Spontanutgång = Succé

Ajaj, varit klantig och överansträngt foten så var ordinerad at använda kryckor, vila och kyla. Jättekul....INTE! Så var bara att börja planera för en lugn hemmakväll. Var ju inte precis såhär jag tänkte spendera återstoden av sommaren. Hade precis lagt mig i sängen, hoppat i myskläder och börjat leta efter något att titta på när jag fick ett sms av min kära vän, Marcus.

 "Tja, onsdagsklubben ikväll eller? Tänkte dra dit..." löd messet. Nej, jag kunde ju givetvis inte gå ut. Jag skulle ju vila, gå på kryckor och vara sur. Shit vart ju sugen och efter att även älsklingen H1 uttryckt sitt intresse för utgång tog jag det kloka beslutet att en överansträngd fot inte skulle få hindra mig från en ny onsdagskväll på terassen.

Det blev en idiotdusch innan jag lifta mig till H1. Där drack vi vin, försökt få Gurris att leka med oss och myntade uttrycket "toplös förfest". Snälla pappa Johansson skjutsa in oss till staden och vi var på håret där i tid och slapp pröjsa det höga inträdet.

Tog oss på vingliga steg uppför trapporna och ut på terassen och där satt Macke och vänta. Höll bord och allt...ack så snäll han är.

Mycke galet hände under kvällen och tårarna rann mer än en gång av skratt.  Det pratades om allt mellan himmel och jord och lilla Lara titta förbi en sväng med.

När gäspningarna blev allt tätare styrde vi stegen mot Pekka's där mina båda kompanjoner inhandla lite nattvard innan det var dags att ringa efter privattaxi och skiljas åt.

Varför är rött så mycke elakare än vitt?


 



 


Kommentarer
Postat av: Helojna

tack för en riktigt nice kväll! ;) pusspåre!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback