?!). Hon kände dock sedan att hennes kompetens inte räckte till och jag blev hemskickad med order om att komma tillbaka kl. 14 för att träffa en doktor. Hell yeah!

Nu har givetvis mitt hypokondrisinne börjar arbeta för fullt och många idéer pluppar upp, tumör, svalld knapp, frätskada, magsår och mycket, mycket mer. Aja, nu behöver jag bara vänta sissodär 43 minuter till innan jag får svar.

högen växer.

Jag trodde jag hade ett sådant kort och kraftfullt namn så det räckte fint som det var men ack så fel jag hade. Högen med smeknamn har den senate tiden bara växta till sig, hannana, hanna montana, suzanna, banana, H2, snusfia, tommy-lilla, tjolanta ochtrulsa-lotta är bara ett axplock av de konstiga grejer folk väljer att kalla mig. Vad säger detta om mig?!

fattigare...

- på både cash och tänder. I går var det alltså dags för att bege sig in till käkkirurgen och få de där rackarns visdomständerna bortopererade. Inget alls stort ingrepp faktiskt men för en som skakar av rädsla bara tandspegeln kommer fram kan det vara nog så jobbigt.

Allt gick dock smidigt å jag fick en rejäl shot och mina ögon övertäckta innan de började härja med sprutor, knivar, blo,nålar och sådant. Efteråt var jag rejält klubbad, två otäcka huggtänder och 2500 spänn fattigare.


- Grymt dyrt det är att vara smart i dessa dagar.

spritfest

Sent i fredagskväll kom jag och min kära vän Marcus på att en vit helg inte kändes aktuellt för vår del. Båda två hade dock ont om cash och var därför på jakt efter en "fattig kväll".

Relativt tidigt på lördagen fick jag tag på Gusten som inte alls var omöjlig för lite galej. Jag som i vanliga fall är en världens veligaste människor tog befälet och bestämde att vi skulle spendera kvällen i lkpg då det var alldeles för länge sedan jag besökte favoriten Platens.  Efter att Hinken spelat klart sin fotbollsmatch (han gör proffskarriär i Tjällmo IF) och kom hem till civilisationen igen så hoppa vi in i Pärlan och styrde kosan mot Västra vägen lkpg.

Då vi hade dåligt om cash fick vi lov att dricka vad vi hade. Kanske inte ses som fattigt men i vanliga fall är rena spritfester inte det självklara valet. Förfesten blev riktigt rolig och betydligt mer befolkad än vi kunnat ana. Först ploppa Börje och Pinky vilket var ett kärt återseende. Efter en stund dök den gamla stekaren
Ahlin upp tillsammans med den förtjusande Carin. Efter lite hets och övertalning fick vi även dit Zeb och Wiktor och sällskapet var fulländat (givevis saknades vissa men så fulländat som det gick denna kvällen).

Här dracks det drinkar, det sveptes äckliga shots, grabbarna mätte muskler, räkningar blev blöta och jag blev itvingad vatten (tack kakan, det behövdes!) innan det var dags att dra sig in mot stan för att skaka rumpa. Jag som inte gillar att gå fick sällskap i taxin av Ahlin och Kakan och efter ett tag dök resten upp (minus Börje och Pinky som hade "annat" för sig och gick hem).

  

Platens var till vår förvåning smockat helgen innan löning och vi hade ruggigt kul. Då min älskade vapendragare inte var med för kvällen så blev det med Kakan som jag hängde på golvet med. Mycket kompetent tokdansare bör nämnas.

Strax innan stängning tackade vi för oss och gick hemåt. Jag och grabbarna började traska, dock gick det inte lysande då pojkar har långa ben, går snabbt och alltför sllan har högklackat. Jag som är relativt nyopererad, har alldeles för korta, ben, högklackat och rejält på snusen fick jobba hårt på att hålla avståndet på max tio meter. Halvvägs hem insåg jag dock att situationen var ohållbar och Marcus fick dra av mig pjuxen och jag fick spatsera sista biten i strumplästen. Allt hade gått fint om jag inte hade känt mig tvungen att kläcka den där idiotiska kommentaren; "det där var en stråle som hette duga". Ja det var officellt, jag var både fullast och mest pinsam denna kväll.

