Lugn hemmakväll

eller inte? !

Igår var tanken att jag skulle vara hemma med lite gott te, en bra film och bara ta det lugnt. Njuta av att huset är tyst för omväxlings skull.

Dock blev lockelsen lite för stor och jag föll för det ökända grupptrycket när det började talas om fest och vi kom på att jag faktiskt var ensam hemma vilket givetvis är förpliktigat med att stå för förfesten.

Helena som var inne i Linköping och hade pluggdag(?!) med Gustaf var inne sen att nappa när alkhol och fest kom på tapeten men hennes kära studievän var mer svårflirtad. Vi tjata, bad, hota och muta och när vi trodde hoppet var ute så fick han till slut tillbaka förståndet och beslöt sig för att joina våra lilla fest.

Macke som var hemma från Halmstad kom också upp till Brinken och vi bjöd upp till en sjuhelvetes förfest. Här dracks det öl, färgglada drinkar, shots och Loka. Vi prova överfallsalarm, lyssna på 90-talsmusik och vissa av oss styrketräna. Hade ruggigt kul och innan vi hann blinka var det dags att ringa vår svarttaxi och dra oss in mot stan, Harrys.

Skulle gärna ge er en liten rapport om vad som skedde där och vilka som var där men minnet sviker tyvärr. Vet att jag hade kul och timmarna gick snabbt i övrigt är det ganska dimmigt. Vissa i sällskap locka till skratt mer än andra (champangesprut med öl?).

När det var dags för efterfest hade vi uppsamling på torget där vi hitta lite fler deltagare. Vi klämde in oss i en taxi och drog upp mot Brinken för fortsätta ett par timmar till. Gick ganska lugnt till och vid femhugget tog Macke tag i situationen och körde de ut de som inte skulel sova och vi andra släckte. Ganska intressant fördelning av sovplatser men alla verkade ha sovit bra.


Summan av kardemumman, "Det var inte så tråkigt som man kunde tro att det skulle bli" Gustaf Drougge 7/10 2007


Tja, det måste man väl se som ett ganska bra betyg.



 


Kommentarer
Postat av: Helojna

oh, jag längtar tillbaka in i dimman!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback