back to work

Ja, då var den semestern slut. Vardagen som var så sweet och ofta spenderades med vänner är utbytt mot tidiga mornar, spänningshuvudvärk, lunchlåder och massor av telefonsamtal. Men inte gnäller jag, jag har trots allt det mest underbara kollegor man kan ha och var dag klingar skratten och fnittren både högt och ljudligt. Ska banne mig passa på att njuta av dem nu de sista veckorna, vet ju inte hur mycket/lite jag kommer jobba sen.

snipp snapp...

Semester har kommit till sitt slut.


allt är bara till låns...

I bland ändrats allt otäckt snabbt.
Det som var underbart i går, är borta idag.
Kvar är bara minnet.


- Ha det fint där du är.

Otroliga onsdag

-smyger sig närmare...

endast 26 minuter kvar nu :)

jag bygger murar

- och ja, jag är väl medveten om det.

Men bryta mönster är inte lätt och bara kasta ut sig vissa saker är svårare än man kan tro. "No big deal" har jag hört mer än en gång men tro mig, lever du i det är det en ganska big och väsentlig deal.


vaccin

Oh, den här sabla influensan börjar verkligen krypa under skinnet på mig. Smått paranoid kan man nästa kalla mig, speciellt efter idag då jag kommer springa omkring med en spritflaska(nä, inte sådan sprit!) i väskan och tvätta händerna hela tiden. Kanske låter jag smått hypokondrisk men som ni vet med miin vanliga tur så är ju inget omöjligt.

Har dock idag bokat tid för vaccinsprutan och peppar, peppar det har allt lugnat mina nerver lite.

kaos

Eftersom det råder ett smärre kaos i min skalle försöker jag skapa så mycket ordning som om möjligt går kring mig. Jag har tvättat, diskat, dammat, städat, bakad, skurat. Tyvärr känns det inte som om det hjälper mitt stökiga sinne.



en stilla tanke

Hur tänkte jag där...



måndagsklubben

I går  var det då alltså dags för årets första (och, ja faktiskt sista) måndagsklubben. Efter att jag fått finfrämmande från skogen och piffat till henne under martini eller två.

Vidare fick vi skjuts av världens bästa mams till the big street där förfest väntade hos Titti. Hinken och Bromée slöt upp och festen var ett faktum. Vattenfall dracks som utav en fjortis, spetsning av drinkar skedde en till höger en till vänster.

Efter lite skön MJhyllning så begav oss så sakta mot stan och där väntade en riktigt ångestattack i form av åldersnoja. Att se folk som man sett gå i blöja springa runt på krogen är INTE kej!

Vi gjorde dock det bästa av situationen och roa oss allt vad vi förmådde. När timmen var slagen gick vi för lite nattamat och tankar på efterfest som snabbt grusades efter att Tjällmo fått i sig sin burgare och blivit sömning. Då var det bara kvar att läxa upp Hinken om säkerhet och skicka iväg honom för att vi sedan skulle finna en taxi som tog oss hem till mams hus. Carro och jag var uppenbarligen inte så tysta som vi trodde då mummy vaknade.

Efter lite sängmys somnade vi båda gott men vaknade med ett kasst måeende.

Dagen har gott i bakfyllans tecken.

jag tänkte bara berätta...



Som en måndagsupplaga på människofabriken.
Defekt men fortfarande funktionsduglig.


thai-in

Semestern har börjat med buller och bong. Stressade hem efter jobbet i fredags (ja, hem är fortfarande mams hus i motala). Då mams är gräsänka denna veckan så tänkte jag att jag kan passa på att komma hem och bli ompysslad lite. Inte dumt må jag säga, speciellt inte när hon ville fira in semestern med ett glas rött. Jag menar, vem tackar nej till det?

På lördagen hade mams och jag en riktigt mums-hannadag. Det var shopping i Askersund och även en sväng i Örebro. Hem kom jag med lite smink, blommor och hårfärg :) (svartkaffe tror jag bestämt färgen hette ;) )

Väl hemma fägades mitt hår i en aningens mörk nyans och jag drack en martini i uppvärmnings syfte. Efter lite fixande och trixande lyckades jag till slut få iväg my behind till Helojna och en kväll utan dess like påbörjades. Hinken gjorde oss sällskap och de tre musketörerna från förra sommaren fann sig åter tillsammans. Att jag sedan vart knockad av en flaska på krogen är sådant som endast kommer ses som en rolig anekdot i framtiden. Helena, ingen kan som vi kan.

I dag är jag dock fröken polkagris. Hon är redig skötsam och ordentlig. Hon har varit på middag hos sinma farföräldrar och suttit rak i ryggen och talat högt och tydligt. Dock tog det emot när kungafamiljen dissukterades och Hanna den förskräckliga tittade fram en minut eller två.

Nu pågår uppladdning inför morgondagen. Årets första måndagsklubb vankas :)


kändisspotting

Och ja, jag leder massivt!

Jag menar några centimetrar fårn Per Gessle slår ju Josefine Lillhage med hästlängder, wouldn't you say?!




ja, jag VET!

men ibland orkar man inte med sådana världsliga saker som att blogga.

De senaste veckorna har minst sagt varit en riktig ber-och-dalbana. Ena stunden är jag inne i en riktig dal och både kropp och sinne gråter och nästa är mina kära där, hjärtat blir varmt och humöret är på topp.

Ja, lite snabbt om vad som hänt. Det har varit gossebarnets Yoshis dop, fest i underbara Flemma, after work med de fin frumedarbetarna, raskaos i ekkällan och givetvis den grande inflyttningsfesten!

 
 
 

En bild säger mer än tusen ord...