Hemma hos Gusten blev det lite nattamat (jag ökar på min matrepetroar) innan jag snällt nog slapp golvet och fick somna gott i soffan. 

Söndagen sov pojkarna länge och jag sysselsatte mig själv några timmar innan vi hade en riktigt bakisfrukost á la Västra Vägen. 

Tack mina fina för en fantastisk och välbehövlig fest!


- By the way mycket av det jag säger på sådana event bör tas med en nypa salt!

I'm good

I'm real fucking good.
Är faktiskt själv förvånad över min exemplariska övertalningsförmåga.

jippi jahoo

Torsdagen har passerat och jag måste faktiskt säga att jag är riktigt nögd med dagen. Jag har pysslat här hemma, lunchat med fina människor, bakat och så det viktigaste av allt, jag har fått uppskov på min plats till HIS nästa år. Ja, vardagen börjar se lite ljusare ut, jag har mindre ont, fixar mer grejer och har hittat en helt annan ork någonstans inom mig.

Kanske tur att detta välmående visat sig nu då jag på måndag ska utsättas för min största skräck. Jag ska operera bort mina satans visdomständer. De ska skära i min mun, de ska ge mig sprutor i munnen och framförallt de ska sy i min mun. Satan i gatan, Holy macaroni och good gousch! Frågan är om det kommer bli någon sömn de kommande nätterna. Kanske idé att knäcka en box som sömnmedel. Kan man supa lite innan man ska upp i tandläkarstolen tro, rödtjut brukar ju ha en lugnande effekt på mig.

sicken dag.

Usch och fy, idag är det en sådan där dag då jag mer än gärna legat kvar i sängen hela dagen. Onsdag, lill-lördag my ass, mer som mitt i helvetet. Näe, bäst jag åker och trnar så jag får det överstökat.

önskning

I kväll önskar jag verkligen at jag befunnit mig hos min två tjejor och kunnat lånat ut mina axlar för gråt.


- karlkräk!



nya färgnyanser.

Upplysningsvis vill jag berätta för världen att det tillkommit tre nya färgnyanser. Dessa är fnaskröd, slamplila och horrosa. Skulle ni vilja få dessa nyanser identifierade så bör ni vända er till Helena, Gusten eller moi.


Over and out!

bokat och klart

Ja, då var det klart! Snart åker jag upp till norr och hälsar på min lilla Bus.


Bus & jag.

tyvärr har helgen passerat.

Så var det måndag igen och vi är åter hemma efter vår skövdetripp. Så underbar den var och både Helena och jag var aningens depp när det igår var dags att tacka för sig och styra Pärlan hemåt igen, dock har vi bestämt att det inte dröjer alltför länge innan vi återser staden Skövde igen!

 
Det fina folket!

and off we go...

Idag åker jag H1 till Skövde. Vi ska hälsa på militärpojkarna och förtära lite goda drycker i ett par dagar. Problem innan vi kommer dit är dock packning (hur ska vi få in allt i lilla Pärlan), armstyrka (ska jag jag orka bära gustens spelare mer) och körning (kommer vi denna gång hitta rätt?).

Aja, allt löser sig har jag lärt mig. Frågan är bara hur och när....

                   
h2 & h2                                                                                              militärpojkar

konsten att leva i nuet.

Medveten närvaro kan vara nog så svårt...

jag förbannar

- mig själv!

Min intuition har sagt mig att allt inte har varit som det skulle men, lyssnade jag? Näe, givetvis inte. Allt har gått för smidigt och jag har varit dum som trott att det skulle gå så smärtfritt. Nu kommer lavetterna...

sköna höst välkommen!

