Till helgen blir bra!

Lördagen hade äntligen anlänt och det var dags för uttflyttningsfest på D-street. Halmstadgänget skulle komma tidigt på käk och vi skulle kolla foton och dela ångesten över helgen innan. Tiden var 5-6 när gänget skulle komma. Helena skulle komma efter fyra men innan fem för att hjälpa lilla mig. Vid 17.20 dök den lilla söta upp med sin flyttpackning och snart därefter kom Hinken. Därefter följde lite svordomar över Börjesson och lokalisering av linköpingspågarna innan alkoholkonsumeringen kunde börja. När den väl satt igång var det dock omöjligt att få stopp på den och kvällen hade börjat.

Ganska snart dök mina kära vänner Emma och Therese upp och kompletterade sällskap. Anna kom också och Halmstadgänget var komplett för kvällen. Namnlappar delades ut under kvällen och sjalar bars av de flesta. Vi vile ju att det skulle synas att vi hörde ihop när vi väl var på Harrys. Innan det var dags att bege oss dit dök pinglorna upp en sväng med lilla söta Robin me. Var nog inte riktigt deras melodi men kul att de titta in. Tack för pressen tjejer, synd att den krossades bara.

När timmen var slagen för harrys pälsa vi på oss,  tog lite färddryck med oss och började den långa färden. Nere vid porten tackade vi både Anna och Robin för sällskapet innan vi skildes åt. (hmm, vad hände där. Inte bara jag som gillar lammkött)

Innan vi nådde vakterna på Harrys hann vi hälsa både på Prällen och bakomaten men sen kom vi äntligen in i värmen! Var längesen jag hade så kul ute i Motala men med partyprissarna och pinglorna kan man nästan förvänta sig det. Helena och jag tokdansa, ja Helena till och med prova ett kick-move. Kunde kostat våra partyprissar lite slagsmål och då främst Drougge som stod närmast till. Våran "sköld" för kvällen såg dock lite övermäktig ut och den oäkta människan våga inte utmana ödet.

Klockan sprang iväg och shit! Det var redan dags för nattmat. Drottningkebab stod på kartan men grabbarna ville "hälsa" lite på Prällen först. Pinglorna gick i förväg och inte mycke senare slöt prissarna upp.

När kistorna var fulla började Ängeln och jag sjunga..."efterfest, efterfest, efterfest...EFTERFEST!!!"  Tessan och Emma kände vi det tillfället att det räckte för denna gång och tacka för sig. Vi andra gick över gatan och upp för trapporna till lyan. Alla vinglade men en gick dubbelvikt. Tänker inte ange anledning men gud vad kul.

Väl inne i värmen började EFTERFESTEN! Eller först var vi tvungen att få Macke i säng ge honom samarin och lämna honom ensam så han kunde lösa sitt problem. I vardagsrummet började då den byxlösa festen. Denna gången joina Helena och jag! Shit ängeln jag gjorde det. Snart var Mackes problem löst (haha) men ett nytrt hade uppstått och det var bara att låta honom ligga av det. Jag och Helena gjorde vårt bästa för att hjälpa till (not).

I ett svagt ögonblick slöt jag en deal med Marcus vilket innebar sova på golv för min del. Vi leta upp en halvmadrass och någon att värma mig med. Tack H för att du bistod med ett varmt täcke iaf.

Vaknade på söndagsmorgonen och mådde mindre bra. En efter en vaknade också resten av gänget och Drougge tillkännagav att han åter igen började få känsel i sin haka(glömde jag nämna att jag knocka honom?!). Helt plötsligt var alla uppe och i rörelse. Jag snodde soffan och blev där väl omstoppad. När jag låg där och myste där kom någon snabbt som satan och kryp under filten med mig. "Hej Helena" Hon hade lite problem och behövde svalkas och vi vet ju alla att jag alltid är en isbit (ellerhur Helena och Ahlin?!)

Helt plötsligt var det dags för vår söte trehörna bo att sticka. Han skulle ha sitt redan framflyttade kalas och skjutesen hade almänt. Tråkigt att han stack så tidigt. Vi skulle ha schlagersöndag! Efter ett tag skulle även halmstadbon dra och han packade på sig alla feta snacks för att kunna börja bygga kagge(återkommer med bilder).

Kvar att fira schlager (ja, man firar det) var alltså Helena, Ahlin, Drougge och så moi! Vid ett sådant fesltigt tillfälle måste man skåla och H och jag gjorde det....mer än en gång =) Helt ur det blå väcktes också ideén om att fortsätta festen i Linkan. Fan, vad nice tyckte Ängeln och jag men misstänker att pojkarna inte tog oss riktigt på allvar.

Mellan bidragen disskuterades det hejvilt. Ämnet lösaktig debatterades och även skillnad mellan bekanta och vänner. Man kan vara billig även om man inte är lösaktig. Och hur var det nu... Träffas fem ggr/sova ihop tre ggr och man är vänner fram tills dess endast bekanta.

När linkanboys skulle dra gjorde H och jag vårt bästa för att övertyga dem om att vi tänkte nog dyka upp i linkan senare samma kväll.  De åkte hem, vi drack oss djupare in i dimman. Opps så hade efter-efterffesten blivit förfest. Fnitter, dåliga samtal till föräldrar och farlig färd innehöll denna förfest. 

Hungriga som vi var gick vi och tog oss varsinn 90gr som vi skulle ha till våpr bussförfest. Den förfesten slår nog det mesta; alkohol, mat, dans och poesi. Fatta grejen!

resecentrum stod det flera röda bilar men vi var på jakt efter den rätta. Vi hitta till sist rätt och vi klev in i Ahlins åk. Vidare hem till Drougge där kvällen flöt på. Låtskriveri, vals, rödvin och bloggande är några av de saker som kvällen ägnades åt. H&H kände dock att det hårda levendet började ta ut sin rätt och vi begav oss hem till Hostan där natten skulle spenderas. Efter mycke kringflyttande hamnade vi alla i säng. Vilken natt Helena för att inte tala om morgonen ;) Där missa du något Hostan.

Shit det var dags att ta tag i livet och mottaga den framflyttade baksmällan. Packa på oss kläder och började leta efter resecentrum. Vi var nog båda lite smått full på vår färd för vi gick skrattandes och sjöng i det alldeles för starka dagsljuset. Köpte med oss lite bakismat och satte oss på bussen till verkligeheten. Ville vi verkligen tillbaka, ut ur dimman? H började snacka om hur fint det skulle vara att knäcka en ny och vi var både fulla av respekt för Frasse. 

Efter det är livet tungt, vi är tillfälligt ute ur dimman..... 

Kommentarer
Postat av: Helojna

*ligger dubbelvikt av skratt*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback