de finns människor!

Andas i kvadrat, Hanna. ANDAS I KVADRAT! Att det då alltid ska finnas sådana förbenade centrerade människor som vill ta upp så gott som all tid och framför allt all plats! Kommer bli jobbigt fram till januari även om jag konstant andas i kvadrat. Saknar min harmoniska HELfamilj.

Idag ska pengarna rulla

Sitter här hemma i Ekkällan och väntar på världens bästa mams! Vi ska ha en riktigt Hanna-Mamsdag med massa shopping och ingen stress. Kan knappt komma ihåg när jag sist var på stan, det har varit så galet mycket sista tiden.

I kväll vankas kravall med Jullan :)

Jag har blivit HELad

Japp, då var HEL-kursen slut men jag tänket inte säga äntligen. Visst innehållet har varit tufft men träffat helt underbara människor som tänker hålla hårt och sakna när de inte delar basgrupp med mig. I onsdags skrev vi de ökända tentan och nu är det är par veckors ångest innan vi får resultatet. Vi avslutade vår HEL på bästa tänkbara sätt, mysmiddag!

lördagskväll

Sitter här på hemlig ort  denna lördagskväll och längtar hem till Ekkällan och lugnet där. Kanske är det avsaknaden av helgmåendet som lockar fram den melankoliska känslan och den allmäna förvirringen som råder.


Vem är jag, vad gör jag, vart ska jag?


Det är dags för pengar att rulla

Ojoj, kommit på att fröken Axén har en ganska lång inköpslista här framöver... Pengarna kommer rulla är ett som är säkert men det är ett onödigt ont. Införskaffas ska dock

- Linser
- Skrivare
- Översättningspenna
- Glasögon
- Ev. minipc

Ja som synes kommer jag leva på existensminimum här framöver!

Livsmål

En person som jag kommit till att uppskatta väldigt mycket den senaste tiden diktade vi sitt första besök i ekkällan några livsmål som han tyckte det var viktigt att jag uppnår här i livet.

Tänkte ta och dela med mig av målen så kanske ni kan hjälpa mig att uppnå dem.

1. Finna en livspartner

2. Skriva en symfoni

3. Slå in en present




Vi klarade det!

Nu har helvetesveckan passerat och vet ni vad? Jo, vi klarade det såklart! Jag och min älskade basgrupp har slitit och kämpat men till sist fanns där en välarbetat slutprodukt klar! Nu är det bara att blicka framåt och satsa stenhårt på tentan.

Råder lite blandade känslor hos fröken H för tillfället, å ena sidan vill jag inget hellre än att HEL ska vara över och helst innan jag hinner tappa förståndet helt och hållet men å andra sidan har jag lite ont i magen vid tanken av att splittra min grupp. 2C är ju något av det bästa som HU skapat.


Dagarna de går och går....

Oj, nu var det längesen fröken H skrev här igen men vart försvinner tiden?! Är inne i ett sjuhelvetes tempo och jag hinner inte ens avnjuta ett glas rött på helgerna.

Tentan smyger sig allt närmare men jag tar det med ett oväntat lugn, kanske är det visdomen som kommer med åldern som gör att jag inte oroar mig. Jag kan ju bara göra mitt bästa faktiskt.

Innan tentan ska dock en massa saker hinnas med, jag ska skriva klart mitt förbättringsarbete, vi ska ha vårt seminarium och vi ska göra klart vår fältstudie. Tokigt mycket är det nu och det känns, tack och lov dock för världens bästa basgrupp. Sympatiska Carro, Ifrågasättande Erik, Framåtsträvande Emelie, Spelberoende Amanda, Festprissen Niclas, Blodrädda Elin och så linköpingströtta Mathilda. Kommer sakna dessa underbara filurer något galet mycket när jag sedan går vidare och fortsätter mina AT-studier i Norpan.

Till er andra, så fort HEL är över är HannaBanana/H2/Hannamontana tillbaka i sina gamla pjuxs.