Yes, det är numera tillåtet för hösten är här. Det är tillåtet att gotta sig i dubbla duntäcken, sova i raggsockor, mysa i pyamasbyxorna och ha så många ljus tända så man utifrån nästan kan misstänka en mindre brand.

Min årstid har kommit!

Yeah!

Det är tisdagskväll och jag le åt att ännu en dag passerat. Dagen blir så oliiiidligt långa när de är innehållslösa och efter ett tag blir det svårt att sysselsätta sig. Nu har jag dock klarat denna veckas jobbiga dagar och kommande dagar kommer gå som en dans. Först på tur står onsdagen som kommer spenderas med flock yra höns uppe på Vidargården strax utanför sthlm. Studiebesök är alltid intressanta och detta ser jag speciellt mycket fram emot.

dagens fråga: Var är mina vinglas?

I'm getting old...

Ja, det ser inte bättre ut. Jag var hos optikern idag och min syn har försämrats. Ajaj, vad kommer näst, botox, löständer?

we're baaaaack!

Fråga:  Var är boxen?

Svar: Där H1 och H2 huserar

Hell yeah, planerna är spikade och till helgen sticker min älskade och jag till goda vänner på andra sidan sjön. Där ska vi leva loppan och hiva vin tills ögonen går i kors. Boxen ska fram, liksom den fina väskan. Paj och bergsprängare ska också rymmas i Pärlan. Nu väntar det vi gillar mest av allt, planering!


H1 och H2 med den vackra boxväskan 

AJ!

Det spelar ingen roll att jag fixar mycket annat som gör ont men jag hatar fortfarande att plocka brynen. Tårarna rinner, jag skriker och svär omvartannat. Mes, ja jag skriver under på den!

jag tog mig i kragen.

Efter mycket velande besämde jag mig igår för en liten snabbvisit hos födelsedagsbarnt, Crillan. Jag skulle bara stanna en liten stund och absolut vara nykter så jag tog bilen. Medpassagerare fick jag då jag plockade upp mina framtida grannar i Chbg . På Verkstadsvägen kryllade det av partypinglor, vin, bål och annat gott. Jag försökte stålsätta mig men det höll inte länge. Jag föll för trycket och löften om att mina älskade skulle ta hand om mig om[läs:när] jag klappade igenom.  Sagt och gjort, Sara och jag hoppade in i bilen och styrde kosan hemåt för att hämta vin till mig och byta bil.
Tillbaka hos Crillan kunde jag äntligen korka upp och börja vina.

Kvällen vart allt annat än vad den var tänkt att bli men framför allt så vart den helt underbar!


I'm in love with them all!

rövardag

Usch, fy och tvi! Idag är en sådan dag då jag vill krypa mitt skal och in i någon annans.

Jag vill så oerhört gärna, men inte såhär.
Snälla försök förstå.

hanna då!

Fuckalack, varför utsätter jag mig för självtortyr?

torsdag, check!

Jopp, då är torsdagen också avklarad. Har varit en ganska omtumlande dag och faktiskt ganska hemsk. Skönt att den snart är till enda och vi snart får vända blad till en ny och forhoppningsvis ljusare dag.

Idag är alla mina tankar hos er, Syster Yster.

23 going on 74

I går gjorde jag något så pensionärsaktigt så jag bara ville sjunka genom jorden.
Dock var det nödvändigt och efteråt hade blandades skammen faktiskt med lite lycka.

Kan ni gissa vad jag gjorde?

tjolahopp, tjolahej

Herre Jesus, åter igen är måndagen här och åter igen har en lugn helg passerat. Börjar bli smått rastlös över att allt tar sådan tid, inget går enligt mina planer. Tur dock att jag valde rät beslut angående plugg för det hade tusan inte gått. I övrigt är det bara att hänge sig åt rehaben och försöka njuta av umgänget där, inte många andra man träffar i dagsläget av en eller två anledningar.

Måndagens höjdpunkt var faktsikt rehaben då jag hade ett mycket givande och roligt samtal med Anders. Det är då någon som med sina låga humor och dumma missar att locka till ett leende.