chaufför

I dag har jag fått agera chaufför och följeslagare till min älskade farmor. Hon skulle operera sitt öga och ville slippa åka med farfar in till US (vilket jag förstår mycket väl.) Tidigt i morse fick jag bege mig upp, dricka mitt kaffe, platta mitt hår, packa min bok och sätta mig mig i pärlan. Ner till gamla stan för byta bil och hämta farmor. 

Orkar inte dra allt som hände under dagen men faktiskt så hade jag en riktigt trevlig dag med min 80-åriga farmor. Så på hemvägen blandat med svordomar över obehag efter operationen började farmor plannera för framtida äventyr. De flesta skulle nog rugga tillbaka ordentligt vid den idéen och det är kanske inte något jag vill göra var dag eller ens varannan med en liten utflykt då och då med farmor skulle jag absolut inte ha något emot.

Vi har bara en lånad tid på jorden...





Mams, Faster och lilla farmor.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

haha, sånt får jag lyssna på flera ggr om dagen ;D

Postat av: Emelie

Haha oja. Var nära på att avlida förut här.

2008-05-06 @ 21:36:30
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com
Postat av: Angelica

Klart du får fråga frågor. Jag har just fyllt 22. Jag flyttade till London för just över ett år sen för den stora kärleken fanns här. Vi har nu stora planer på att flytta till Sverige o ha det bra där. Jag är just nu arbetslös, men söker jobb så jag blir svettig. Håll tummarna för mig att jag får ett jobb!

2008-05-06 @ 21:51:29
URL: http://mittlivilondon.blogg.se
Postat av: Anonym

God natt på dej!

2008-05-06 @ 22:30:22
URL: http://dld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback