Inget kul att blogga...

...när ingen läser. Eller gör ni det och bara är slarviga med lämna avtryck?! Skärpning då! Annars är den nedläggningshotad!

OBS! Detta gäller givetvis inte Ängel!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snuttan du vet att jag FÖRSÖKER lämna spår efter mig, men det går ju sådär :p Jag läser iaf, å det vet du ju om! Haha! Puss och kram!!!

2007-03-16 @ 22:58:32
Postat av: Therése

kommer namnet med nu då :p

2007-03-16 @ 22:59:07
Postat av: Börje

Ville bara berätta att du missade en toppen kväll i Tranås igår!! Ahlin å Drougge dök upp vid 4-5 tiden och vi fick för ovanlighetens skull planera kvällen, p.g.a man bor en bit utanför stan :(
Det löste vi fint och fixade skuts bodde in å hem. Vi började med bastu och några bärs... Har verkligen inte bastat på år men det var nice.
Förfest i stan där vi testade lite olika ställen för att variera sällskapet.. Drougge greppade gittaren på den senare festen och vi fortsatte på våran festar-gänget låt... kom på många bra rader på fyllan men problemet är att man inte kommer ihåg dom dagen efter :/
Vi drog vidare till statt för att festa loss... dock ganska lite folk ute (www.nattklubb.net
för bilder).. kanske väntat p.g.a helgen innan löning.(kan folk inte planera sin månad bättre??) Ahlin var het på dansgolvet men både Drougge å Jag kände nog att vi var lite för nyktra..iaf jag.. Detta löste vi efter ett besök i Baren. På dansgolvet greppade Ahlin stången som vanligt och envisades med att knäppa upp min skorta..hmmm?? (gayvarning).. klockan blev snabbt 1 och statt stängde... Efter ett tag av röjande på dansgolvet begav vi oss för att inhandla käk...jäkligt trevlig pizza-bagar-chef...vi sökte lite efterfest men insåg snabbt att vi får fixa det själva i trehörna å ringde skuts (syrran).. när vi kom hem decka jag fort å do andra gick väll oxå å la sig?? Dagen efter inleddes med en jäkla massa stonkande å stönande över huvudvärk...iaf för min del. Vi försökte komma ihåg texten till låten som vi gjorde kvällen innan men förgäves... Drog efter ett tag till min förebild.. morfar! Den ärligaste person man kan träffa..säger precis vad han tycker å tänker..precis som jag på fyllan ;) där var vi å fikade lite innan det var dags att splitta för denna gång!! Blir å slappa resten av dagen innan man drar till Ronneby imorgon för nya spännande uppdrag.. Får hoppas att du kan hänga på nästa fest..även om du inte får dricka så uppskattas ditt sällskap..det vet du säkert redan! Ta det lugnt så hörs vi...Kramar!! (blev nästan som en egen blogg detta :)

2007-03-18 @ 15:03:27
Postat av: Helojna

jag är inte slarvig, jag är pedant ;) därav alla mina kommentarer! :)

(hoppas innerligt att det nu är jag som är ängeln, annars blire pinsamt. hihi)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback